Autovakanties
dagen

Geniet van een vakantie in de adembenemende natuur in Kirchberg o.b.v. halfpension

Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof
Kirchberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 6-, 8- of 11-daagse vakantie in de adembenemende natuur in Kirchberg o.b.v. halfpension

Er even tussenuit en even weg van de dagelijkse sleur? Dan is een vakantie in de adembenemende natuur van Kirchberg in het Oostenrijkse Tirol de ideale locatie. Tijdens je verblijf in het 4*-Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof heb je de meest prachtige wandelpaden en fietsroutes beschikbaar om de omgeving te ontdekken. Ook kun je het hogerop zoeken en de bergen in gaan en genieten van een panoramisch uitzicht. Wil je even wat anders? Dan ben je met een goed uur rijden in Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. Hier kun je uitstekend winkelen en terrassen! Vanuit de stad zie je de skischans die voor de Olympische Spelen werd gemaakt, ook leuk om even te bekijken! Na een drukke dag in de natuur of het centrum is het tijd voor ontspanning. Duik het wellnesscentrum in en kom helemaal tot rust en geniet na van een heerlijke dag.

Autovakanties
dagen

Geniet van een vakantie in de adembenemende natuur in Kirchberg o.b.v. halfpension

Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof
Kirchberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 10 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Dagelijks diner in buffetvorm
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de stad Innsbruck
Breng een bezoek aan de Kitzbüheler Alpen!

Bergen, bossen, meren en prachtige uitzichten. Zo kun je de Kitzbüheler Alpen het beste omschrijven. Tijdens een vakantie in Tirol moet je zeker een paar leuke activiteiten op je lijstje hebben staan! Verken het gebied tijdens een wandeling, probeer nieuwe activiteiten uit en leer vooral over de cultuur en natuur. In de regio zijn genoeg mogelijkheden voor jong en oud. Wandelend, fietsend of met de mountainbike kun je ontzettend veel zien van het gebied. De regio is rijk aan ca. 2.500 km. aan wandelpaden en 1.000 km. aan fiets- en mountainbikeroutes. Voor de kids zijn er verschillende attracties en thema's zodat ook zij veel kunnen leren van het gebied. Met de zomerkabelbanen kom je in de bergavonturenwerelden!

Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof
Seestraße 3,
Kirchberg, Oostenrijk
Kaart
Seestraße 3, Kirchberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof is gelegen in de adembenemende natuur van het Oostenrijkse Tirol. Het dorp Kirchberg is gelegen tussen de bergen, waardoor het hotel een ideale uitvalsbasis is voor een prachtige wandeling of fietstocht. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en een binnenzwembad waar je even heerlijk kunt relaxen na een dag in de bergen. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel (m.u.v. de garage, hiervoor geld een toeslag).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (m.u.v. garage, deze kost € 10,00 per nacht)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

Verlichte rodelbaan Kirchholz - Hopfgarten

Outdooractiviteiten
Dorf 84, Söll

Met een lengte van circa 2 kilometer en dagelijkse verlichting tot 24.00 uur, is rodelbaan Kirchholz geweldig voor jong en oud

Söll

Outdooractiviteiten
Dorf 77

Vakantie in Europa's mooiste bloemendorp. In de winter wordt Söll een witte arena aan de voet van de Hohe Salve met twee verlichte rodelbanen en de langste nachtskipiste van Oostenrijk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (m.u.v. garage, deze kost € 10,00 per nacht)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro