Vakantiehuizen
dagen

Geniet van een luxe 6-persoons vrijstaande villa in de Provence

Jardin Du Golf
Nans-les-Pins, Nans-les-Pins, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 8, 15 of 22 dagen in een luxe 6-persoons vrijstaande villa in de Provence

Luxe villa's in een compact maar ruim opgezet park in Provençaalse stijl, Jardin du Golf is alles wat je zoekt om in stijl vakantie te vieren. De Villa's zijn elk smaakvol en karakteristiek ingericht. Je merkt direct dat je in het zuiden van Frankrijk zit, het park bevindt zich tussen wijngaarden, pijnbomen, lavendel- en zonnebloemvelden. Geniet van de zon op je eigen gemeubileerde veranda of bij het openluchtzwembad. Op loopafstand vind je een mooie golfbaan, net als het centrum van Nans-les-Pins. Ook voor wandel- en fietsliefhebbers is er genoeg te zien en te beleven in de buurt, Jardin du golf ligt aan de voet van de rotsformaties van Sainte-Baume waar je eindeloos kan genieten van de natuur.

Vakantiehuizen
dagen

Geniet van een luxe 6-persoons vrijstaande villa in de Provence

Jardin Du Golf
Nans-les-Pins, Nans-les-Pins, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een luxe 6-persoons vrijstaande villa
  • Rustig gelegen villapark
  • In Provençaalse stijl ingerichte woningen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek Marseille en Toulon
Omgeving Nans-les-Pins

Nans-les-Pins
Het centrum van Nans-les-Pins kent leuke straatjes en een typisch Provençaalse markt met prachtige platanen. Er is een 17e eeuwse kapel en er zijn nog ruïnes van het kasteel en de resten van de voormalig versterkte stad te vinden. Vanuit Nans-les-Pins ligt op korte afstand het Massif de la Sainte-Baume, met de indrukwekkende grotkerk van Maria Magdalena.

Natuur
Een van de meest indrukwekkende natuurgebieden in Frankrijk is de "Gorges du Verdon", met het prachtige Lac de St Croix. Dit gebied bevindt zich op ongeveer 75 km vanaf Nans-les-Pins. Maar ook een bezoek aan de Calangues, de ruige kuststrook tussen Cassis en Marseille, is meer dan de moeite waard. Daarnaast zijn er in de directe omgeving meerdere fiets- en wandeltochten te maken, waaronder een deel van enkele bekende Grand Randonnées.

Strand
De stranden en badplaatsen aan de Middellandse Zee zijn bereikbaar binnen ca. 40 autominuten. In Cassis, Les Lecques, Bandol en Sanary kun je niet alleen zwemmen, maar ook genieten van gezellige terrasjes en heerlijke restaurants. Daarnaast zijn er diverse boottochten langs de kust te maken.

Steden
Vanuit Nans-les-Pins liggen indrukwekkende Zuid-Franse steden onder handbereik. Plaatsen zoals Aix-en-Provence (45 km), Avignon en de grote havenstad Marseille (45 km) zijn zeker een bezoek waard. Maar ook Cannes, St. Tropez en Nice en het mondaine Monaco mogen niet ontbreken en bieden die typische sfeer van de Cote d'Azur. Op korte afstand ligt St. Maximin met de indrukwekkende gotische basiliek gewijd aan Maria Magdalena.

Markten
Kleurrijke markten zijn kenmerkend voor de Provence. Het is de plaats waar ook de kok zijn ingrediënten koopt. Je vindt er groente, fruit, kruiden, kazen, olijven, worst, vlees, honing, bloemen, zepen, kleding, lavendelwatertjes en vers brood. De kleinschalige markten van Nans-les-Pins, St. Zacharie en St. Maximin de la Sainte Baume geven een goede indruk van het Provençaalse leven.

Jardin Du Golf
317 Boulevard des Musiciens La Mouchouane,
Nans-les-Pins, Frankrijk
Kaart
317 Boulevard des Musiciens La Mouchouane, Nans-les-Pins, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

FranceComfort - Jardin du Golf ligt in Nans-les-Pins en biedt accommodatie met gratis Wi-Fi en een flatscreen-tv, en een tennisbaan en barbecue faciliteiten. Je kunt bij de accommodatie gratis privé parkeren. Alle accommodaties hebben een volledig uitgeruste keuken. Je kunt gebruikmaken van een vaatwasser, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Het vakantiepark heeft een kinderspeelplaats.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Le Val

Steden
11 Rue Des Écoles

Le Val is een kleine gemeente in het zuiden van Frankrijk op een uur rijden van Marseille gelegen. Le Val ligt ideaal tussen grote steden in, zoals Marseille en Aix en Provence.

Bandol

Steden, Bezienswaardigheden, Stranden
Bandol

Bandol is een van de grootste en oudste badplaatsen aan de kust. De zandstranden langs de baai van Bandol zijn talrijk.

Cassis

Steden
Cassis

Cassis is de plek waar de Provence en Middellandse kust samenkomen. Het is een een karakteristieke plaats die iedereen weet te behagen. Een plaats die u zeker niet mag overslaan.

Toulon

Steden, Bezienswaardigheden, Musea, Shoppen, Eten en drinken, Cultuur
Llée Amiral Courbet

Toulon kun je het beste ’s ochtends bezoeken. Er is iedere dag een markt op de Cours La Fayette en Rue Paul-Landrin, één van de beroemdste in de Provence.

Aix en Provence

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
3 Rue Des Cordeliers

Aix en Provence is een levendige studentenstad en tevens zeer geliefd bij de Fransen. Dagelijks is er in het historische centrum een Provencaalse markt op het prachtige plein.

Marseille

Steden, Bezienswaardigheden, Musea, Shoppen, Eten en drinken, Cultuur
17 Square Belsunce

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk. Bezoek de Notre Dame de la Garde, Vieux-Port, de Basilique le Sacré-Coeur of Longchamp Palace.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 300,00 per accommodatie per verblijf (borg)
  • Bedlinnen: € 10,50 per persoon per verblijf
  • Eindschoonmaak: € 110,00 per accommodatie per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:
- Theedoeken € 5,50 per set
- Handoeken € 8,50 per set
- Babybedje € 5,00 per verblijf
- Kinderstoel € 10,00 per verblijf

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.30 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro