Autovakanties
dagen

Geniet op een kleurrijk vakantiepark in Italië incl. toegang tot Caribe Bay waterpark

Caribe Bay & Portofelice Camping Village
Eraclea Mare, Venetiaanse rivièra, Italië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen van een heerlijke vakantie aan de Italiaanse kust vlakbij strand

Ze zeggen weleens, als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Nou die vlieger gaat hier zéker op! Met de vele faciliteiten die dit kleurrijke vakantiepark te bieden heeft, hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Het animatie team organiseert vele activiteiten en toffe feestjes. Vanaf het park loop je zo het strand op. Hier kun je lekker op je handdoekje of gehuurde strandbedje neerploffen terwijl de kinderen zich in het ondiepe en rustige water veilig kunnen vermaken met hun nieuw gemaakte vrienden. Alsof er nog niet genoeg te beleven is, kun je ook nog eens 2 dagen naar het Caribe Bay waterpark! Waarschijnlijk is één vakantie niet genoeg op dit heerlijke vakantiepark.

Autovakanties
dagen

Geniet op een kleurrijk vakantiepark in Italië incl. toegang tot Caribe Bay waterpark

Caribe Bay & Portofelice Camping Village
Eraclea Mare, Venetiaanse rivièra, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, of 14 overnachtingen
  • 2 dagen entree tot Caribe Bay waterpark t.w.v. €64,-
  • Toegang tot het zwembad, het strand en leuke animatie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de mobile home
  • Gratis gebruik van parkeren bij de accommodatie (parkeren voor 1 auto)
Tips in de directe omgeving

Caribe Bay Waterpark
Dit waterpark is niet normaal leuk! Wit zand, cocktails in de schaduw van een palmboom, attracties voor de hele familie die je adrenaline laat stijgen. Het is geen droom... je bent in Caribe Bay, het nummer 1 gethematiseerde waterpark van Italië. Voor de allerkleinsten is er Pirates' Bay, met glijbaantjes, lekker zacht zand en waterspelletjes. Shark Bay is een bijzonder zwembad. Het is namelijk het enige bad ter wereld met zand én golven zowel in als buiten het water! Natuurlijk zijn er vele glijbanen van alle niveaus te vinden, maar ook kun je diverse shows gaan bekijken of een klimparcours doen. Er is hier zoveel te doen dat het maar goed is dat je 2 dagen toegang hebt tot dit leuke park.

Venetië
Natuurlijk mag een bezoek aan Venetië niet ontbreken deze vakantie. Het is geen stad zoals andere, natuurlijk vanwege de Canal Grande, de Ponte Rialto en het Dogenpaleis. Maar ook door de Joodsewijk, de wijnbarretjes en nog veel meer! Venetië is een heerlijke bestemming voor een stedentrip. Struin langs de kanalen, geniet van de uitstekende Italiaanse keuken en bewonder alles wat los en vast zit. De stad heeft leuke bezienswaardigheden en een interessante geschiedenis. Door de jaren heen is er veel gebouwd in en rondom Venetië, maar met name sinds de laatste eeuw voor Napoleon is Venetië zo romantisch als ze nu is. Kunst, cultuur en architectuur zijn de belangrijkste kenmerken van de stad geworden en zijn dan ook vandaag de dag nog steeds te zien.

Treviso
Ondanks dat Treviso overschaduwd wordt door Venetië, heeft de stad een soortgelijk netwerk aan kanalen en gezellige, kleine middeleeuwse straatjes. Na de drukte van Venetië is dit een leuke tegenhanger om te bezoeken. Geniet van het Italiaanse gevoel en vergeet vooral niet hét gerecht van de stad te gaan eten: Tiramisu!

Dagtripje
Pak de auto en ga een lekker stuk rijden langs de kust of door die leuke kleine dorpjes en proef de authentieke Italiaanse sferen! Misschien kun je nog ergens een lekkere lunch nuttigen, een plons in de zee nemen of nog wat leuke souvenirtjes kopen in een klein winkeltje.

Caribe Bay & Portofelice Camping Village
Viale dei Fiori 15,
Eraclea Mare, Italië
Kaart
Viale dei Fiori 15, Eraclea Mare, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit kleurrijke vakantiepark aan de Italiaanse kust is een waar paradijs voor gezinnen! Het ligt vlak aan de rustige en ondiepe Adriatische Zee met een eigen strandopgang. In het park zijn vele avonturen te beleven voor jong en oud, met maar liefst 3 zwembaden met glijbanen en hydromassage kun je dagen lang plezier beleven. In de zomermaanden is een professioneel animatie team aanwezig die de leukste activiteiten en feesten organiseren. Even geen zin om te koken? Ga dan een hapje eten in het restaurant, of laat een maaltijd bezorgen bij je accommodatie. Vlakbij het vakantiepark ligt het fantastische waterpak Caribe Bay!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Tropicarium Park

Dierentuinen en aquaria
Via Aquileia 123

In Tropicarium Park vindt u een aquarium en reptielenhuis. In het aquarium zijn o.a. 24 verschillende soorten haaien te vinden. Met één toegangskaartje heeft u toegang tot beide exposities.

Murano

Bezienswaardigheden
Murano

Het wereldberoemde Venetiaanse glas is afkomstig van het eiland Murano. Bezoek hier het bekende Glasmuseum.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

Basiliek van San Marco

Bezienswaardigheden, Cultuur
San Marco

Aan het San Marco Plein vindt u de Basiliek van San Marco. De San Marcobasiliek is een kerk met een mix van verschillende stijlen en is hierdoor zeer uniek.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

Venetië

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eten en drinken, Steden
St. Mark's Square

Venetië heeft meer dan 150 kanalen en honderden bruggetjes. Maak een romantische boottocht in één van de gondels of slenter door de steegjes waar u leuke winkeltjes en bars tegenkomt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dien je bij aankomst ter plaatse te betalen:

  • Toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.d.

De keuken dien je zelf schoon achter te laten. Indien dit niet het geval is, wordt er € 30,00 extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

  • Eindschoonmaak: € 60,00 per accommodatie per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel en kunnen ter plaatse worden bijgeboekt:

  • 'no problem' schoonmaakpakket v.a. € 120,00 (handdoekenpakket, douche kit, toiletpapier, eindschoonmaak incl. keuken)
  • Tweede parkeerplaats ca. € 15,00
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.20 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro