Campingvakanties
dagen

Prachtige 4*-camping aan de Italiaanse kust o.b.v. logies

TAHITI Camping & Thermae Bungalow Park
Lido delle Nazioni, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Verblijf 8, 11, 15 of 22 dagen op een prachtige 4*-camping aan de Italiaanse kust o.b.v. logies

Zwembaden met een tropisch sfeertje, een wellnesscentrum en luxe SunLodges ... Deze Italiaanse camping heeft alles in huis voor een ontspannende vakantie. En op nog geen kilometer van het strand. Maar lopen hoeft niet perse, op de camping staat een treintje voor je klaar. Die neemt je mee van de camping naar het zandstrand en terug. Doe je zwemkleding aan en neem een duik in de Adriatische Zee. Even helemaal ontspannen? Een massage of moddertherapie in wellnessdorp ‘Thermae Oasis’ zijn aanraders! Ravenna staat bekend als de stad van de mozaïeken. Nog leuker voor de kinderen is pretpark Mirabilandia. Dit grote avonturenpark ligt net onder Ravenna. Kleine en grote motorfanaten kunnen hier hun lol op met Ducati World, vol speciale Ducati-attracties. En natuurliefhebbers moeten zeker eens een wandeling maken in het mooie Po Delta Park. Dit natuurgebied is een broedplaats voor honderden vogelsoorten!

Campingvakanties
dagen

Prachtige 4*-camping aan de Italiaanse kust o.b.v. logies

TAHITI Camping & Thermae Bungalow Park
Lido delle Nazioni, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte stacaravan of mobile home
  • Inclusief eindschoonmaak
  • De camping beschikt over maar liefst 3 zwembaden!
  • Animatieteam aanwezig op de camping
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek Ravenna of pretpark Mirabilandia!
Leuke tips in de omgeving

Ravenna
De stad staat bekend om zijn prachtige mozaïeken en dit is uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Ravenna was rond het begin van de vijfde eeuw de hoofdstad van het West-Romeinse rijk. De stad is een West-Europese schatkamer geworden van de vroegchristelijke en Byzantijnse kunst. Naast de mozaïeken zijn er maar liefst 7 andere monumenten die ook op de UNESCO werelderfgoedlijst staan! Het is dan ook echt een aanrader om deze te bezoeken. Wandel door het gezellige centrum en kijk je ogen uit in deze prachtige stad.

Venetië
De combinatie van een rijke historie en veel interessante bezienswaardigheden maken van Venetië een populaire bestemming. De vele kanalen en de prachtige Venetiaanse gondels hebben een enorme aantrekkingskracht op toeristen van over de hele wereld. In Venetië kun je goed eten, zoals het ook hoort in Italië. Ga daarom ook langs bij de vele restaurants en bars om jezelf lekker te verwennen met de Italiaanse gerechten. Overal in de stad zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden en kun je er genoeg bezichtigen. Ga bijvoorbeeld naar het Dogepaleis, wandel over de brug bij de Canal Grande, bezoek het Teatro La Fenice en het San Marcoplein voor nog bezienswaardigheden bij elkaar!

Rimini
Rimini is een badplaats aan de Adriatische Zee en is meer dan alleen een strand- en feestbestemming dan de meeste mensen denken. De stad heeft namelijk een charmant stadscentrum en meerdere bezienswaardigheden zoals de Ponte di Tiberio, Castel Sismondo en Arco d'Augusto. Wist je dat de stad al heel oud is en vroeger eigenlijk Ariminum heette? De stad werd gesticht door de Romeinen in 268 v.Chr. Wandel door de kleurrijke straten van de stad en na een dag vol wandelen kun je neerploffen op het strand van Rimini!

TAHITI Camping & Thermae Bungalow Park
Viale Libia, 133,
Lido delle Nazioni, Italië
Kaart
Viale Libia, 133, Lido delle Nazioni, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Tahiti ligt 100 km ten zuiden van Venetië, tussen twee lagunes bij de monding van de rivier de Po in de Adriatische Zee. Het is ca. 12 hectare groot en telt 398 toeristische staanplaatsen, voor een deel autovrij. Begroeid met talrijke loof- en pijnbomen. Een gratis treintje rijdt naar het 800 meter verder gelegen privéstrand. Daar is een beachvolleybalveld, kinderspeeltuin en bar/restaurant. Op de camping zijn speeltuinen, een zwembad met brug, lagune, palmeiland en waterspellen. Het wellnesscomplex in Romeinse stijl ligt achteraan op de camping. Het recreatieteam houdt jong en oud bezig met sportactiviteiten, spelletjes, wedstrijden en uitjes, avondvoorstellingen en in het hoogseizoen excursies. Er is een supermarkt, 2 restaurants, bar, pizzeria, afhaalmaaltijden en fietsverhuur. Wi-Fi is gratis in de algemene ruimtes. Je verblijft in een luxe stacaravan voorzien van alle gemakken, zoals o.a. airconditioning, een keuken, eigen badkamer en je eigen terras met meubilair.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag en alleen toegestaan in het laagseizoen (kosten ter plaatse te betalen)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning

Faciliteiten

Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Pooltafel
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Bologna

Bezienswaardigheden, Steden
Bologna

Bologna is een grote universiteitsstad met een prachtig middeleeuws centrum. Geniet van prachtige gebouwen, heerlijk eten en een indrukwekkende natuurlijke omgeving.

Dorsoduro

Wijken
Dorsoduro

Dorsoduro is uitgegroeid tot een kunstzinnige wijk. Er bevinden zich twee grote musea en je kunt genieten van een gezellige, levendige sfeer.

Het strand van Rimini

Stranden
Rimini

Rimini beschikt over een strand van maar liefst 15 kilometer. Dit is een grote reden voor toeristen om naar de stad te komen. Tevens vind je hier vele, gezellige beachclubs.

Teatro La Fenice

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Campo San Fantin

Teatro La Fenice behoort tot de meest bekende theaters van Europa. Je kunt het theater overdag (tegen betaling) bezoeken.

Venetië

Bezienswaardigheden, Steden, Eten en drinken, Cultuur
St. Mark's Square

Venetië heeft meer dan 150 kanalen en honderden bruggetjes. Maak een romantische boottocht in één van de gondels of slenter door de steegjes waar u leuke winkeltjes en bars tegenkomt.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. De kosten dienen bij reservering te worden voldaan.

  • Bedlinnen pakket €5,00
  • Kinderstoel € 2,00 per dag
  • Kinderbedje € 2,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag en alleen toegestaan in het laagseizoen (kosten ter plaatse te betalen)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro