Autovakanties
dagen

Geniet van een zonvakantie in de Provence in Frankrijk

Résidence Provence Country Club
Saumane-de-Vaucluse, Avignon, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet van een 8-daagse vakantie in het hart van de Provence in het zuidoosten van Frankrijk

In het prachtige landschap van het Luberon gebergte en de heuvels van Vaucluse.. dat is waar je bent op het moment dat je deze vakantie boekt! De locatie is een prima bestemming om tot rust te komen en te genieten van het Franse leven. Beleef de dromerige dorpjes in de omgeving zoals Gordes, waar huisjes op een indrukwekkende manier om het kasteel zijn heen gebouwd. Evenals het charmante stadje L'Isle sur La Sorgue mag niet aan het lijstje ontbreken. Het stadje wort het ''Venetië van het Zuiden'' omdat hier een knooppunt van rivieren en kanalen samen komen. Geniet van de leuke straatjes met winkeltjes en leuke terrasjes! Met de fiets of met de auto kom je in een prachtige natuur terecht en geven een mooie toevoeging aan deze welverdiende vakantie!

Autovakanties
dagen

Geniet van een zonvakantie in de Provence in Frankrijk

Résidence Provence Country Club
Saumane-de-Vaucluse, Avignon, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Gratis gebruik van de tennisbaan inclusief materiaal gebruik
  • Gratis gebruik van de Fitnessruimte
  • Gratis gebruik van de putting green op de golfbaan (alleen voor ervaren golfers en vooraf reserveren)
  • Vrije toegang tot de oefengreen op de golfbaan (mogelijkheid om clubs en ballen te huren)
  • Korting op green fees
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het stadje Gordes!
Tips voor tijdens je verblijf

Gordes
Gordes is een schilderachtig dorp gelegen in het Luberon-gebergte in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur in Zuid-Frankrijk. Het dorp staat bekend om zijn prachtige ligging, historische charme en architectuur, waardoor het een populaire toeristische bestemming is. Breng een bezoek aan Het Kasteel van Gordes, ook wel het kasteel van de markiezen genoemd, is een imposante middeleeuwse vesting die boven het dorp uittorent. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis en biedt een inzicht in de regionale geschiedenis en architectuur. Naast de historische en architectonische aspecten, biedt Gordes ook verschillende restaurants, cafés, winkels en lokale ambachtelijke producten die bezoekers kunnen verkennen en genieten.

Wandelen en fietsen in het Luberon gebergte
Het Luberon-gebergte biedt een prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten, omringd door adembenemende landschappen, charmante dorpjes en weelderige natuur. Er zijn verschillende fietsroutes die door het Luberon-gebergte lopen en je door pittoreske dorpjes en glooiende landschappen voeren. De wegen zijn meestal rustig en bieden een geweldige fietservaring. Tijdens het lavendelseizoen bieden de fietspaden door het Luberon-gebergte een prachtige gelegenheid om door de geurige lavendelvelden te fietsen en te genieten van het betoverende landschap.

Résidence Provence Country Club
1141 Route de Fontaine de Vaucluse,
Saumane-de-Vaucluse, Frankrijk
Kaart
1141 Route de Fontaine de Vaucluse, Saumane-de-Vaucluse, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het hart van de Provence ligt het complex Résidence Provence Country Club. Het complex biedt een groot buitenzwembad en kinderzwembad. In restaurant Clubhouse kun je genieten van de traditionele Franse keuken. Het restaurant heeft 2 terrassen waar je uitkijkt op de golfbaan van Saumane. De accommodaties zijn in een prachtige Provençaalse huizen gevestigd met een moderne uitstraling. Verder beschikken de accommodaties over een zithoek, volledig uitgeruste eigen keuken, en een eigen badkamer met bad en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Arles

Steden
Arles

Het door de Grieken gestichte Arles aan de voet van Les Alpilles werd door de Romeinen verder uitgebouwd tot een klein ‘Rome’. Er zijn verschillende bezienswaardigheden.

Aix en Provence

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
3 Rue Des Cordeliers

Aix en Provence is een levendige studentenstad en tevens zeer geliefd bij de Fransen. Dagelijks is er in het historische centrum een Provencaalse markt op het prachtige plein.

Les Plaisirs Gourmets

Eten en drinken
Place De La Fontaine

Fijnproevers worden bijzonder warm onthaald in Les Plaisirs Gourmets. Zij kunnen hier terecht voor lokale biersoorten, koekjes en andere regionale producten.

Le Panier

Wijken
Le Panier

De vele gangsterfilms die in de smalle steegjes van het oude kwartier Le Panier zijn gedraaid, hebben het imago van de stad geen goed gedaan. Maar dit is niet het rauwe Marseille. Het is veel gevaarlijker in de noordelijke betonwijken, de cités waar kleine Zinedine Zidanes opgroeien. Le panier is nu een levendige wijk met smalle sfeervolle straatjes.

Le Vieux Port

Bezienswaardigheden
Le Vieux Port

Le Vieux Port is tegenwoordig een jachthaven, met aan weerszijden van de havenmond de eeuwenoude forten die de grandeur van weleer markeren. De oude haven vormt het epicentrum van alle toeristische activiteit en ondanks talloze restaurantjes, terrassen, winkeltjes en hotels is het er aangenaam rustig.

Marseille

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur, Eten en drinken, Musea
17 Square Belsunce

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk. Bezoek de Notre Dame de la Garde, Vieux-Port, de Basilique le Sacré-Coeur of Longchamp Palace.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse betaald te worden:

  • Borg: € 400,00 per accommodatie
  • Eindschoonmaak borg: € 70,00 - € 130,00
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, zullen deze bij aankomst bij de receptie verrekend worden.

  • Bedlinnen: € 10,00 per persoon
  • Badhanddoek € 7,00
  • Handdoek: € 5,00
  • Badmat € 5,00
  • Linnenpakket (lakens, badhanddoek): € 15,00 p.p.
  • TV: € 45,00 per week
  • Huisdier: € 35,00 per week
  • Wi-Fi: € 20,00 per week
  • Dagelijkse schoonmaak service € 25,00 per dag
  • Mid-stay schoonmaak service € 60,00
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro