Autovakanties
dagen

Verblijf in het hart van Île-aux-Moines nabij het strand

Résidence de La Voile d'Or
Île-aux-Moines, Île-aux-Moines, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 8, 11 of 15 dagen in het hart van Île-aux-Moines nabij het strand

In de Golf van Morbihan in Bretagne ligt het bijzondere eiland Ile-aux-Moines. Dankzij het heerlijke milde klimaat en het prachtige landschap trekt dit eiland jaarlijks vele bezoekers. In de golf van Morbihan liggen maar liefst 42 eilandjes, maar Ile-aux-Moines wordt de parel van de golf genoemd. Ile-aux-Moines betekent letterlijk ‘het eiland van de monniken’. Tegenwoordig kun je heerlijk rondstruinen in het centrum tussen de smalle straatjes die versierd worden door vrolijk gekleurde bloemen. Je kunt het eiland op verschillende manieren ontdekken. Huur een fiets bij de pier en fiets door de groene heuvels of maak een wandeling langs alle bezienswaardigheden. Op elke hoek van dit eilandje is wel iets moois te bekijken.

Autovakanties
dagen

Verblijf in het hart van Île-aux-Moines nabij het strand

Résidence de La Voile d'Or
Île-aux-Moines, Île-aux-Moines, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Nabij het strand en het centrum
  • Aan de jachthaven
  • Groene omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij de accommodatie
  • Gratis parkeergelegenheid bij het park
  • Tip: bezoek de stad Vannes
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Résidence de La Voile d'Or
Rue du Vieux Moulin,
Île-aux-Moines, Frankrijk
Kaart
Rue du Vieux Moulin, Île-aux-Moines, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Résidence de La Voile d'Or ligt aan het Ile aux Moines, op slechts 5 minuten varen van het vasteland en Port Blanc en op 400 m van de stranden. La Voile d'Or biedt studio-appartementen voor 2 personen of appartementen voor 6 personen. Elke studio heeft een balkon of terras, een kitchenette met een magnetron en een koelkast, een eigen douche en een televisie. Résidence de La Voile d'Or heeft ook een verwarmd buitenzwembad, een terras, een solarium en een fietsenstalling. De gehele residentie La Voile d'Or is bereikbaar met een lift en biedt ook andere diensten, zoals een wasserette en fietsverhuur.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Terras

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Vannes

Steden
Vannes

Vannes is een veelzijdige stad. De knusse middeleeuwse binnenstad binnen de vestingmuren heeft ouderwetse klinkerstraatjes en kleurrijke vakwerkhuizen waarin allerlei winkels en horecagelegenheden zijn gevestigd. De delicatessenwinkels met kazen en gebak uit de streek zijn een lust voor het oog!

Rennes

Steden
Rennes

Rennes is de hoofdstad van de regio Bretagne. Het is een aangename stad, een mooie stad en bovendien kun je je hier prima vermaken. Laat je inspireren door de vrolijke sfeer, cultuur en dynamiek van de stad.

Nantes

Steden
Nantes

Nantes heeft een moderne en creatieve sfeer. Van de bruisende binnenstad vol leuke winkels en restaurants tot de gekste kunstwerken rond de Loire. In deze plaats is West-Frankrijk is echt altijd wat te beleven.

Saint-Malo

Steden
Saint-Malo

Saint-Malo is een bijzondere plek in Frankrijk. Must do: maak een wandeling over de muur. Je krijgt er niet alleen een mooi uitzicht over de oude stad, maar ook over de haven, de stranden, de grillige rotsformaties en aan de overkant van de monding van de rivier de Rance zie je de stad Dinard.

Fougères

Steden, Bezienswaardigheden
Fougères

Bewonder hier het schitterende kasteel van Fougères, een van de grootste forten uit de Middeleeuwen die Europa rijk is, en bekijk wat er nog over is van de oude stadsmuren.

Brest

Steden
Brest

Brest is genesteld in een van de mooiste baaien van Frankrijk. Bezoek hier de indrukwekkende brug van de Iroise, maak een wandeling langs de levendige kaden naar het kasteelmuseum, en niet te vergeten: breng een bezoek aan het park Océanopolis.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

Verplichte kosten:
- Borg € 250,00 ​bij aankomst via creditcard

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Verschilt per seizoen

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 9.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro