Steden dichtbij
dagen

Ontdek het Groene Hart van Gouda incl. E-Chopper en meer!

Best Western Plus City Hotel Gouda
Gouda, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 3 dagen in Gouda en ontdek de prachtige omgeving van deze historische stad incl. E-Chopper en meer!

Say cheese! Wie aan Gouda denkt, denkt niet alleen aan kaas, stroopwafels en aardewerk, maar ook aan gebrandschilderde ramen, een sprookjesachtig stadhuis en sfeervolle grachten. Gouda is een echte Oudhollandse stad met een nog vrijwel geheel intact historisch stadscentrum. Naast een stadswandeling en een rondvaart over de grachten van Gouda is het zeker de moeite waard om het groene hart te ontdekken. En wat is er leuker dan dit te doen met een E-Chopper! Je ontdekt op een bijzondere manier de prachtige polders. Laat je meevoeren langs de Reeuwijkse Plassen of de Meije, vergaap je aan het uitgestrekte polderlandschap en geniet in alle stilte van de prachtige natuur. Van kaasboerderijen tot bijzondere molens en van historische dorpen en stadjes tot uitgestrekte weilanden. Kortom de perfecte mix tussen cultuur, natuur en plezier!

Steden dichtbij
dagen

Ontdek het Groene Hart van Gouda incl. E-Chopper en meer!

Best Western Plus City Hotel Gouda
Gouda, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x lunchpakket t.w.v. €15,00 p.p.
  • 1 x daghuur E-Chopper (6 uur) t.w.v. €59,50 p.p. (op 2de dag)
  • Gratis coffee to go
  • Korting bij Q-Park bolwerk
  • Met 5 minuten rijden ben je al in de polders
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een boottocht over de grachten van Gouda
Let op!

Graag bij het maken van de boeking in het opmerkingenveld aangeven hoelaat je de E-Chopper wilt afhalen. Ze zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur. Ieder half uur is een nieuw tijdslot. De laatst beschikbare tijd om te beginnen is 15:00 uur (dan moet de E-Chopper uiterlijk 21:00 uur weer teruggebracht zijn).

Best Western Plus City Hotel Gouda
Hoge Gouwe 201,
Gouda, Nederland
Kaart
Hoge Gouwe 201, Gouda, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Best Western Plus City Hotel Gouda kenmerkt zich door haar ligging aan de Gouwe en de frisse en moderne uitstraling van het hotel. In het design interieur is ook de rijke historie van Gouda niet vergeten. De geluiddichte kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Na een kleine 10 minuten lopen bevind je je in het historische stadshart van Gouda met de bekende Goudse kaasmarkt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 13,00 per 24 uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Spa Gouda

Spa en Wellness
Lange Groenendaal 79

Midden in de prachtige binnenstad van Gouda bevindt zich achter een authentieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School dé mooiste stads-spa voor totale ontspanning. In 1922 is het pand gebouwd als badhuis en exact negentig jaar later openen de deuren zich opnieuw.

Gouda kaasmarkt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Markt 35

De Gouda Kaasmarkt is een bijzonder historisch schouwspel. Voor de Waag onderhandelen boeren met de handelaren over de prijs.

Het stadhuis Gouda

Bezienswaardigheden
Markt 1

Zowel van binnen als van buiten is het Stadhuys indrukwekkend om te zien. Buiten zijn het bordes, de luiken, het carillon en de beelden van toonaangevende hoofdrolspelers in de Goudse geschiedenis echte eyecatchers.

Gouda

Steden
Gouda

Gouda is altijd een rijke stad geweest en dit is nog steeds merkbaar in het historische centrum. De stad staat bekend om zijn Goudse kaas.

De Goudse Waag

Bezienswaardigheden
Markt 35

De Goudse Waag is een historisch gebouw uit 1668. Eerder werden hier de Goudse kazen gewogen. Tegenwoordig is dit het Kaas- en Ambachten museum, waar u van alles te weten komt over de historie van de Goudse Waag en de producten, die hier gewogen en verhandeld werden.

Sint-Janskerk

Bezienswaardigheden
Achter De Kerk 16

De kerk is met 123 meter de langste kerk van Nederland. Deze kerk is een beschermd monument uit de 16e eeuw en de gebrandschilderde ramen vallen meteen op.

Belangrijke informatie

Let op:

  • Om een E-Chopper te besturen, dien je in het bezit te zijn van een brommer- of autorijbewijs. Geen rijbewijs? Niet getreurd, de coole E-Fatbike is een prima alternatief! (dit kan vanaf 14 jaar en o.b.v. beschikbaarheid) Mocht je hier gebruik van willen maken, laat dit dan op tijd weten bij de receptie van het hotel.

  • Graag bij het maken van de boeking in het opmerkingenveld aangeven hoelaat je de E-Chopper wilt afhalen. Ze zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur. Ieder half uur is een nieuw tijdslot. De laatst beschikbare tijd om te beginnen is 15:00 uur (dan moet de E-Chopper uiterlijk 21:00 uur weer teruggebracht zijn).

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 13,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.87 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro