Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-boutiquehotel in Amsterdam incl. ontbijt

The Albus Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een milieuvriendelijk 4*-boutiquehotel in Amsterdam incl. ontbijt

In het bruisende hart van Amsterdam, gelegen aan een van de straten in de beroemde grachtengordel, stap je binnen in een warm en gastvrij hotel, dat veel meer te bieden heeft dan de buitenkant doet vermoeden. Geniet van een cocktail aan de bar, ontspan in de lounge of ontdek kunst op diverse plekken in het hotel. Dit luxe boutique hotel staat volledig in het teken van milieuvriendelijkheid. Amsterdam is een veelzijdig mekka van cultuur en leven. Je stapt meteen in het bruisende centrum van Amsterdam wanneer je het Albus Hotel verlaat. Binnen enkele seconden ben je op 'de Bloemetjes' markt, een beroemde drijvende en kleurige verse bloemen markt. Op ongeveer drie minuten afstand ligt het Rembrandtplein, met zijn gezellige bars en restaurants.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-boutiquehotel in Amsterdam incl. ontbijt

The Albus Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Eerste hotel in Europa dat geen gas en dus geen CO2 uitstoot heeft
  • Hotel ligt middenin het centrum van Amsterdam
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga dineren in het hotelrestaurant Senses!
Meer over het hotel en de omgeving..

The Albus is het eerste hotel in Europa dat zonder gas maar met groene stroom de verwarming, koeling en het opwarmen van het water verzorgd, zonder CO2 uitstoot. Daarnaast zijn ze al jaren Green Key gecertificeerd op het hoogste niveau en zijn er in het verleden maatregelen genomen om waterverbruik en afval sterk te verminderen.

Op slechts vijftien minuten lopen vind je het Koninklijk Paleis en de Dam, bekend als het epicentrum van de stad, en het nationale monument. Om de hoek kan je elke vorm van openbaar vervoer vinden en overal komen waar je maar wilt.

The Albus Hotel Amsterdam
Vijzelstraat 49,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Vijzelstraat 49, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-superior design hotel ligt in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gebouwd in een zeer milieuvriendelijke omgeving. The Albus is het eerste Hotel in Europa dat zonder gebruik van gas en dus geen CO2 uitstoot het hotel verwarmt, koelt en heet water maakt op groene stroom. De kamers van the Albus zijn ontworpen om je te verzekeren van een blissfull’ nachtrust. Voorzien van het nieuwste energiebesparende airco-systeem, een 32-inch flatscreen-tv, een Illy Machine machine met gratis cups, een kluisje en gratis Wi-Fi. De bedden zijn opgemaakt met luxueus linnen en een matras van zeer hoge kwaliteit. De design badkamers zijn modern en bijzonder schoon. Speciaal voor jou, de exclusieve badkamervoorzieningen van Moooi collectie. Droom weg in een luxueus vrijstaand ligbad of fris op onder de regendouche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Parkeerkosten
Ja, openbare parkeergelegenheid
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Amsterdam Dungeon

Attractieparken
Rokin 78

The Amsterdam Dungeon gaat over de donkere geschiedenis van Amsterdam. Er worden diverse shows gespeeld. Binnen gaat u de kerkers in en kunt u deze shows beleven.

Hermitage Amsterdam

Musea
Amstel 51

Hermitage Amsterdam is een dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg. Er zijn verschillende tentoonstellingen.

Rembrandthuis

Musea
Jodenbreestraat 4

Dit museum was het huis waar Rembrandt tussen 1639 en 1658 heeft gewoond.

Amsterdam

Steden
Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is uniek in haar soort. De eeuwenoude stad heeft een wereldberoemde grachtengordel met daaraan prachtige authentieke grachtenpanden.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Koninklijk Theater Carré

Theater & concerten
Amstel 115/125

Koninklijk Theater Carré te Amsterdam staat bekend om flexibiliteit en veelzijdigheid. Van opera, musical, cabaret tot dans en circus. Voor ieder wat wils.

Belangrijke informatie

Naast de vaste toeristenbelasting wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt 7% van het verblijfstarief en dient ter plaatse te worden voldaan.

Parkeren

Nee

Parkeerkosten

Ja, openbare parkeergelegenheid

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro