Autovakanties
dagen

Geniet in een 4*-hotel nabij het strand van Viareggio in Italië incl. ontbijt

Hotel Palace
Viareggio, Toscane, Italië bekijk op kaart
Geniet van 4, 6, 8 of 15 dagen in een 4*-hotel nabij het strand van Viareggio in Italië incl. ontbijt

Ten Noorden van Pisa ligt het plaatsje Viareggio, een bekende badplaats aan de Toscaanse kust. Je zou denken dat je hier alleen puur komt voor een ontspannen strandvakantie, dat kan. Maar Viareggio heeft behalve zon, zee en strand nog veel meer te bieden! Er zijn verschillende bezienswaardigheden te ontdekken. Denk aan het oudste gebouw van de stad, de Torre Matilde. Bij deze toren was vroeger het centrale punt voor de handel. Uiteraard kun je een lange wandeling maken aan de la Passeggiata, de boulevard. Voor de culinaire genieter zijn hier vele restaurants, bars en ijssalons te vinden. Maar als winkelfanaat ben je ook meer dan welkom dankzij allerlei winkels en boetiekjes.

Autovakanties
dagen

Geniet in een 4*-hotel nabij het strand van Viareggio in Italië incl. ontbijt

Hotel Palace
Viareggio, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Strandservice met badhanddoeken (weersafhankelijk van 01-05-2021 tot 30-09-2021)
  • Vrij gebruik van het zwembad bij het strand (weersafhankelijk van 15-06-2021 tot 11-09-2021)
  • Ontdek meer dan alleen zon, zee en strand in Viareggio!
  • Het strand is vlakbij het hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een uitstapje naar Pisa!
Leuke tips in de omgeving

Lucca
Dankzij die afwisselende geschiedenis heeft Lucca nog altijd veel te bieden. De stadsmuur van Lucca is nog in goede staat en ook in het historisch centrum komt de geschiedenis op veel plaatsen tot leven. Het is een leuk idee om een rondje om Lucca heen te maken. Dit kun je met een fietstocht of wandeling doen. Loop bijvoorbeeld een rondje over de stadmuur waardoor je een prachtig uitzicht over de stad krijgt, of fiets naar verschillende plekken in en rondom Lucca. Bezoek verschillende musea en geniet van een kopje koffie en een lokaal gerecht in de vele restaurants!

Pisa
Wie kent de scheve toren van Pisa niet? Het is hét symbool van deze bekende middeleeuwse Italiaanse stad. Uiteraard is een bezoek aan de toren een fotomomentje waard. Maar de stad heeft naast de scheve toren nog zoveel meer te bieden. Je vindt er tal van gezellige middeleeuwse straatjes vol met authentieke winkeltjes en restaurants. Strijk neer op één van de vele zonovergoten terrasjes en geniet van het Italiaanse leven. De stad is voor echte cultuurliefhebbers ook een waar walhalla. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich rond het Campo dei Miracoli, het oudste deel van de stad. Bezoek ook het belangrijkste plein 'Piazza dei Miracoli' of neem een kijkje in het Nationaal Museum.

Livorno
Livorno is een belangrijke havenstad voor Italië en heeft heel veel te bieden! Ontdek de prachtige boulevard en de historische gebouwen. Maak een wandeling door de wijk Venezia Nuova, dat letterlijk het nieuwe Venetië betekend. Net als Venetië zijn er vele waterwegen die door deze wijk stromen. Ga ook naar het Terrazza Masagni, dit is het mooiste plein van Livorno met een prachtig uitzicht op de oceaan. Voor een stukje geschiedenis kun je het Fortezza Vecchia en de oudste vuurtoren van de Italiaanse kust bezoeken. Geniet uiteraard in de talloze restaurants van de typische Italiaanse gerechten in de stad.

Hotel Palace
Via Flavio Gioia 2,
Viareggio, Italië
Kaart
Via Flavio Gioia 2, Viareggio, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Aan de kust van Viareggio ligt het 4*-hotel Palace. Vlakbij heb je het strand waar je lopend naartoe kunt. Het interieur van het hotel en de kamers modern en fris. Toch vindt je er ook klassieke aspecten terug. Onder het genot van een drankje van de bar kun je op het dakterras een prachtig uitzicht bewonderen. Andere faciliteiten van het hotel zijn een lift, buitenzwembad bij het strand, lounge, restaurant en een solarium. De kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, Wi-Fi, kluisje, televisie, telefoon, een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
€ 6,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Viareggio

Steden
Viareggio

De jongste badplaats aan de Toscaanse Kust is het met pastelkleurige huizen en palmbomen versierde Viareggio. De stad kent een langgerekt zandstrand dat langzaam de Middellandse Zee inloopt.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Orto botanico di Pisa

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Via Luca Ghini 13

Het is de oudste botanische tuin ter wereld, opgericht op aandringen van Cosimo I de’Medici in het jaar 1544. Opvallend in de Botanische tuin is het oude botanische instituut dat in zijn geheel bekleed is met schelpen.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

€ 6,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro