Autovakanties
dagen

Verblijf in de historische stad Wiesbaden incl. ontbijt en leuke extra's

Holiday inn express Wiesbaden
Wiesbaden, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen in het kuuroord Wiesbaden nabij de romantische Rijn incl. ontbijt en leuke extra's

Verblijf 3, 4 of 5 dagen in Wiesbaden, de historische hoofdstad van de deelstaat Hessen. Wiesbaden ligt aan de rechterzijde van de machtige Rijn, tegen over de stad Mainz. Wiesbaden is een chique stad aan de Rijn. Een ideale plek om heerlijk te winkelen, musea te bezoeken of het theater. Struin door de stad met fijne pleinen met gezellige terrasjes, cafés en restaurants. De stad ligt in het Taunusgebergte dat bekend staat om haar zuivere lucht en de vele kuuroorden. Je kunt hier dan ook goed terecht om te relaxen en te ontspannen. Wanneer je in Wiesbaden bent, moet je zeker een bezoek brengen aan de Neroberg aan de rand van de stad. Je kunt de berg te voet beklimmen of met een bijzondere kleine kabeltrein. Wil je even vluchten van de drukte? Maak dan een wandeling in het weelderige Kurpark en zoek een leuk plekje uit en geniet van je meegebrachte lunch.

Autovakanties
dagen

Verblijf in de historische stad Wiesbaden incl. ontbijt en leuke extra's

Holiday inn express Wiesbaden
Wiesbaden, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x lunchbox met een drankje, fruit, sandwich en een snack (voor kinderen een snackbox met een muffin, drankje en fruit)
  • Koffie en thee op de kamer
  • Het museum van Wiesbaden ligt op 2,6 km
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: beklim de Neroberg of maak een rit met de kabeltrein
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Holiday inn express Wiesbaden
Abraham Lincoln Straße 1,
Wiesbaden, Duitsland
Kaart
Abraham Lincoln Straße 1, Wiesbaden, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Holiday inn express Wiesbaden is gelegen in Wiesbaden. Iedere ochtend staat er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In de bar kun je terecht voor ontspanning en te genieten van een drankje. Daarnaast beschikt het hotel over airconditioning, 24-uursreceptie, gratis gebruik van Wi-Fi en een lounge. Iedere kamer is voorzien van flatscreen-tv, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Wiesbaden

Bezienswaardigheden, Steden
Rheinstrasse 42

Wiesbaden staat bekend om zijn warmwaterbronnen. Veel mensen geloven dat ze een heilzame werking hebben, vroeger werden namelijk deze bronnen gebruikt door de Romeinen.

Gutenberg Museum

Musea
Liebfrauenstraße 5

Dit museum vernoemd naar Johannes Gutenberg, uitvinder van Schwarze Kunst (boekdrukkunst). U krijgt hier een mooi beeld van de ontwikkeling van diverse schrift- en drukwerkkunsten.

Mainz

Steden
Albert Schweitzer Strasse 115

Mainz is één van de oude stadjes die zijn oude tradities heeft behouden. Mainz heeft veel universiteiten, bisschoppen, grootse kathedralen en omroepen.

Opel fabriek Rüsselsheim

Bezienswaardigheden
Friedrich-Lutzmann-Ring 1

Opel werd ruim 110 jaar geleden werd in Rüsselsheim opgericht. Neem een kijkje achter de schermen door middel van een rondleiding in de oudste Opel fabriek.

Main Tower Frankfurt

Bezienswaardigheden
Neue Mainzer Str. 52-58

Geniet van het prachtige uitzicht over Frankfurt vanaf het panoramaterras op het dak van de één na hoogste wolkenkrabber van de stad.

Frankfurt am Main

Steden
Frankfurt Am Main

Frankfurt is een moderne stad met een mooie mix van oude, historische pleinen en panden en hippe wolkenkrabbers. Maak een boottocht over de Main, de grootste rivier in de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro