Autovakanties
dagen

Halfpension in Oberinntal nabij natuurpark Kaunergrat

Hotel Traube
Fliess, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen met het hele gezin in Oberinntal nabij het natuurpark Kaunergrat o.b.v. halfpension

Tijdens een vakantie in Oberinntal in Oostenrijk wordt je betoverd door de imposante bergwereld en pittoreske dorpjes. Je verblijft midden in het authentieke en charmante dorpje Fließ, gelegen midden in het Kaunertal. Ideaal voor een actieve vakantie in de buitenlucht of om te genieten van alle rust en ruimte te midden van groene Alpenweiden. Er zijn diverse activiteiten om te doen in de omgeving. Ga mountainbiken, wandelen, raften of bergbeklimmen. Daarnaast kun je op de Kaunertaler Gletsjer zomerskiën! Bij zomerse temperaturen neem je een duik in het Waldweiher Fließ. Wil je er even een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan de buurlanden Italië of Zwitserland. Wanneer je terugkomt van een dag in de berglucht, kun je nog even nagenieten op het zonneterras of bij het gezellige tuincafé naast het hotel. Kinderen vermaken zich in de kinderspeeltuin.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Halfpension in Oberinntal nabij natuurpark Kaunergrat

Hotel Traube
Fliess, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet incl. saladebuffet
  • Dagelijks 2 (non) alcoholische drankjes bij het diner tussen 18:30 en 20:00
  • Inclusief ''TirolWest Card Premium'' voor kortingen en extra's
  • Verblijf midden in natuurpark Kaunergrat
  • Kind t/m 6 jaar verblijft GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het middeleeuwse Schloss Bideneck
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Natuurpark Kaunergrat

Wandel Walhalla voor natuurliefhebbers
Natuurpark Kaunergrat is een bescherm natuurgebied en zeer geliefd door wandelaars. Het is een uitgestrekt natuurgebied van maar liefst 5332 hectare groot gebied. Van het Oberen Inntall tot de Otztaler Alpen en omvat het Pitztal, het Kaunertal en de gemeente Fließ. Het afwisselende landschap met hoge bergtoppen en afwisselende groene almvlaktes maakt het natuurpark een heerlijke plek om te wandelen en te fietsen. Wie weet spot je onderweg een kudde steenbokken! Er leven in dit gebied maar liefst 1200 steenbokken.Daarnaast zijn er honderden vlindersoorten te ontdekken. Heb je zin in een flinke klim? kabbelende Verpeilbach richting de 3425 meter hoge Verpeilspitze.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Traube
Dorf 45,
Fliess, Oostenrijk
Kaart
Dorf 45, Fliess, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vlakbij het drielandenpunt, waar Oostenrijk, Italie en Zwitserland samenkomen ligt in het centrum van het plaatsje Fliess, Gasthof Traube Fliess. Een centrale ligging voor als je ook een dagje naar de buurlanden Italië of Zwitserland wil. Tevens ligt het hotel in het hart van natuurpark Kaunergrat. Iedere ochtend staat er in het gastvrije hotel een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds neem je plaats in het restaurant. Bij mooi weer geniet je op het terras en voor ontspanning kun je terecht in het wellnesscentrum van het hotel. De kamers zijn in Tiroolse stijl ingericht en voorzien van flatscreen-tv en telefoon. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ladis

Cultuur, Outdooractiviteiten, Steden
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

Serfaus

Outdooractiviteiten, Steden
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

AREA 47 Aqua Park

Attractieparken
Ötztaler Achstrasse 1

AREA 47 Aqua Park is een groot waterpark waar vele buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Naast raften en bunjeejumpen kun je hier ook terecht in het buitenzwembad met vele spectaculaire glijbanen.

Nauders

Outdooractiviteiten, Steden
Reschen Strasse 334 - 354

Nauders is een typisch Oostenrijks dorpje dat z'n oorspronkelijkheid bewaard heeft. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en rodelen en er is een 'Kinderland'.

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro