Autovakanties
dagen

Vakantiepark in de prachtige natuur nabij de meren in de Pyreneeën

Les Hameaux des Lacs
Montclar de Quercy, Tarn-et-Garonne, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 8 of 15 dagen in een Cottage in de prachtige natuur van Cevennen nabij meren in de Pyreneeën o.b.v. logies

Verblijf met het hele gezin op vakantiepark Les Hameaux des Lacs in het zuiden van Frankrijk. Het vakantiepark is gelegen in de Tarn et Garonne, een regio van de Pyreneeën. Kom helemaal tot rust in de prachtige natuur en de nabijgelegen meren. Voor jong en oud is er genoeg te doen! Vanaf de camping rijdt er een toeristisch treintje door de omgeving, dit is leuke manier om de meer te weten te komen over de omgeving. Bij het nabijgelegen meer is het heerlijk vertoeven, kinderen vermaken zich uitstekend in het water, terwijl jij geniet van de prachtige omgeving. Ook voor een sportieve activiteit ben je hier aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld waterfietsen, kanoën, kajakken of vissen. Het vakantiepark is gelegen aan de rand van het centrum van het plaatsje Monclar-de-Quercy. Struin door de gezellige straatjes, neem plaats in een sfeervol restaurant, bij de pizzeria en haal boodschappen in de lokale supermarkt. In de omgeving zijn vele mogelijkheden voor leuke activiteiten! Op 30 km gelegen van het vakantiepark vind je Montauban, een vestigingsstad met een rijke historie en culturele musea. Met 30 minuten rijden ben je in Castelnau-de-Montmiral, een prachtig dorp omringd met houtwallen is zeker een bezoek waard! Ook een bezoek aan de Abdij de Moissac mag niet ontbreken. De abdij staat namelijk bekend als één van de mooiste abdijen in heel Frankrijk. Je waant je even terug in de tijd.

Autovakanties
dagen

Vakantiepark in de prachtige natuur nabij de meren in de Pyreneeën

Les Hameaux des Lacs
Montclar de Quercy, Tarn-et-Garonne, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Verblijf in een volledig ingerichte cottage (inclusief gas, water en elektriciteit)
  • Animatieteam voor jong en oud
  • Ideale omgeving voor sportieve activiteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: breng een bezoek aan de historische plaats Montauban
  • Nabij het vakantiepark diverse meren
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 2 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf:

Bezoek de historische stad Montauban
Struin door de vestigingsstad Montauban, de mooie hoofdstad van Tarn-et-Garonne. De stad is gestild in de 12e eeuw en is de op één na oudste stad van Zuid-Frankrijk. Tijdens je bezoek aan Montauban kun je vele bezienswaardigheden bewonderen. Montauban is gelegen aan de oever van de rivier de Tarn. Wandel over de bijzondere burg Pont Vieux. Het is een mooi middeleeuws bouwwerk, gebouwd in de 14e eeuw maar vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de kathedraal de Église Saint-Jacques de Montauban.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 2 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Les Hameaux des Lacs
Base de Loisirs des Lacs,
Montclar de Quercy, Frankrijk
Kaart
Base de Loisirs des Lacs, Montclar de Quercy, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Les Hameaux des Lacs is een klein vakantiepark gelegen aan de rand van het centrum van Monclar de Quercy in het zuiden van Frankrijk. Het vakantiepark is omgeven door meren en prachtige bossen. Het vakantiepark beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad, een tennisbaan, minigolf en een tafeltennis. Voor de kinderen is er een kidsclub, een speeltuin en een spellen kamer. Bij het nabijgelegen meer kun je terecht voor allerlei sportieve activiteiten, zoals zwemmen, zeilen, windsurfen en vissen. Op slechts 300 meter vind je een openlucht zwembad. Je verblijft in een cottage die van alle gemakken is voorzien.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, bij de accomodatie
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
Hoogtepunten

Grotte du Pech-Merle

Bezienswaardigheden
Pech Merle

Vlakbij de plaats Cabrerets in de buurt van de Quercy rivier zijn een paar opmerkelijke grotten te vinden. Naast de druipstenen zijn er ook grotten te vinden met rotstekeningen die dateren uit de prehistorie. Veelal worden hier dieren afgebeeld.

Rocamadour

Bezienswaardigheden
Rocamadour

Op Lourdes na is dit de meest bezochte bedevaartplaats van Frankrijk. De stad is voornamelijk tegen en op een rots gebouwd. De stad heeft zijn naam te danken aan Sint-Amadour, welke vergeleken wordt met een leerling van Jezus. Deze persoon werd geheel in tact gevonden in een graftombe in de bergwand.

Château Castelnaud

Bezienswaardigheden
Castelnaud-La-Chapelle

Al sinds de dertiende eeuw komt dit kasteel voor in belangrijke vermeldingen. Hoog boven op een berg prijkt het boven alles uit. Zijn imposante voorkomen zit hem niet alleen in zijn ligging, maar ook in zijn statige uiterlijk. Sinds 1966 behoort het kasteel tot de historische monumenten van Frankrijk

Souillac

Steden
Avenue De Sarlat

Een klein plaatsje, maar wel één waar genoeg te doen is. Ludiek is het marktje dat op vrijdag wordt gehouden. Ook de kathedraal in Souillac is bezienswaardig, terwijl het op een (onverhoopt) regenachtige middag goed toeven is in het unieke Musée de l’Automates.

Sarlat

Steden
Place Du Peyrou

Sarlat was ooit de hoofdstad van de streek Périgord. Dit fraaie middeleeuwse stadje kent vele bezienswaardigheden zoals huizen uit de 14e t/m de 18e eeuw, kleine en grote pleinen en poortgewelven. Breng ook zeker een bezoek aan het Place de la Liberté met schitterende gevels en vele terrassen en vergeet de Cathédrale St. Sacerdos niet. Het herbergt tal van historische gebouwen en op zaterdag en woensdag is er een levendige markt waar vele producten uit de streek te koop zijn.

Turenne

Steden
Avenue De Senateur Labrousse

Een middeleeuws plaatsje dat ooit een machtig bolwerk was. Het kasteel dat hoog boven het dorp uittorent, bood namelijk een uitstekend uitzicht over de omgeving. De macht die deze plaats had, zie je nog terug in de gebouwen in dit plaatsje. De prachtige kerk in Turenne mag je zeker niet missen. Deze werd ooit op bevel van de dochter van Willem van Oranje afgebouwd, wat maakte dat Turenne voor altijd een band heeft met de Nederlandse Koninklijke familie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende verplichte kosten dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 250,00 per cottage
  • Eindschoonmaak (borg) € 55,00 per cottage
    Deze kosten worden op de credit card gereserveerd tot vertrek.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je contact opnemen met ons service center:

  • Bedlinnen € 7,00 per persoon
  • Handdoekenset € 6,00 per persoon
  • Babybed € 10,00 per verblijf
  • Kinderstoel € 10,00 per verblijf
  • Babybad € 5,00 per verblijf
  • Wi-Fi € 2,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Parkeren

Ja, bij de accomodatie

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 19:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro