Fly & Drive
dagen

Fly & drive: Onvergetelijke Pub Tour door heel Schotland

Winnock Hotel
Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Onvergetelijke 9-daagse fly & drive door heel Schotland incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Heuvels, bergen, eilanden, kusten en waanzinnige plekken maken Schotland de ideale bestemming om te ontdekken en te ontspannen. Je reist van de bekende steden Glasgow en Edinburgh naar minder bekende plaatsen Roybridge, Portree en Inverness. Wandel over prachtige berglandschappen en stranden waar jouw voetsporen de enige zijn! Vaak wordt er alleen gedacht aan whisky, maar Schotland heeft zoveel meer te bieden en dat ga jij tijdens deze fly & drive ontdekken.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive: Onvergetelijke Pub Tour door heel Schotland

Winnock Hotel
Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 8 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Glasgow vanaf een luchthaven naar keuze.
  • 9 dagen huurauto incl. basisverzekering
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in uitstekende hotels
  • Je ontdekt de leukste pubs in heel Schotland!
  • De reis gaat door prachtige landschappen
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst op de luchthaven
Je verblijft de aankomende twee nachten in Winnock Hotel in Glasgow inclusief ontbijt

Vandaag is het dan zover! De fly & drive in Schotland gaat beginnen. Bij de luchthaven in Glasgow haal je de huurauto op en rijd je richting het hotel. Tijdens de rit stop je bij een bekende whiskybrouwerij en leer je meer over de beroemde nationale drankjes; de Auchentoshan en Glengoyne. Check-in en ontdek de omgeving en geniet van een heerlijk diner bij het hotel of in de stad!

Dag 2: Glasgow

Na het ontbijt heb je tijd om de Loch Lomond en het Nationaal Park Trossachs te ontdekken. Boek een excursie op een cruise over Loch Lomond of Loch Katrine of neem een duik in het Nationaal Park Trossachs, een gebied bekend door haar schoonheid. Lunch bij gezellige pubs in het gebied, zoals bijvoorbeeld bij The Clachan Inn. Deze pub bestaat al sinds 1734 en is hierdoor de oudste pub van heel Schotland! De pub is gelegen in het dorp Drymen.

Dag 3: Glasgow - Roybridge (ca. 177 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Hotel Stronlossit Inn in Roybridge inclusief ontbijt

Rijd vanuit Winnock Hotel naar Roybridge. Roybridge is een klein dorp ten oosten van Spean Bridge, wat bekend staat als Glen Spean. Het is een plaats met een belangrijke geschiedenis en schoonheid. Stop om te lunchen of neem een korte pauze bij een van de bekende pubs in Glencoe. Voordat je door het dorp gaat rijden, zal je The Climbers Bar in het Koningshuis vinden. Het is een knusse pub met veel gezelligheid. De muren zijn versierd bijlen waardoor je de historie overal kunt voelen! Rijd verder naar het hotel, leg je koffer in de hotelkamer, slenter 's avonds door het dorp en proef van de heerlijke drankjes in de pubs!

Hotel Stronlossit Inn is een prachtig hotel gelegen in de buurt van het gebergte Ben Nevis en Loch Ness. Het hotel ligt in het hart van de Highlands, op slechts 20 minuten van de stad Fort William.

Dag 4: Roybridge - Portree (ca. 160 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Hotel Isles Inn in Portree inclusief ontbijt

Na een heerlijk ontbijt en een korte wandeling in de omgeving, is het tijd om naar Mallaig te rijden. Tijdens de rit heb je de mogelijkheid om geweldige foto's te maken van het beroemde Glenfinnan monument en het viaduct, wat bekent is door de Harry Potter films! In Mallaig staat een veerboot op jou te wachten om jou naar naar het eiland Skye te brengen! Leer meer over de stammen die vroeger regeerde over de westerse eilanden. Je rijdt verder door naar de hoofdstad van het eiland, Portree. Maak herinneringen van Cuillin Hills met de camera zodat je hier later naar kunt terugkijken!

Hotel Isless Inn ligt in een rustige omgeving, op slecht een paar minuten lopen van de hoofdstad en de haven. Het hotel staat bekend om zijn vriendelijke service en zijn uitstekende gerechten.

Dag 5: Isle of Skye

Vandaag heb je alle vrijheid om het onvergetelijke eiland te verkennen. Maak foto's van de Kilt Rock en The Old Man van Storr. Bezoek het Museum of Island Life om zo de historische huisjes van Skye's te zien. Bewonder het uitzicht van The Outer Hebrides of kies voor een boottocht in Egol om zo te genieten van het buitenleven en de Highlands. Fan van kastelen? Mis dan zeker het Dunvegan Castle niet! Tijdens de rit rijd je over een, wat lijkt op een, doodlopende weg maar als je verder rijdt kom je the oudste pub van Skye tegen! Het vuur van de haard knispert en de bewoners geven je een warm welkom.

Dag 6: Portree - Inverness (ca. 185 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Hotel Craigdarroch Inn in Inverness inclusief ontbijt

Na het ontbijt is het tijd om het eiland te verlaten en weer terug naar het vaste land te rijden. Binnen een korte tijd kom je het Eilan Donan kasteel tegen. Het kasteel is een van de meest gefotografeerde kastelen van heel Schotland! Je kunt hier stoppen om het kasteel te bewonderen maar ook even binnen gaan. Je rijdt verder naar de Glen Shiel en je stop bij de Cluanie Inn, populair onder de wandelaars. Je wordt met open armen ontvangen en geniet van het uitzicht over het landschap. Tip: bezoek het Urguhart kasteel, een geruïneerd kasteel aan de kust van Loch Ness.

Hotel Craigdarroch Inn is gelegen in een oud Highland bos en biedt een panoramisch uitzicht op Loch Ness. Het ligt naast de watervallen van Foyers, golfbanen, historische kastelen en het Caledonian Canal.

Dag 7: Inverness

Ontdek het gebied van Loch Ness! Bezoek beroemde kastelen zoals Cawdor en Dunrobin. Bij ieder dorp welke je voorbij rijdt, zie je minstens één pub! In dit geval is het een aanrader om even te stoppen bij Highlander Inn, waar je maar liefst 400 verschillende whisky's kunt proeven! Ook is Mash Tun, een pub dat lijkt op een schip, een geweldige plek om even te stoppen. Op de weg terug naar Iverness, kun je een stop maken bij Old North Inn. Deze pub ligt in het kleine dorp Inchmore. Dit is al 270 jaar lang hét hart van het dorp.

Dag 8: Inverness - Edinburgh (ca. 290 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Hotel B+B in Edinburgh inclusief ontbijt

Rijd door het prachtige Nationaal Park Cairngorms en stop even om de dorpen en kastelen te ontdekken. Ga langs bij het Highland Folk Park, een openluchtmuseum waar Outlander gefilmd is! Neem ook de tijd om langs te gaan bij het Blair kasteel, een echt sprookjeskasteel met een fascinerende geschiedenis. Bij de pub Auld Smiddy Inn kun je overheerlijk lunchen! Op de weg naar deze pub, kun je langs een lokale zaak waar sieraden gemaakt worden van heide planten. Ook is de Moulin Inn een aanrader! De Moulin Inn is een traditionele pub met zijn eigen brouwerij en bestaat al sinds 1695! Je rijdt vandaag verder naar het zuiden en checkt in in het hotel.

Het Hotel B+B is een charmant en stijlvol hotel in het hart van Schotland's hoofdstad. Vroeger was dit een privé familiehuis maar is mettertijd gemoderniseerd en uitgebreid naar een populair hotel!

Dag 9: Edinburgh - Glasgow (ca. 90 km)

De fly & drive zit erop! Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven in Glasgow en vlieg je terug naar huis.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Winnock Hotel
The Square Drymen,
Glasgow, Verenigd Koninkrijk
Kaart
The Square Drymen, Glasgow, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Winnock Hotel, vol met charme en historische kenmerken, ligt in het hart van Nationaal Park Loch Lomond en is gevestigd in een 18e-eeuws gebouw. Het hotel beschikt over een eigen bar en restaurant. De hotelkamers van het Winnock Hotel zijn ingericht met warme kleuren en voorzien van een satelliet-tv. In de groene omgeving van het hotel zijn verschillende buitenactiviteiten, zoals o.a. wandelen, fietsen en vissen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Loch Lomond

Natuur & Parken
Loch Lomond

Loch Lomond is een groot meer in het Loch Lomond & The Trossachs National Park. Niet alleen het meer, maar het hele park is een aanrader. De vergezichten zijn er adembenemend!

Hunterian Museum and Art Gallery

Musea
University Of Glasgow

Op de campus van de universiteit van Glasgow is dit oudste museum van Schotland te vinden. De zeer uitgebreide kunstcollecties zijn er verspreid over verschillende huizen.

Tall Ship in Glasgow Harbour

Musea, Bezienswaardigheden
Pointhouse Pointhouse

Dit is misschien wel het meest aparte museum van Schotland. De boot uit 1896 is namelijk het museum. De Glenlee heeft in zijn bestaan al vele tochten afgelegd.

George Square

Bezienswaardigheden
George Square

Dit meest belangrijke plein van de stad Glasgow is vernoemd naar Koning George III. Aan dit plein liggen een aantal belangrijke gebouwen.

Kathedraal van Glasgow

Bezienswaardigheden
Castle Street

Dit symbool van de stad is van een prachtig soort Schotse gotische architectuur. Het is de enige kathedraal (op het vaste land) die de protestantse Reformatie van 1560 heeft overleefd.

Pollok Country Park

Natuur & Parken
Pollokshaws Road

Vroeger behoorde dit park toe aan de familie Maxwell. Uiteindelijk werd het in 1966 geschonken aan de Glasgow Corporation met als voorwaarde dat het openbaar zou blijven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro