Autovakanties
dagen

Geniet in een gloednieuw 4*-hotel in Slovenië incl. ontbijt

Hotel Bohinj
Bohinjsko Jezero, Gorenjska, Slovenië bekijk op kaart
Geniet 3, 5, 6 of 8 dagen in een gloednieuw 4*-hotel nabij het meer van Bohinj in Slovenië incl. ontbijt

Groen en blauw, dat zijn echt de kleuren van Bohinj. Het grootste gedeelte van de Bohinj vallei ligt in het Triglav Nationaal Park. Je vindt er prachtige bossen, rivieren, watervallen en het groenblauwe meer Bohinj. Elke natuur- en ontspanningsliefhebber kunnen hier hun hart ophalen in Bohinj. Je verblijft in een gloednieuw 4*-hotel in het dorp Bohinjsko Jezero en het ligt nog geen 500 meter van het meer van Bohinj vandaan! Het hotel is dus een goede uitvalsbasis in deze omgeving! Aan het begin van het meer liggen wat restaurants waar je gezellig kunt zitten en de lokale gerechten van Slovenië kunt proeven. Nabij het meer is er een mooi kerkje dat je kunt bezoeken en erg kenmerkend is voor Bohinj. Ook kun je in dit dorp genieten van het Aquapark. Wanneer het een mindere dag voor buiten is, kun je zowel binnen als buiten heerlijk zwemmen en ontspannen.

Autovakanties
dagen

Geniet in een gloednieuw 4*-hotel in Slovenië incl. ontbijt

Hotel Bohinj
Bohinjsko Jezero, Gorenjska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel ligt ca. 450 meter van het meer van bohinj
  • Bezoek het meer van Bled (ca. 25 km van het hotel)
  • Ontdek de Vintgar kloof
  • Voor ontspanning bezoek het Aquapark
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een uitstapje naar de Kabelbaan de Vogel!
Leuke tips in de omgeving

Kabelbaan de Vogel
Dit is het letterlijke hoogtepunt van Bohinj, de Vogel Mountain (+/- 1500 meter). Bohinj ligt in de Julische Alpen en met een kabelbaan kun je de berg “Vogel” op. Als je prachtige vergezichten wilt zien dan is dit een ideaal uitstapje! Zo kun je in één oogopslag zien hoe mooi de natuur van Bohinj is.

Vintgar kloof
De Vintgar kloof ligt op 30 minuten rijden van Bohinj en op 10 minuten rijden van Bled. In deze kloof stroomt de Radovna rivier en is de het maar liefst 1,6 km lang. In de kloof is een mooi houten wandelpad aangelegd, dat in 2018 is gerenoveerd. Je loopt langs de turquoise rivier en je komt ook bij een mooie waterval terecht.

Meer van Bled
Het meer van Bled ligt op 25 minuten rijden van Bohinj. Het is een prachtig meer waar veel te beleven is! Je loopt in ongeveer 1,5 uur het hele meer rond. Er zijn plekjes waar je mag zwemmen en er zijn veel leuke restaurantjes rondom het meer te vinden. Ook is het mogelijk om het eilandje te bezoeken met een bootje en bijvoorbeeld te vissen. Een leuke hike is om o.a. naar het uitzichtpunt Ojstrica te lopen. Je loopt in ca. 30 minuten naar boven.

Hotel Bohinj
Ribčev Laz 44,
Bohinjsko Jezero, Slovenië
Kaart
Ribčev Laz 44, Bohinjsko Jezero, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het gloednieuwe 4*-hotel in Bohinjsko Jezero biedt je veel comfort en luxe. Het hotel beschikt over 70 kamers om haar gasten te ontvangen. Geniet van een ruim opgezet wellness centrum, restaurant en een bar. Dit hotel is de ideale plek voor ontspanning en om midden in de natuur te zijn. De kamers beschikken over een zithoek en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Meer van Bohinj

Natuur & Parken
Bohinjsko Jezero

Het meer van Bohinj is een schitterend en groot meer, uitgestrekt tussen de Alpenbergen in Slovenië. Rondom dit meer lopen verschillende wandelroutes waar een fantastisch uitzicht gegarandeerd is! Het is er minder toeristisch dan het meer van Bled. Hier kan je ook suppen, zwemmen en is het mogelijk om een kano te huren.

Triglav Nationaal Park

Natuur & Parken
Ukanc 149

Dè attractie in het nationaal park is natuurlijk Triglav; met 2864 meter de hoogste berg van Slovenië. De naam betekent driehoofd en komt van de drie toppen van de berg.

Meer van Bled

Natuur & Parken
Cesta Svobode 18

Een bijzonder stukje Slovenië. Het prachtige meer is met zijn smaragdgroene water en een klein eilandje in het midden dé toeristen trekpleister van het land.

Vila Bled

Bezienswaardigheden
Cesta Svobode 18

De villa is gebouwd in 1947 op de plaats van een voormalig koninklijk zomerhuis en diende sinds decennia als een van de residenties van president Tito.

Zipline Dolinka

Outdooractiviteiten
Cesta Svobode 1

Voel je zo vrij als een vogel terwijl je de Dolinka rivier meerdere keren oversteekt. Zipline Dolinka neemt je mee naar het langste ziplinepacours in Europa. Hangend in je tuigje leg je, verspreid over 7 ziplines, vier kilometer af. Vooraf maak je een kort testritje om te kijken of het iets voor je is.

Vintgar Kloof

Natuur & Parken
Turistično Društvo Gorje

De Vintgar Kloof is uitgesleten door de rivier Radovna en heeft een diepte van 300 meter. Er is een mooi en goed aangegeven wandelpad door de hoge Vintgar Kloof.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.15 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro