Stedentrips
dagen

4*-hotel in Praag incl. ontbijt, een diner, vlucht en een Folklore avond

Hotel Golf
Praag, Praag, Tsjechië bekijk op kaart
3- of 4-daagse stedentrip naar Praag met verblijf in een 4*-hotel incl. ontbijt, diner, vlucht en een Folklore avond

Ontdek het historische Praag tijdens een stedentrip naar de Gouden Stad. In het westen van Praag vind je het moderne 4*-Hotel Golf. Vanaf de tramhalte bij het hotel bevind je je al in slechts 15 minuten in het centrum van Praag. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet dat voor je klaar staat in het hotel. Daarna kun je er op uit om de stad te ontdekken. Leer de stad kennen met een bezoek aan een van de vele museums, zoals het Nationale museum, Agnes van Praag of het Illusion Art Museum Prague. Het centrum biedt veel mooie maar ook zeker gezellige pleinen met terrassen, waar je even heerlijk kunt bijkomen van alle historische indrukken. Ben jij een echt shopliefhebber? Dan ben je op de juiste plek! Praag heeft een zeer breed aanbod aan winkelstraten met de grote merken, maar ook veel internationaal bekende Tsjechische modeontwerpers hebben hun eigen boetiek in een van de smalle straatjes. Kortom: met je verblijf in Praag hoef je je geen moment te vervelen!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Stedentrips
dagen

4*-hotel in Praag incl. ontbijt, een diner, vlucht en een Folklore avond

Hotel Golf
Praag, Praag, Tsjechië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Praag vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner incl. dranken (19.00 – 22.00 uur)
  • Folklore avond op de 2e avond
  • Kinderen t/m 6 jaar verblijven GRATIS!
  • Kinderkortingen tot 11 jaar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Wat houdt de Folklore avond in?

Op de tweede avond is er een Folklore avond van 19.00 tot 22.00 uur. Bij de Folklore avond zijn een aperitief, 3- of 4-gangendiner en drankjes inclusief. Het bevindt zich in restaurant Folklore Garden. Er is een transfer inbegrepen naar het restaurant.

Het kan voorkomen dat er van locatie verandert wordt. Indien de nieuwe locatie zich in het centrum bevindt, is er geen transfer inbegrepen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Golf
Plzenská 103,
Praag, Tsjechië
Kaart
Plzenská 103, Praag, Tsjechië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Golf is een uniek met modern design hotel gelegen in Praag. Het hotel is gelegen nabij een golfbaan en omgeven door natuur en groen. Vanaf de aangrenzende tramhalte Hotel Golf ben je met de tram in slechts 15 minuten in het centrum van Praag. In het hotel vind je een heerlijk restaurant, lobbybar met een zomerterras en een wellness- en fitnesscentrum. De kamers bieden comfortabele bedden met airconditioning, telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, minibar, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel en parkeermogelijkheden tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

De Praagse Burcht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Prague Castle

Deze burcht wordt ook wel het kasteel van Praag genoemd en is de grootste ter wereld. Binnen de muren vindt u hier kleine paleizen en historische kerken.

Petřin Uitkijktoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
Petřínské Sady

Deze uitkijktoren vindt u in één van de oudste wijken van Praag, namelijk Malá Strana. De toren is 60 meter hoog en vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de hele stad.

Sint-Vituskathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Iii. Nádvoří 48/2

Dit is de grootste en belangrijkste kerk van Praag. Vroeger werden hier de Boheemse koningen gekroond. Daarnaast vindt u hier o.a. kroonjuwelen en het graf van St Johannes Nepomuk.

Nationaal Theater

Bezienswaardigheden, Cultuur, Theater & concerten
Národní 2

Dit theater is gelegen in de Nieuwe stad van Praag. Bewonder hier ballet, opera en drama voorstellingen in de prachtige zaal met zijn majestueuze uitstraling.

Karelsbrug

Bezienswaardigheden
Karlův Most

De Karelsbrug is de bekendste en oudste van Praag. De brug is ruim 500 meter lang en alleen toegankelijk voor voetgangers.

Het Oude Stadsplein Praag

Bezienswaardigheden, Cultuur
Staroměstské Náměstí

Het Oude Stadsplein is één van de bekendste van Praag. Je vindt hier onder andere gezellige terrasjes en een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Oude Raadhuis.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Let op!

  • De wellness is weer open vanaf oktober 2021.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro