Fly & Drive
dagen

Fly & drive 'Downton Abbey: Ontdek de hoogtepunten van Zuid-Engeland

The Phoenix Hotel
Bayswater, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Fly & drive: Ontdek in 8 dagen de hoogtepunten van Zuid-Engeland met verblijf in top hotels incl. ontbijt

Zonovergoten stranden, ruige kliffen en gezellige dorpjes: het is er allemaal! Zuid-Engeland gaat je compleet verrassen tijdens deze fly & drive. Het is de ideale bestemming in een compleet andere wereld. In een paar uur tijd eet je de welbekende fish and chips, zie je de rode dubbeldeksbussen en rijd je aan de linkerkant van de weg.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive 'Downton Abbey: Ontdek de hoogtepunten van Zuid-Engeland

The Phoenix Hotel
Bayswater, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar London vanaf een luchthaven naar keuze
  • 6 dagen huurauto incl. basisverzekering
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in uitstekende 3*-hotels
  • Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Engeland
  • Tip: wandel langs Regent's Canal
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst op de luchthaven in London
Je verblijft de aankomende twee nachten in The Phoenix Hotel inclusief ontbijt

Vandaag kom je aan op de luchthaven in London. Pak je koffers uit en rust uit van de heenreis. Bestel een drankje bij een van de cafés in de buurt van het hotel en verken de stad.

Dag 2: London

Vandaag heb je de hele dag de tijd om London te verkennen. Doe mee aan de Downton Abbey wandeltour van London en bekijk de meest prachtige filmlocaties. Breng een bezoekje aan Buckingham Palace.

Dag 3: London - Oxford (ca. 90 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Hotel BW Linton Lodge Hotel in Oxford inclusief ontbijt

Na het ontbijt check je uit en haal je de huurauto op. Je vertrekt richting het noordwesten naar de kust van Oxford! Breng een bezoekje aan Blenheim Palace, de geboorteplaats van Winston Churchill. Slenter door de stad en bewonder de fotogenieke brug: Hertford Bridge. Deze brug verbindt twee delen (oud en nieuw) aan elkaar.

Hotel BW Linton Lodge Hotel ligt nabij het centrum van Oxford en dateerd uit de Edwardiaanse periode. Het hotel heeft een adembenemende tuin en een grote loungeruimte waar je heerlijk kunt ontspannen.

Dag 4: Oxford

Vandaag ontdek je meer van de prachtige dorpen in de Cotswolds. Om te beginnen vertrek je naar Bampton, een dorp dat een grote rol heeft gespeeld in de bekende serie Downton Abbey. Houd een oogje in het zeil voor de St. Mary's kerk en de Bampton bibliotheek, deze twee gebouwen lijken bijna identiek! Ga verder naar de Cogges Manor Farm.

Dag 5: Oxford - Bath (ca. 140 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Hotel BW Limpley Stoke in Bath inclusief ontbijt

Op deze prachtige dag rijd je naar de historische stad Bath! Een stad welke al meer dan 2000 jaar bestaat en in zijn geheel tot het UNESCO Werelderfgoed behoort. De Romeinse tijd, de middeleeuwen en de Georgian periode zijn hier te vinden. Ga in bad met de romeinen in The Roman Baths, badder met uitzicht bij Thermae Bath Spa en bekijk de mode door de eeuwen heen bij The Fashion Museum.

Het Hotel BW Limpley Stoke is een traditioneel, Georgiaans landhuis en heeft een geweldig uitzicht over de vallei. Het is gelegen op een schilderachtige plek in het dorp, in een gebied dat officieel uitgeroepen is tot een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid!

Dag 6: Bath - Salisbury (65 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Hotel Best Western Red Lion in Salisbury inclusief ontbijt

Vandaag vertrek je naar Salisbury. Bezoek het historische Winchester, een gotische kathedraal die er zeker uit springt door de lengte. Geniet van de omgeving en het landschap en ga naar de Cranborne Chase. Bossen, hellingen en veel meer! Je kan de Cranborne Chase op verschillende manieren ontdekken: met de auto, te voet of met de fiets!

Dag 7: Salisbury - Slough (ca. 120 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Copthorne in Slough inclusief ontbijt

Op de een na laatste dag bezoek je het Highclere kasteel, wat een decor is geweest voor Downton Abbey. Het is een Engels landgoed in het uiterste noorden van het graafschap Hampshire. Verken de stad Slough en bezoek de gezellige restaurants en cafés.

Het Copthorne hotel in Slough ligt aan de stadsrand van Windsor en is ideaal gelegen om de bezienswaardigheden van het koninklijke district van Windsor te bewonderen. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien.

Dag 8: Slough - luchthaven in Londen (ca. 16 km)

Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Londen en vlieg je terug naar huis.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
The Phoenix Hotel
1-8, Kensington Gardens Square,
Bayswater, Verenigd Koninkrijk
Kaart
1-8, Kensington Gardens Square, Bayswater, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

The Phoenix Hotel ligt in het hart van het bruisende Bayswater en wordt omgeven door gezellige winkels, bars en restaurants. Op slecht 20 minuten lopen vind je het Kensington en de Knightsbridge. Het hotel beschikt over ruime hotelkamers en verzorgd iedere ochtend een continentaal ontbijt. De lichte, ruime hotelkamers zijn allemaal voorzien van een moderne badkamer met föhn, eigen koffie- en theefaciliteiten en een satelliet-tv. Neem een verkoelend drankje aan de loungebar en proef van de lichte snacks.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Buckingham Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur
Londen

Bij Buckingham Palace kunt u de wisseling van de wacht zien. Deze ceremonie wordt ook wel 'Guard Montage' genoemd.

Piccadilly Circus

Bezienswaardigheden, Nachtleven
Piccadilly Circus

Opvallende neonreclames op het Picadilly Circus zorgen voor een bijzondere sfeer die u zeker niet mag missen.

Londen

Steden
Londen

Londen is een wereldstad met vele bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, The London Eye, de Westminster Abbey, de grote warenhuizen, rode dubbeldekkers en de zwarte taxi's.

National Gallery

Musea
Londen Wc2N

De National Gallery heeft hoofdzakelijk West-Europese schilderkunst hangen van grote meesters uit de geschiedenis.

Big Ben

Bezienswaardigheden
Westminster

Omstreeks 1840 werd het enorme gebouw aangepast en verbouwd. Tevens heeft dit oord gediend als zetel van het parlement.

The Londen Eye

Bezienswaardigheden
Lambeth

The Londen Eye is een reusachtig reuzenrad met maar liefst 32 glazen gondels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op: er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Prepaid of credit cards (bijv. American Express).

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro