Autorondreis
dagen

Autorondreis door Andorra, Catalonië en Pamplona incl. ontbijt

President Hotel
Andorra la Vella, Andorra, Andorra bekijk op kaart
8-daagse autorondreis door Andorra, Catalonië en Pamplona met verblijf in 3- en 4*-hotels incl. ontbijt

Bergen, groen, rotsformaties. Iedereen weet nu wel natuurlijk waar het over gaat. Het kleine landje Andorra dat tussen Frankrijk en Spanje ligt, ook wel: het land van de bergen genoemd. Ontdek de geschiedenis door de musea en monumenten te bezoeken, geniet al fietsen van het landschap en proef de overheerlijke keuken en probeer typische gerechten van de Andorrese cultuur. Je reist door naar Spanje, langs adembenemende landschappen en kleine dorpjes. Je leert meer over de cultuur van Spanje en bewondert waanzinnige monumenten en plaatsen. Het is een reis om nooit meer te vergeten!

Autorondreis
dagen

Autorondreis door Andorra, Catalonië en Pamplona incl. ontbijt

President Hotel
Andorra la Vella, Andorra, Andorra bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in 4 verschillende 3- en 4*-hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Reizen op eigen gelegenheid
  • Hotels gelegen op geweldige locaties!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 - Aankomst in Andorra
Je verblijft de aankomende twee nachten in President Hotel

Terwijl je uit te auto stapt, voel je de warme zonnestralen en zie je prachtige bergen om je heen. Breng je koffer naar de hotelkamer en bestel een drankje bij de bar. Wandel naar Centre Termolúdic Caldea, het grootste kuuroord van Europa, en laat jezelf verwennen! Je geniet hier van de sauna's, bubbelbaden en massagebehandelingen. Wandel een stukje en geniet van de zonsondergang.

Dag 2 - Andorra

Na het uitgebreide ontbijt, is het tijd om dieper in de cultuur te duiken van Andorra. Ga naar de stad Encamp om te genieten van deze pittoreske plek die wordt doorsneden door de rivier de Valira d'Orient. Je ziet hier mooie historische gebouwen, schilderachtige cafés en restaurants en gezellige boetiekjes met kunst. Bezoek de omringende steden zoals Santa Coloma of Escaldes. Een bezoekje aan de Tristaina Lakes zijn een aanrader als je in Andorra bent en van wandelen houdt. Meren in hoge bergen in de buurt van Ordino. Door verschillende paden kom je uit in een indrukwekkende omgeving.

Dag 3 - Andorra-Barcelona
Je verblijft de aankomende twee nachten in Sansi Diputacio

De tweede stad van Spanje ligt aan de prachtige Costa del Maresme. Veel grote schilders en artiesten hebben hier op een bepaalde tijd gewerkt en hun invloed is nog steeds in de hele stad voelbaar. Twee van deze schilders zijn Picasso en Miró, waarvan hun werken te zien zijn in musea. Bezoek het waanzinnige Parc del Laberint. Dit is het oudste stadspark van Barcelona en een echt doolhof. Het is de perfecte plek om even tot rust te komen. Wat ook op je lijstje moet staan is Park Güell, één van de bekendste bezienswaardigheden in Barcelona. Natuurlijk wordt de Sagrada Família niet vergeten. Dit is hét symbool van Barcelona. De bouw van deze modernistische, monumentale kerk begon in 1882, maar Antoni Gaudí’s meesterwerk is nog altijd niet af. Zowel van buiten als van binnen is de basiliek met zijn unieke vormen en structuren totaal anders dan andere kerken in de wereld.

Dag 4 - Barcelona

Het is de bekendste straat van Barcelona, en misschien wel van heel Spanje. Las Ramblas is maar liefst 1200 meter lang en loopt dwars door de stad. Levende standbeelden, gezellige terrasjes en indrukwekkende monumenten vind je hier. Bezoek ook La Boqueriá, de beroemdste versmarkt van de stad. Het is een lust voor het oog en de smaakpapillen. Vlakbij vind je Camp Nou, het voetbalstadion van FC Barcelona en een echte must-do voor voetballiefhebbers. Combineer het met een paar uurtjes op het strand!

Dag 5 - Barcelona-Zaragoza
Je verblijft de aankomende twee nachten in Las Ventas

Overheerlijke restaurants, leuke boetiekjes en prachtige monumenten vind in Zaragoza, een noordelijke stad die terug gaat naar de tijd van de Romeinen. Het staat bekend om zijn tientallen tapasbars. Er is zelfs een 'tapaswijk' in het centrum. Breng een bezoekje aan het park Parque Grande uit 1929. Dit park is maar liefst 40 hectare en je vindt er o.a. het grote standbeeld voor koning Alfonso I El Batallador. Er zijn vele musea in Zaragoza, maar eentje die je niet mag missen, is het Museo del Teatro de Cesaraugusta. Hier vind je de overblijfselen van een van de grootste Romeinse amfitheaters van Spanje.

Dag 6 - Zaragoza

In Zaragoza vind je heel veel prachtige bezienswaardigheden. Coso de la Misericordia, ook wel genoemd, La Plaza de Toros de Zaragoza. Dit is de op twee na oudste stierenvechtarena in Spanje. Prachtige tuinen, veel groen en monumentale beelden, dit is het plein Plaza de los Sitios. Dit plein ligt in de buurt van Paseo de la Independencia en wordt vaak gebruikt voor onder andere tentoonstellingen en beurzen.

Dag 7 - Zaragoza-Pamplona
Je verblijft de aankomende nacht in Agustinos

Pamplona is een middelgrote stad met een bruisend historisch centrum met kleurrijke bouwwerken en prachtige pleinen. Casco Viejo is de gezelligste wijk van de stad. Kroegen en terrassen zitten vol en overal waar je kijk gezellig. Smalle steegjes, kleurrijke huizen, leuke boetiekjes, prachtige parken en pleintjes, monumenten en kerken. Het centrum is compact en dus goed te voet te verkennen. Museo de Navarra is een bloeiende en veelzijdig museum met vier verdiepingen. Bewonder de muurschilderingen, de Romeinse mozaïeken, islamitische kunst en schilderijen. Breng ook een bezoek aan Plaza del Castillo, een rechthoekig plein met in het midden een muziektent.

Dag 8 - Pamplona

Helaas is de laatste dag van de rondreis aangekomen en is het tijd om naar huis te reizen.

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
President Hotel
Avinguda Santa Coloma 42-44,
Andorra la Vella, Andorra
Kaart
Avinguda Santa Coloma 42-44, Andorra la Vella, Andorra
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In Andorra La Vella vind je het knusse 4-sterren President Hotel. Neem een duik in het overdekte zwembad of ontspan in de hot tub. Op het terras kun je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de bergen. Topattracties zoals La Botella of La Tossa zijn op een kleine afstand van President Hotel. Er is een 24-uursreceptie, excursiebalie en een ticketservice.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,20 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Andorra la Vella

Bezienswaardigheden, Shoppen, Steden
Andorra

Dit is de hoofdstad van Andorra. Shopliefhebbers halen hier hen hart op, want de meeste winkels zijn taxfree. Daarnaast kunt u hier de St. Stefanuskerk en het parlementshuis bezoeken.

Escaldes-Engordany

Bezienswaardigheden, Steden
Escaldes-Engordany

In Escaldes-Engordany bevinden zich de grootste waterbekken van Andorra. Een opvallend puntig gebouw in de stad is die van de Thermen Spa Caldea.

Sant Julià de Lòria

Bezienswaardigheden
Sant Julià De Lòria

Ga terug in de tijd in dit rustieke dorpje uit de 12e eeuw. Bezoek één van de vele oude plekjes, zoals het kapelletje bovenop de berg of de Romaanse kerk.

Naturlandia

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Ctra. De La Rabassa

In Ecopark Naturlandia bevindt zich de langste Alpine slee-trein-baan ‘Tobotronic’ van de wereld! Tevens vindt u in dit park de Rabassa berg.

Ordino

Bezienswaardigheden
Ordino

Ordino is een gezellig bergdorpje met als hoogste punt de toren van de oude kerk uit de 12e eeuw.

Pas de la Casa

Outdooractiviteiten
Pas De La Casa

Pas de la Casa heeft veel te bieden voor sneeuwliefhebbers. Het gebied heeft meer dan 100 km aan pistes!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,20 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 4.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro