Campingvakanties
dagen

Verblijf op een camping in de Noord-Italiaanse badplaats Lignano Sabbiadoro

Camping Sabbiadoro
Lignano Sabbiadoro, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in een stacaravan op een sfeervolle camping in de Noord-Italiaanse badplaats Lignano Sabbiadoro

Geniet met het hele gezin in één van de stacaravans van Camping Sabbiadoro in Noord-Italië. De camping beschikt over maar liefst twee waterglijbanen, een nieuw bubbelbad, een langzame rivier en een nieuwe kinderspeelplaats, die natuurlijk allemaal verwarmd zijn. Met een afstand van 300 meter bevind, je je al op het strand waar het mogelijk is om windsurfplanken en stand up paddleboards, kano's, vliegers en waterfietsen te huren of om natuurlijk heerlijk tot rust te komen. Het centrum van Lignano Sabbiadoro is te bereiken in een paar minuten loopafstand. Je kunt hier terecht voor een aantal leuke winkeltjes en verschillende restaurants. Een bijzonder dagje er op uit doe je in het romantische centrum van Venetië. De stad staat bekend om haar unieke uitstraling door ruim honderdvijftig kanalen met gondels en honderden bruggetjes. Veel autovrije straatjes en steegjes tussen oude panden door maken Venetië een groot avontuur met prachtige plekjes, winkeltjes en barretjes.

Campingvakanties
dagen

Verblijf op een camping in de Noord-Italiaanse badplaats Lignano Sabbiadoro

Camping Sabbiadoro
Lignano Sabbiadoro, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief gas, water en elektra
  • 300 meter vanaf het strand gelegen
  • Gratis gebruik Wi-Fi en parkeren bij de camping
  • Tip: bezoek het romantische Venetië
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Venetië bezoeken
Als je in Bibione of Lignano bent, kun je eigenlijk niet om een dagje Venetië heen. Vanaf Bibione is het 1 uur en 20 minuten rijden naar de stad die leeft met het water. Deze wereldberoemde plek die constant door het water wordt aangevallen, moet je zien voordat het te laat is! Neem de tijd om door de straatjes van het oude centrum te dolen en neem de busboot over het Canal Grande om je te vergapen aan de schitterende panden aan het water en de Rialtobrug.

Dierenpark Punta Verda
Een uitje naar een dierentuin doet het altijd goed tijdens de vakantie, zeker als je met kinderen bent! Punta Verda is niet al te grote, maar mooi verzorgde dierentuin in Lignano waar je voor een betaalbaar tarief naar binnen kunt. Via de looproute zie je alle dieren, waaronder giraffen, beren, tijgers en andere katachtigen, aapjes, zeeotters, reptielen, vogels enzovoorts. In het midden van het park kun je bijkomen in het restaurant en kunnen de kinderen spelen in de speeltuin.

Het bruisende centrum van Bibione.
Bibione is een echte badplaats aan de Adriatische kust. Verwacht geen historisch centrum, maar wel veel toeristenwinkels, bars en restaurants. Bibione (en ook Lignano) heeft eveneens een breed palet aan winkels voor elke smaak en elk budget. Je kunt hier tot laat in de avond shoppen voor designerkleding, souvenirs en leuke hebbedingetjes. ’s Avonds en ’s nachts is er tot in de late uurtjes vermaak in bars, clubs en disco’s.

Waterpretpark Aquasplash
Toe aan wat actie in het water? Waterpretpark Aquasplash is de place to be! Aquasplash werd al in 1985 geopend en was daarmee het eerste waterpark in Italië. Maar het is zeker met z’n tijd meegegaan. In een gebied van zo’n 40.000 m2 kunnen kinderen en volwassenen genieten van een groot aantal spectaculaire glijbanen en andere waterattracties. Een echte topattractie in de regio Friuli!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Camping Sabbiadoro
Via Sabbiadoro 8,
Lignano Sabbiadoro, Italië
Kaart
Via Sabbiadoro 8, Lignano Sabbiadoro, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Camping Sabbiadoro is gelen in het noorden van Italië. De camping beschikt over een restaurant, buitenzwembad, tennisbaan, wasserette, speeltuin, minimarkt, midgetgolf, kinderclub en fietsverhuur. De accomodaties zijn standaard voorzien van een balkon en/of terras, eethoek, keuken met keuken- en theefaciliteiten, tuinmeubilair en eigen badkamer die is uitgerust met douche, wastafel en toilet. De camping beschikt over Wi-Fi en parkeergelegenheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 4,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Airconditioning
Hoogtepunten

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Kasteel Duino

Bezienswaardigheden
Frazione Duino 32

In de directe omgeving van Triëst is nog één kasteel te vinden. Duino is nog eigendom van de familie Von Thurn und Taxis. De 18 kamers zijn open voor het publiek.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Tropicarium Park

Dierentuinen en aquaria
Via Aquileia 123

In Tropicarium Park vindt u een aquarium en reptielenhuis. In het aquarium zijn o.a. 24 verschillende soorten haaien te vinden. Met één toegangskaartje heeft u toegang tot beide exposities.

Izola

Steden
Trg Republike 1

Op dit voormalige eiland wordt voornamelijk Italiaans gesproken. Met vele hotels, leuke festivals en een gezellige haven, is het een populaire plaats onder toeristen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Er is mogelijk toeristenbelasting van toepassing.
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten bekend.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 4,50 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro