Dagje uit
dagen

4*-Hotel in Almere incl. ontbijt en entreeticket Spooky Days in Walibi Holland

Leonardo Hotel Almere City
Almere, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een 4*-hotel in Almere incl. ontbijt en entreeticket voor Spooky Days in Walibi Holland

Alle monsters verzamelen! Daysee is terug. Dit jaar gaat ze tijdens Halloween Spooky Days op zoek naar nieuwe monsters. Voor deze spannende zoektocht heeft ze jouw hulp nodig. Durf jij mee op jacht naar de spooky monsters op het park? Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met een aantal lege vlakken. Ben jij dapper genoeg en vind je alle monsters? Dan krijg jij een superstoere 'Ik ben een monster'-button! Met dit arrangement heb je 1 dag toegang tot het Attractiepark Walibi Holland en verblijf je in het 4*-hotel in Almere op 40 minuten gelegen van het park. Beleef samen een leuke dag er tussen uit in het park bomvol met attracties van verschillende hoogtes voor jong en oud.

Daarnaast is er in Almere en omgeving ook genoeg te ontdekken! De moderne stad heeft een breed aanbod van winkels en terrassen, waarvan tientallen op loopafstand van het hotel. Voor de echte shopliefhebbers is Batavia Stad Fashion Outlet een echte aanrader! Dit is te bereiken op ca. minuten rijden. Natuurliefhebbers kunnen bij de natuurrijke Oostvaardersplassen een prachtige wandeling maken en vogels en wilde dieren spotten!

Dagje uit
dagen

4*-Hotel in Almere incl. ontbijt en entreeticket Spooky Days in Walibi Holland

Leonardo Hotel Almere City
Almere, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief ticket voor Halloween Spooky Days in Walibi Holland voor 1 dag
  • Hotel ligt in hartje Almere
  • Maak een wandeling over de Oostvaardersplassen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Batavia Stad Fashion Outlet
Walibi Holland | Maatregelen

Alle monsters verzamelen!
De Halloween Spooky Days is een Halloween-beleving voor de stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avond programma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig. Halloween Spooky Days vindt overdag plaats.

Wanneer is Halloween Spookt Days?
Halloween Spooky Days vindt overdag plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens de volgende dagen in de herfstvakantie is Halloween Spooky Days van 10:00 tot 18:00 uur: 18 t/m 20 oktober en 25 t/m 27 oktober. 

Openingstijden Spooky Days:
Halloween Spooky Days is op reguliere dagen van 10:00 tot 18:00 uur. Op de combi-dagen stopt Halloween Spooky Days om 17:00 uur. Om 18:00 uur start Halloween Fright Nights.

Maatregelen i.v.m. covid-19

  • Het is verplicht om je dag van bezoek te reserveren.
  • Vanaf 25 september 2021 komt de 1,5 meter maatregel te vervallen. De aangepaste maatregelen betekenen dat je geen coronatoegangsbewijs hoeft te tonen. Dat wil zeggen dat je zonder testbewijs Walibi Holland kan bezoeken. Wat je uiteraard wel nodig hebt is je ticket en een geldig legitimatiebewijs.
  • Via de virtuele wachtrij kun je voor een geselecteerd aantal attracties je plekje reserveren.

Klik voor meer informatie over de maatregelen in het park op deze link.

Openingstijden Walibi Holland
Voor de actuele openingstijden verwijzen we je door naar deze link.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Leonardo Hotel Almere City
Koetsierbaan 2,
Almere, Nederland
Kaart
Koetsierbaan 2, Almere, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het moderne Leonardo Hotel Almere City ligt in het hart van Almere, op loopafstand van tientallen winkels en het KAF theater. Alle kamers van Leonardo Hotel Almere City zijn modern ingericht en hebben uitzicht over de stad of het Weerwater. De kamers zijn standaard voorzien van koffie- en theefaciliteiten, een televisie, airconditioning, een kluisje en gratis Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met een bad en/of douche, toilet en een föhn. Hotel-restaurant De Bierfabriek Almere is een uniek concept, waar je lekkere gebraden boerderijkippetjes kunt bestellen in een informele sfeer. Parkeren is mogelijk bij het hotel tegen belating.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,30 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

City Mall Almere

Shoppen
Schutterstraat 6

City Mall Almere is een winkelcentrum midden in het stadshart van Almere. U vindt hier ruim 120 winkels en horecagelegenheden.

Oostvaardersplassen

Natuur & Parken
Oostvaardersbosplaats 1

De Oostvaardersplassen vormen het grootste moerasgebied van Nederland. De natuur heeft hier vrij spel. Ontelbare vogels hebben bezit genomen van het gebied. Vooral in de winter geeft dit een spectaculair uitzicht. De honderden Heckrunderen, konikpaarden en edelherten geven het gebied een haast on-Nederlandse aanblik.

Monnickendam

Steden
Kerkstraat

Monnickendam ligt aan de Gouwzee en heeft een beschermd stadsgezicht met veel historische huizen uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Spakenburg

Steden
Spakenburg

Spakenburg is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. Bezoek hier het Visserijmuseum.

Spakenburg-Bunschoten

Steden, Cultuur
Spakenburg-Bunschoten

Spakenburg-Bunschoten is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. De historische bebouwing, de restanten van de Zuiderzeecultuur en oude boerderijen zorgen voor een aantrekkelijke omgeving.

Museum Spakenburg

Cultuur, Bezienswaardigheden, Musea
Oude Schans 47-63

Museum die het verhaal verteld van de gemeente Bunschoten, het leven van visserij, het boerenleven en oude ambachten

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op

  • Je ontvangt een voucher met een code. Via www.walibi.nl/nl/verzilveren dien je deze code om te zetten naar een bezoekdag van je keuze. Je ontvangt dan per e-mail je officiële toegangsbewijs voor Walibi Holland. Dit kan niet meer gewijzigd of geannuleerd worden! Toegang is NIET geldig tijdens Halloween Fright Nights (9, 10, 14-17, 21-24, 30-31 oktober).
  • Parkeerkosten Walibi zijn €9,50
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,30 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro