All-inclusive
dagen

All-inclusive midden in het heide- en boslandschap van de Lüneburger Heide

Eurostrand Resort Lüneburger Heide
Fintel, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 5, 6 of 8 dagen midden in het heide- en boslandschap van de Lüneburger Heide o.b.v. all-inclusive

Dichtbij huis geniet je van een compleet verzorgde all-inclusive vakantie midden in het Lüneburger Heide. 's Ochtends staat er een verzorgd, uitgebreid ontbijtbuffet klaar, je mag onbeperkt gebruik maken van diverse drankjes en één keer in de week is er een gebakbuffet. Even nergens aan denken? Neem een duik in het zwembad, maak gebruik van de sauna en ontspan tijdens de schoonheidsbehandelingen of probeer zoveel mogelijk pins om te gooien tijdens het bowlen. Een dagje weg? Er zijn twee excursies van een halve dag naar Schneverdingen Pietzmoor en Bremen en een dagexcursie naar Celle en Weltvogelpark Walsrode. Tennissen, darten of minigolfen... bij Eurostrand Resort Lüneburger Heide kan het allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos! 's Avonds is er genoeg te doen! Geweldige shows, discoavonden met een DJ en entertainment voor jong en oud.

All-inclusive
dagen

All-inclusive midden in het heide- en boslandschap van de Lüneburger Heide

Eurostrand Resort Lüneburger Heide
Fintel, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreid lunchbuffet
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (10.00 – 23.30 uur)
  • 1 x per week is er een gebakbuffet met ruime keuze uit gebakjes
  • Show, entertainment en disco avonden met een DJ
  • Gratis gebruik van de faciliteiten zoals de sauna, het binnenzwembad, de bowlingbaan en meer
  • Inclusief 2 x halve dag excursies naar Schneverdingen Pietzmoor en Verden
  • Inclusief dag excursie naar Hamburg
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Extra informatie voor je vakantie

Excursies Schneverdingen Pietzmoor, Verden en Hamburg
Excursies kunnen tot 14 dagen voor vertrek worden aangevraagd via deze link. Boek je korter dan 14 dagen voor vertrek, dan kan je telefonisch bij de receptie de excursies aanvragen.

Spanning en avontuur
Voor jong en oud, groot en klein... het Pretpark Heide-Park heeft voor ieder wel wat wils. Beleef buitengewone avonturen en haal je hart op in één van de meest spectaculaire attracties van Heide-Park! Val 71 meter naar beneden... met maar liefst 100 km/u! Ook voor de jongste gasten zijn er leuke kinder- en familieattracties.

Verken het Lüneburger Heide
Het grote heide- en boslandschap kun je niet voorbij lopen. Het afwisselende landschap met dalen, zandvlakten, heide- hoogveen- en bosgebieden zijn een ongekend hoogtepunt tijdens jouw vakantie. Wandel over het roze-paars bloementapijt en feest mee tijdens de heidebloeifeesten. Tip: bezoek ook het wildpark!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Eurostrand Resort Lüneburger Heide
Bruchweg 11,
Fintel, Duitsland
Kaart
Bruchweg 11, Fintel, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het groene 4*-Eurostrand Resort Lüneburger Heide in Fintel is de ideale plek voor een heerlijke all-inclusive vakantie. Het heeft een eigen binnenzwembad en een spa- en wellnesscentrum. In de modern ingerichte hotelkamers vind je alle faciliteiten welke je nodig hebt tijdens jouw vakantie, zoals o.a. een televisie, een zithoek, een bureau en een eigen badkamer met föhn. Geniet van de uitstekende keuken met wisselende themabuffetten tijdens het ontbijt, lunch en diner.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 50,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Kidsclub / animatie
  • Speeltuin

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Lüneburger Heide

Natuur & Parken
Lüneburger Heide

De Lüneburger Heide is een groot heide- en boslandschap in het noordoosten van Nedersaksen, gelegen in de stedendriehoek Hamburg – Bremen – Hannover.

Het Heide Park Resort

Attractieparken
Heide Park 1

Het Heide Park Resort is het grootste themapark van Noord-Duitsland met meer dan 40 attracties en shows. hier vind je o.a. Europa's snelste en hoogste houten achtbaan.

Wildpark Lüneburger Heide

Dierentuinen en aquaria
Wildpark 1

Het wildpark Lüneburger Heide is vlakbij het beschermde natuurgebied Lüneburger Heide gelegen en biedt op een uitgestrekt terrein meer dan 1.000 dieren en aangelegde tuinen.

Serengeti-Park Hodenhagen

Dierentuinen en aquaria
Am Safaripark 1

In het hart van Neder-Saksen, aan de rand van de Lüneburger Heide, vind je Europa's grootste en uniekste safaripark. Het park biedt meer dan 1.500 loslopende wilde dieren in de natuur.

Vismarkt Hamburg

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Große Elbstraße 135

Elke zondagmorgen vindt er een vismarkt plaats in Hamburg. Maar er wordt niet alleen vis verhandeld, ook kun je er bloemen, fruit, souvenirs en levende dieren kopen. Je moet er wel vroeg bij zijn, want in de zomer begint het spektakel al om vijf uur in de morgen en in de winter om zeven uur.

St. Michaeliskirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
Englische Planke 1

Dat Hamburg vele kerken heeft is een feit, maar Hamburg heeft slechts één 'Michel'. De Barokke st. Michielskirche heeft een bewogen geschiedenis. In 1750 en 1906 werd de kerk door de branden totaal verwoest ook was de kerk zwaar beschadigd door de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag steekt de toren weer trots boven de omliggende bebouwing uit.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 50,00 per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro