Natuur
dagen

4*-hotel in een natuurrijke omgeving in Noord-Brabant nabij Eindhoven incl. ontbijt en diner

Best Western Hotel Nobis Asten
Asten, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in een uitstekend 4*-hotel in Noord-Brabant nabij Eindhoven incl. ontbijt en diner

Best Western Hotel Nobis Asten is een landelijk hotel, gelegen in een prachtige omgeving. Vanuit het hotel ben je binnen no time bij de natuurgebieden Nationaal Park De Groote Peel of de Strabrechtse Heide. Ga hier lekker wandelen of fietsen. Ga je liever naar een stad? Breng dan een bezoek aan Eindhoven of Venlo. In deze steden kun je uitgebreid winkelen, maar ook musea en bezienswaardigheden bezoeken. Wanneer je 's avonds terug in het hotel bent, kun je weer lekker tot rust komen in de sauna of het stoombad.

Natuur
dagen

4*-hotel in een natuurrijke omgeving in Noord-Brabant nabij Eindhoven incl. ontbijt en diner

Best Western Hotel Nobis Asten
Asten, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • Hotel omringd door een natuurrijke omgeving
  • Vrij gebruik van het zwembad en de wellnessfaciliteiten
  • Prachtige natuurgebieden in de omgeving!
  • Kinderkorting van toepassing t/m 11 jaar!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje naar Eindhoven of Venlo
Natuur in de omgeving

Nationaal Park De Groote Peel
Nationaal Park De Groote Peel is een weids, waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Overal in het landschap zijn de ‘littekens’ van de turfwinning in het verleden nog zichtbaar. De Groote Peel zelf kun je mede dankzij de knuppelbruggen te voet verkennen. Alle peelgebieden zijn rondom met de fiets te bewonderen.

Strabrechtse Heide
De Strabrechtse Heide is een uitgestrekt heidelandschap met prachtige vergezichten. De Strabrechtse Heide is circa 1500 ha groot en in ligt gemeenten Heeze-Leende , Someren en Geldrop-Mierlo en maakt deel uit van Natuurgrenspark De Groote Heide. Tijdens je bezoek kan je de schaapsherder met zijn kudden tegen komen. De Strabrechtse Heide heeft drie bijzondere locaties waar je je fiets- of wandeltocht kunt starten. Elk van deze plekken heeft iets bijzonders; zo komen op De Plaetse in Heeze natuur, cultuur, educatie, horeca en zorg op een unieke manier bij elkaar. In De Strabrechtse Hoeve in Mierlo ervaart en beleef je de Brabantse hartelijkheid en gastvrijheid en bij Vennenhorst ben je op steenworp afstand van het grootste natuurlijk ven van Nederland; het Beuven! Uiteraard kun je op iedere locatie je auto gemakkelijk parkeren, genieten van een heerlijk hapje en drankje en vervolgens je unieke beleving op de Strabrechtse heide starten.

Best Western Hotel Nobis Asten
Nobisweg 1,
Asten, Nederland
Kaart
Nobisweg 1, Asten, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Best Western Hotel Nobis Asten is een landelijk hotel, omringd door een prachtige, natuurrijke omgeving. Alle kamers van het hotel hebben een ruime en comfortabele inrichting. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, wekkerradio, kluisje en een eigen badkamer met douche, toilet en föhn. Geniet 's avonds bij de bar van een lekker drankje of een snack. In Brasserie de Stegen kun je ontbijten, lunchen en dineren. De menukaart is seizoengebonden en biedt volop keus tussen meerdere gerechten. Maak na het diner nog een wandeling in de mooie hoteltuin of neem een duik in het binnenzwembad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Nationaal Park De Groote Peel

Natuur & Parken
Moostdijk 15

N.P De Groote Peel is een hoogveengebied waar vroeger turf is gestoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk natuurgebied dat bijzonder geschikt is om wandelend te verkennen.

Van Abbemuseum

Musea
Bilderdijklaan 10

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend.

Sint-Catharinakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkstraat 1

De Sint-Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk gelegen aan het Catharinaplein. Het opvallendste kenmerk van de kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, de David-toren en de Maria-toren.

De Blob

Shoppen
Nieuwe Emmasingel 12

Misschien wel het toonbeeld van Eindhoven. Midden op het '18 Septemberplein' staat dit futuristische gebouw. Het doet dienst als toegang tot het winkelcentrum 'De Admirant'.

Strijp S

Wijken
Strijp-S

Het voormalige Philipsterrein met verschillende historische gebouwen is omgevormd tot creatieve stad. Voorheen stond het bekend als ‘verboden stad’ en was het terrein enkel toegankelijk voor Philips medewerkers. Je vindt er nu o.a. hippe winkels, luxe lofts en diverse werkplekken.

Oorlogsmuseum Overloon

Musea
Museumpark 1

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Speciale aandacht is er voor de 'Slag om Overloon' tijdens de bevrijding in 1944.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro