Autovakanties
dagen

Verblijf in Zell im Wiesental nabij Lörrach o.b.v. halfpension

Hotel-Restaurant Löwen
Zell im Wiesental, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in Zell im Wiestenal nabij Lörrach in Duitsland o.b.v. halfpension

Het idyllisch gelegen stadje Zell im Wiesental ligt in een prachtige weidevallei met het omliggende Zellerbergland. Het biedt niet alleen adembenemende panoramische uitzichten, maar ook meerdere vakantieactiviteiten voor jong en oud: of het nu actief is met de mountainbike of liever ontspannen met ontspannende wandelingen. Het kan allemaal in Zell im Wiesental. In de stad kun je een uitstapje maken naar het Textilmuseum, de moderniteit van het stadhuis bewonderen, of een wandeling door het prachtige park maken waar je de zwanenvijver kunt vinden en je kunt een duik nemen in het Zeller zwembad! Zell im Wiesental is tevens de geboorteplaats van Constanze Mozart née Weber, de vrouw van de grote componist Wolfgang Amadeus Mozart. Wil je meer dan alleen Zell im Wiesental zien? Bezoek dan de omliggende dorpen in de omgeving of de grotere steden zoals Lörrach en het Zwitserse Bazel.

Autovakanties
dagen

Verblijf in Zell im Wiesental nabij Lörrach o.b.v. halfpension

Hotel-Restaurant Löwen
Zell im Wiesental, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangendiner met keuze
  • Inclusief 'Konuscard' voor vele korting op diverse attracties en bezienswaardigheden in de omgeven en gratis openbaar vervoer
  • Zell im Wiesental is ideaal voor wandelen en mountainbiken!
  • Bezoek het Textilmuseum in Zell im Wiesental
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de stad Bazel!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 8 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Bazel
Bazel is de oudste universiteitsstad van Zwitserland. Historische symbolen van de stad zijn o.a. het grote marktplein met het rijk versierde stadhuis van rode zandsteen en de laat-romaans-gotische domkerk. Maak een wandeling door de prachtige groene parken, de oude charmante binnenstad met vele boetiekjes, antieke boekenwinkels maar ook winkels van moderne designers. Bezoek het Läckerli Huus om een traditionele Basler honingkoek te proeven! Bazel staat bekend om de vele Zwitserse tradities maar staat ook open voor moderniteit vanuit andere landen. Dit kun je herkennen aan de prachtige moderne gebouwen die door verschillende architecten zijn gebouwd.

Lörrach
Lörrach is een bekende plaats in het Zwarte Woud in Duitsland. De stad is erg populair want het ligt minder dan 5 kilometer van het drielandenpunt met Duitsland, Frankrijk en Zwitserland af. Lörrach bevindt zich ook dichtbij Zwitserland waardoor de stad aantrekkelijker is om te bezoeken. De binnenstad van het dorp zelf is vrij groot en kent dan ook veel pleinen. Op deze pleinen zijn veel bars en restaurants gelegen, waar er goede mogelijkheden zijn om lekker te eten of wat te drinken. Ook zijn er op deze open pleinen veel winkels gelokaliseerd en diverse monumenten en kunstwerken om te bewonderen. Andere bezienswaardigheden zijn o.a. het museum Tinguely, het kathedraal en diverse kerken.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 8 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel-Restaurant Löwen
Schopfheimer Strasse 2,
Zell im Wiesental, Duitsland
Kaart
Schopfheimer Strasse 2, Zell im Wiesental, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het gezellige familiehotel beschikt over 35 kamers en heet je van harte welkom in het plaatsje Zell im Wiesental. sinds 1950 is het gebouw een hotel maar bestaat al 300 jaar. In het hotel zijn er verschillende faciliteiten waaronder een receptie, geniet van de culinaire gerechten en lokale drankjes in het restaurant en bij de bar. De kamers zijn standaard maar comfortabel ingericht en beschikken over een televisie, telefoon, Wi-Fi en een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Guebwiller

Steden, Bezienswaardigheden
Guebwiller

De wijnstad Guebwiller, gelegen aan de rand van de rivier, bezit 3 mooie kerken: de Saint-Légerkerk uit de 12e eeuw, de Dominicanenkerk gesticht in de 14e eeuw en de Notre-Damekerk uit de 18e eeuw.

Triberg Watervallen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Gutach

In triberg zijn de Triberg Watervallen te vinden, welke de inwoners daar presenteren als de hoogste watervallen van Duitsland. Er loopt een mooie wandelroute langs de watervallen.

Triberg

Steden
Hauptstraße 65

Het gezellige stadje Triberg staat vooral bekend om de prachtige watervallen. In en rondom het stadje zijn leuke mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

Theetijd in Colmar

Eten en drinken
8 Place Du Marché Aux Fruits

Colmar barst van de mooie theehuizen. Bij Jadis et Gourmande ga je terug in de tijd met een dampende kop verse thee en een flink stuk taart voor je neus. The Essence of Tea is een oase van rust. Hier lijkt het levendige centrum mijlenver weg.

Colmar

Steden, Bezienswaardigheden
Colmar

In Colmar zijn vele prachtige bezienswaardigheden te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Museum Underlinden, Het kunstwerk Maria met de rozenhaag of De vakwerkhuizen van Colmar.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro