Minicruise
3 dagen
Incl. ontbijt

MEGADEAL!⚡3-daagse minicruise IJmuiden - Newcastle incl. ontbijt en optioneel diner

DFDS minicruise IJmuiden - Newcastle
IJmuiden - Cruise Terminal, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
85,-
totaal: 199,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 93 aankomstdagen beschikbaar!
MEGADEAL!⚡Geniet van een 3-daagse minicruise van IJmuiden naar Newcastle incl. ontbijt, transfer en optioneel diner

Newcastle heeft het allemaal! Deze Noord-Engelse stad is als een warm welkom. Je voelt je hier thuis vanaf de eerste minuut. Je kunt fantastisch winkelen in deze stad. Kleine boetiekjes, Engelse merken en grote winkelcentra. Voor ieder wat wils. Maar er is veel meer te doen dan shoppen in deze gezellige stad. Ontdek het historisch centrum, bezoek een van de vele (vaak gratis) musea of bezoek een gezellige pub langs de rivier de Tyne.
Je verblijft tijdens deze trip aan boord van een DFDS Ferry. De schepen die tussen IJmuiden en Newcastle varen, worden ook wel cruiseferry’s genoemd. Dit is niet voor niets, want vanwege hun uitgebreide entertainment- en vrijetijdsmogelijkheden mag het zeker deze naam hebben. Vaar op deze route naar Engeland en jouw minivakantie begint op het moment dat je aan boord stapt!

Minicruise
3 dagen
Incl. ontbijt

MEGADEAL!⚡3-daagse minicruise IJmuiden - Newcastle incl. ontbijt en optioneel diner

DFDS minicruise IJmuiden - Newcastle
IJmuiden - Cruise Terminal, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze van IJmuiden naar Newcastle
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet aan boord
  • Ook te boeken inclusief ontbijt en diner (ontbijt heenreis en diner terugreis)
  • Ook te boeken inclusief halfpension: 2 x uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet aan boord
  • Retourtransfer haven Newcastle – centrum Newcastle
  • Een ontspannen weekend weg!
  • Geen bagagelimiet en bagage mag in de hut blijven liggen!
  • Tip: bezoek het St. James' Park voetbalstadion
DFDS

Inchecken IJmuiden
Vanaf 15.00 uur tot 16.45 uur kun je inchecken in IJmuiden. Zodra je bent ingecheckt kun je gelijk aan boord gaan bij DFDS. Je komt de volgende dag om 09.15 uur aan in Newcastle.

Tijden onder voorbehoud

Dag 1: Vertrek vanuit IJmuiden naar Newcastle
Het schip vertrekt vandaag om 17.30 uur vanuit de haven van IJmuiden

Vandaag gaat dan eindelijk je reis beginnen! Om 17.30 zal het schip vertrekken vanuit de haven van IJmuiden. (tijden onder voorbehoud) Zorg dus dat je op tijd bent!

Aan boord van de cruiseferry zal het je aan niets ontbreken. Geniet van een heerlijke maaltijd in Explorer’s Kitchen of North Sea Bisto, trakteer jezelf op iets moois in de Duty Free shop en sluit de avond af met een drankje en live entertainment in de bars en club aan boord.

Dag 2: aankomst Newcastle
Het schip zal rond 09.15 uur de haven van Newcastle binnen varen en vertrekt weer om 17.00 uur.

Het prettige is dat je deze morgen je bagage kunt achterlaten in je hut, want voor de terugweg zul je in dezelfde hut verblijven. Je hoeft dus niet al je bagage mee te nemen Newcastle in.

Na ontscheping is het tijd om Newcastle te ontdekken! De gratis shuttlebus brengt je naar het centrum van Newcastle. Newcastle is een hippe en moderne stad met vele leuke boetiekjes, traditionele pubs, trendy restaurants en stadsparken. Laat je inspireren door wat alles deze stad te bieden heeft! Maak een wandeling langs de rivier de Tyne en het Greys Monument of ontdek de geschiedenis van de stad bij het Newcastle Castle. Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan Fenwick, het grootste warenhuis van Newcastle of het St. James' Park voetbalstadion.

De transferbus terug vanuit het centrum van Newcastle naar de haven vertrekt om 14.45 uur en 15.45 uur. Zorg er dus voor dat je weer op tijd klaar staat bij de halte.

Inchecken Newcastle
Je kunt tussen 14.30 uur en 16.15 uur inchecken in Newcastle. Zodra je weer bent ingecheckt kun je gelijk aan boord gaan bij DFDS. Het schip vertrekt om 17.00 uur. Je komt de volgende dag om 09.45 uur aan in IJmuiden.

Dag 3: aankomst IJmuiden
Vandaag komt het schip om ca. 09.45 uur aan in IJmuiden

Helaas zit vandaag je reis er weer op en kijk je terug op een leuke minicruise naar Newcastle.

De hutten van DFDS zijn onlangs gerenoveerd. Hieronder krijg je een goede indruk van de renovatie en het prachtige eindresultaat:

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
DFDS minicruise IJmuiden - Newcastle
Felison Terminal/DFDS, Sluisplein 33,
IJmuiden - Cruise Terminal, Nederland
Kaart
Felison Terminal/DFDS, Sluisplein 33, IJmuiden - Cruise Terminal, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Er zijn verschillende restaurants, bars en lounges met zeezicht aan boord. ‘s Avonds ben je welkom in de gezellige Columbus Club (met live muziek en entertainment), de discotheek, de Navigators Bar en bioscopen. In de Noord-Engelse stad Newcastle is het een lust om te winkelen, interessante musea te bezoeken of een boeiende stadswandeling te maken. De winkels zijn 7 dagen per week geopend in Newcastle.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Voor het reizen naar de UK heb je een paspoort nodig.
  • Bij het definitief maken van de boeking is het niet meer mogelijk om de boeking te annuleren met terugbetaling!
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot 09:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro