Autovakanties
dagen

Ontdek de populaire havenstad Poreč o.b.v. halfpension en extra's!

Hotel Materada Plava Laguna
Poreč, Dalmatische kust, Kroatië bekijk op kaart
Geniet van een 8- of 15-daagse vakantie in de populaire havenstad Poreč o.b.v. halfpension en extra's!

In het schitterende Hotel Materada in de havenstad Poreč kom je helemaal tot rust! Het hotel heeft een mooie tuin, een eigen strand en een groot buitenzwembad. Het gezellige oude centrum van Poreč is bovendien vlakbij. Eén van de meest bijzondere bezienswaardigheden is hier de Eufrasiusbasiliek. Deze staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De imposante kerk herbergt eeuwenoude mozaïeken en prachtige Byzantijnse kunst. Het centrum van het bruisende stadje biedt volop vertier. Er zijn talloze cafeetjes, restaurants en uitgaansgelegenheden. Op verschillende plekken zijn verder overblijfselen uit de Romeinse tijd te vinden. Nabij de stad is een fraaie druipsteengrot: de Grot van Baredine. Een eindje ten noorden van Poreč kunnen de liefhebbers van waterpret zich uitleven in het Aquapark Istralandia. Voor fascinerende natuur moet je in het Nationaal park Brijuni zijn. Dit bestaat uit een aantal eilanden, dus de beste manier om dit prachtige gebied te ontdekken is een boottocht. Op de eilanden zelf kun je wandelen en fietsen. Ter hoogte van dit natuurpark vind je bovendien nog twee prachtige kustplaatsen: Rovinj en Pula. Het pittoreske Rovinj heeft een erg fraai centrum met pastelkleurige huisjes, smalle straatjes en gezellige terrasjes. Er hangt een betoverende sfeer. Pula is een wat grotere stad en herbergt twee indrukwekkende bezienswaardigheden: een Romeins amfitheater en de Tempel van Augustus.

Autovakanties
dagen

Ontdek de populaire havenstad Poreč o.b.v. halfpension en extra's!

Hotel Materada Plava Laguna
Poreč, Dalmatische kust, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet incl. dranken o.a. bier, wijn, frisdrank en water
  • 1 x per week themadiner
  • Hotel gelegen aan het strand
  • Terras met zicht op Poreč
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een dagtrip naar Rovinj!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Breng een bezoek aan de UNESCO Euphrasiusbasiliek
De Euphrasiusbasiliek, gebouwd in de zesde eeuw onder het Byzantijnse rijk en bisschop Eupharsius, is de belangrijkste historische bezienswaardigheid in Poreč. Deze basiliek is in 1997 toegevoegd aan de UNESO Werelderfgoedlijst. Dat is niet voor niets, want de basiliek is één van Europa's mooiste intact gebleven voorbeelden van Byzantijnse kunst. De hoogtepunten van deze plek zijn de prachtige mozaïeken uit de zesde eeuw.

Maak een boottocht van Poreč naar Venetië
Erg populair is het uitstapje van Poreč naar het wonderschone Venetië. Je kunt met een veerdienst van Poreč naar Venetië. De boottocht duurt ongeveer 3 uur en brengt je naar het meest bekende en romantische plaatsje van Italië.

Breng een bezoek aan Rovinj
Rovinj is een pittoresk en schilderachtig stadje. Loop langs pastelkleurige gevels in Venetiaanse stijl, de dominerende kerk, vele terrasjes en geniet van prachtige uitzichten. Er zijn in Rovinj niet veel bezienswaardigheden maar je hoeft je hier geen moment te vervelen. In deze prachtige oude stad kan je met gemak uren rond wandelen. Je komt langs mooie boutique winkeltjes en ontdekt plots een lief sfeervol Italiaans restaurantje.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Materada Plava Laguna
Materada 35,
Poreč, Kroatië
Kaart
Materada 35, Poreč, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens jouw bezoek aan Poreč overnacht je in een prachtig hotel aan het strand. Het hotel ligt op ca. 3km van het stadscentrum van Poreč, en in de omgeving zijn restaurants, bars en winkels te vinden. Ook bevind zich er een kinderspeelplaats in de omgeving van het hotel. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, airconditioning, telefoon, televisie, en Wi-Fi. De badkamers beschikken over een bad en/of douche, toilet en föhn. Dagelijks word er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€1,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Porec

Eten en drinken, Steden
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Vrsar

Steden
Vrsar

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een bijna 2000 jaar oude geschiedenis. Tegenover het plaatsje ligt een archipel met 18 onbewoonde eilandjes.

Rovinj

Steden
Rovinj

Het Kroatische Rovinj wordt de parel van de Adriatische kust genoemd. Volkomen terecht, want je komt zelden zo’n fotogenieke plek tegen! Rovinj is een prachtig geheel van smalle, kronkelende straatjes, romantische doorkijkjes, kleurrijke gevels, oranje daken, vissersbootjes en natuurlijk een helderblauwe, glinsterende zee.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€1,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro