Formule 1: Grand Prix
3 dagen

Busreis incl. staanplaats Formule 1: Grand Prix Spielberg in 2024

Formule 1: Grand Prix Oostenrijk (busreis)
Spielberg, Stiermarken, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
419,-
totaal: 870,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
3-daagse busreis incl. staanplaats Formule 1: Grand Prix Spielberg in 2024 in Oostenrijk

Heb jij altijd al een Formule 1 race bij willen wonen? De baan kleurt ieder jaar Oranje, een werkelijk unieke happening. Reis jij mee om nieuwe successen van Max te vieren in Oostenrijk? Dit is kans! Je reist per luxe touringcar af naar Oostenrijk waar je de race bijwoont. Bij aankomst in Oostenrijk word je direct naar het circuit gebracht. De Grand Prix wordt gereden op de Red Bull Ring, een Oostenrijks racecircuit in Spielberg. Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk gereden. In 1995 werd het hogesnelheidscircuit verbouwd vanwege een aantal ongelukken en kreeg het de naam A1 Ring. In 2003 werd daar de laatste F1 Grand Prix gereden en was het meer dan 10 jaar "stil" in Oostenrijk. In 2014 werd het circuit opgekocht door de eigenaar van Red Bull met als resultaat de huidige opzet: 4,3 km lengte & 10 bochten.

Let op:
Kijk in het boekingsproces goed naar welke opstapplaats je voorkeur uitgaat. Dit is bij het kamertype aan te geven:
- Zwolle (17.00 uur)
- Utrecht (18.00 uur)
- Arnhem (19.30 uur)

Vertrektijden zijn altijd onder voorbehoud en kunnen mogelijk eerder of later zijn

Seizoen 2024!

Formule 1: Grand Prix
3 dagen

Busreis incl. staanplaats Formule 1: Grand Prix Spielberg in 2024

Formule 1: Grand Prix Oostenrijk (busreis)
Spielberg, Stiermarken, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Busreis naar Formule 1: Grand Prix Oostenrijk
  • 2 nachten in luxe touringcar
  • Opstapplaatsen: Zwolle (17.00 uur), Utrecht (18.00 uur) en Arnhem (19.30 uur)
  • Reisbegeleiding aan boord van de bus
  • 1 x ticket Formule 1: Grand Prix (staanplaats)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Formule 1: Grand Prix Oostenrijk

De Grand Prix van Oostenrijk wordt gereden in Spielberg op de Red Bull Ring in Spielberg. Het is één van de snelste en kortste circuits van de Formule 1-kalender dit jaar. Tijdens deze Grand Prix kun je genieten van de prachtige omgeving, Spielberg is namelijk gelegen in de Oostenrijkse Alpen. Doordat het circuit kort is, duurt één ronde iets langer dan één minuut. Dit is vrij kort, maar het is alsnog een erg uitdagend circuit; als een coureur één foutje maakt kost dit hier gelijk een flinke achterstand. Hierdoor is op dit circuit opperste concentratie vereist.

Zaterdag 29 juni 2024
Zorg dat je klaarstaat bij een van de opstappunten om per touringcar richting Oostenrijk te vertrekken. De nacht breng je door in de touringcar. Er zullen tijdens de reis een aantal tussenstops zijn om de benen te strekken.

Zondag 30 juni 2024
Zondag rond 09.00 uur kom je aan bij de Red Bull Ring. Hier kun je genieten van de vele voorprogramma’s, waarna de race van start gaat en ben jij getuige van de overwinning van één van de topcoureurs. Na afloop van het programma vertrekt de bus rond 18.00 uur weer richting Nederland.

Maandag 1 juli 2024
De nacht breng je wederom door in de touringcar. De busrit duurt ca. 12 uur (naar Arnhem) en er wordt uiteraard voldoende gestopt onderweg. Tevens is de touringcar voorzien van een minibar en tegen een kleine vergoeding zijn drankjes en versnaperingen te koop.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Formule 1: Grand Prix Oostenrijk (busreis)
Red Bull Ring Str. 1,
Spielberg, Oostenrijk
Kaart
Red Bull Ring Str. 1, Spielberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je wordt op één van de opstapplaatsen (Zwolle, Utrecht of Arnhem) opgehaald met een luxe touringcar. Hier kun je plaatsnemen en op een ontspannen manier naar de Formule 1: Grand Prix Spielberg in Oostenrijk reizen. Geniet met zijn allen van de voorpret en onderweg zal het je aan niets ontbreken, want je ontvangt 3 consumptiebonnen voor in de bus. Uiteraard is er gedurende de reis ook reisbegeleiding aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!

  • De exacte datum van de race in Oostenrijk is nog niet officieel bevestigd, dus kan nog wijzigen!
  • De opstap tijden zijn onder voorbehoud. Deze kunnen nog wijzigen naar later of eerder dan de aangegeven tijd.
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro