Autorondreis
dagen

Autorondreis: Ontdek de verrassende noordkust van Duitsland incl. ontbijt

Roadtrip verrassende Noordkust van Duitsland
Bremen, Bremen, Duitsland bekijk op kaart
8-daagse roadtrip door Duitsland: Ontdek de verrassende bestemmingen van de noordkust van Duitsland incl. ontbijt

Tijdens deze 8-daagse rondreis door Duitsland, ontdek je de verrassende bestemmingen van het noorden van Duitsland. Tijdens je reis ontdek je de enorme verscheidenheid aan landschap, natuur en cultuur. Van bosrijke gebieden tot aan de Oostzee strand. Ontdek charmante havenplaatsjes, schilderachtige dorpjes, lange dijken en eindeloze ruimtes. Tijdens je roadtrip verblijf je in 3 verschillende 4*-hotels waar je bij twee accommodaties gratis gebruik maakt van fietshuur. Ideaal om de omgeving te ontdekken!

Autorondreis
dagen

Autorondreis: Ontdek de verrassende noordkust van Duitsland incl. ontbijt

Roadtrip verrassende Noordkust van Duitsland
Bremen, Bremen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in 3 verschillende 4*-hotels
  • Incl. 2 dagen fietshuur (bij de 2e en 3e accommodatie)
  • Verrassende bestemmingen nabij de kust
  • Maak prachtige fietstochten langs de kust en door de natuur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Tip: Maak een boottocht vanuit Kiel naar Denemarken
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Bremen
Je verblijft de aankomende drie nachten in een 4*-hotel in de regio Bremen incl. ontbijtbuffet

Vandaag kom je aan in Bremen. Vanaf hier kan je roadtrip beginnen! Vandaag kun je gebruiken om bij te komen van je autoreis en kun je de stad verkennen. De stad Bremen ligt in het noordwesten van Duitsland, het is tevens de kleinste deelstaat van het land en vooral gekend door z’n sprookjes. Als Hanzestad kende Bremen voorspoedige tijden, wat terug te vinden is in het mooie, oude centrum. Neem 's avonds plaats in het restaurant van het hotel of reserveer een tafel in één van de vele restaurants in het centrum van Bremen.

Dag 2: Bremen
Na het ontbijt heb je de mogelijkheid de stad echt goed te leren kennen. Het stadhuis en de kathedraal zijn de pronkstukken van de stad. Het eindpunt van de 600 km langs sprookjesroute bevindt zich in Bremen. Deze route kronkelt vanuit Hanau naar het noorden langs decors en hoofdrolspelers uit de bekende verhalen van de gebroeders Grimm. Een bekend symbool van de stad is dan ook het beeld van de Bremer stadsmuzikanten, maar er is zoveel meer te zien en te beleven in Bremen.

Dag 3: Bremen
Wist je dat Bremen ook zeer bijzondere “underground” heeft? Er zijn tal van kerkers, bunkers en wandelgangen onder te stad te vinden, deze zijn echter enkel en alleen te bezoeken met een gids. Boek een rondleiding en leer de stad van een andere kant kennen. Breng ook een bezoek aan het Rathaus. Dit ligt aan het marktplein en bestaat uit een nieuw en een oud gedeelte. Het oude gedeelte prijkt zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst. In 1410 startte de bouw ervan. Tevens heb je de mogelijkheid om een rondleiding te volgen door het gebouw.

Dag 4: Bremen - Rostock (ca. 295km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in een 4*-hotel in de regio Rostock incl. ontbijtbuffet

Vandaag reis je door naar Rostock in Warnemunde op 900 meter van het Oostzee strand. Ga vandaag op verkenning door de oude Hanzestad. Struin door het sfeervolle centrum met sierlijke pastelkleurige gebouwen en pleinen. Breng een bezoek aan het klooster, de historische toren en bewonder de mooie universiteit. Unesco steden Wismar en Stralsund zijn ook zeker een bezoek waard!

Dag 5: Rostock
Maak vandaag een dagexcursie naar Rügen, het grootste en leukste eiland van Duitsland! Vanuit de Hanzenstad Stralsund wandel je via een hangbrug naar het schiereiland Rügen. Tijdens je verblijf in Ringhotel Warnemunder Hof maak je 1 dag gratis gebruik van fietshuur. Maak een mooie fietstocht in de omgeving of ga uitwaaien aan het mooie Oostzee strand.

Dag 6: Rostock - Kiel (ca. 202 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in een 4*-hotel in de regio Kiel incl. ontbijtbuffet

Je laatste locatie is Hanzestad Kiel. Met een paar minuten lopen ben je al in het centrum van Kiel. Bewonder de originele combinatie van moderne en oudere architectuur en ontdek de bezienswaardigheden van de stad.

Dag 7: Kiel
Vandaag is een mooie dag om de omgeving per fiets te ontdekken. Stippel zelf creatief een route uit of volg een route via het netwerk. Maak een mooie fietstocht naar UNESCO hoogtepunten Viking, Hedeby en Danevirke.

Dag 8: Kiel - terugreis naar huis
Helaas zit vandaag je reis er alweer op. Vanaf Kiel reis je terug naar huis.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Roadtrip verrassende Noordkust van Duitsland
Parkallee 299,
Bremen, Duitsland
Kaart
Parkallee 299, Bremen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 4*-hotel ligt op slechts 4 km afstand van het oude centrum van Bremen en naast de Universiteit en het Burgerpark. Hotel Munte am Stadtwald heeft twee restaurants. In Restaurant Wels worden traditionele gerechten geserveerd terwijl in Del Bosco Italiaanse gerechten op de menukaart staan. Ook is er een wellnesscentrum van 700m2 met o.a. een binnenzwembad, sauna en een aanbod aan massages. De kamers zijn ruim en modern ingericht en beschikken over airconditioning, tv en een kluisje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Hoogtepunten

Fallturm

Bezienswaardigheden
Am Fallturm

De 146 meter hoge witte Fallturm is al van veraf te bewonderen. De Fallturm is een druppeltoren van het Centrum voor Toegepaste Space Technology en Microgavity van de Universiteit.

Übersee-Museum Bremen

Musea
Übersee Museum, Bahnhofspl. 13

Het Übersee-Museum Bremen is uniek in Europa. In het museum kunnen bezoekers hun reislust voldoen en de schoonheid en diversiteit van verschillende continenten ervaren.

St. Petri Dom

Bezienswaardigheden
Sandstraße 10-12

De Dom van Bremen is met zijn hoge toren een indrukwekkende verschijning. De kathedraal staat aan de Rathausplatz midden in het centrum.

Stadhuis van Bremen

Bezienswaardigheden
Am Markt 21

Het historische stadhuis aan de Markt van Bremen werd al in het begin van de vijftiende eeuw gebouwd. Het groene zinken dak steekt contrasterend af tegen de vrolijke trapgevel uit 1608.

Bremen

Steden
Bremen

Bremen is een stad van contrasten. De stad bruist door haar vele facetten van cultuur en de bijzondere architectuur van de stad.

Kunsthal Bremen

Musea
Am Wall 207

Kunsthal Bremen bezit een collectie schilderkunst die de hele periode van de middeleeuwen tot aan de hedendaagse kunst omvat.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro