Steden dichtbij
dagen

Geniet in een 4*-hotel nabij Parijs incl. ontbijt en toegang tot Parc Asterix

Hôtel Mercure Chantilly Resort & Conventions
Vineuil-Saint-Firmin, Oise, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in het hart van het Chantilly bos nabij Parijs incl. ontbijt en toegang tot Parc Asterix

Nabij Parijs, ligt er de prachtige gemeente Vineuil-Saint-Firmin. Vindt hier meerdere bijzondere bezienswaardigheden en geheime plekjes van het mooie Frankrijk. Je verblijft in het prachtige Hôtel Mercure Chantilly Resort & Conventions dat in een 19e-eeuwse stijl is gebouwd. Geniet van de wonderen van de natuur en bezoek het kasteel Chantilly. Hier vind je genoeg cultuur, historie en prachtige tuinen. Maak hier een mooie wandeling en prachtige foto's. Het stadje Chantilly is ook niet ver gelegen van het hotel, hier kun je diverse musea zoals het paardenmuseum, de katholieke kerk en het natuurpark Parc naturel régional Oise - Pays de France bezoeken en een geweldige tijd beleven. Wil je het allemaal nog groter beleven? Dan kun je uiteraard een uitstapje naar Parijs maken! Om je vakantie helemaal compleet te maken breng dan een bezoek aan Parc Asterix! Je entree bewijs is inbegrepen.

Steden dichtbij
dagen

Geniet in een 4*-hotel nabij Parijs incl. ontbijt en toegang tot Parc Asterix

Hôtel Mercure Chantilly Resort & Conventions
Vineuil-Saint-Firmin, Oise, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief toegang tot Parc Asterix voor 1 dag t.w.v. € 53,00 euro
  • 20% korting bij de bar van het hotel
  • Maak prachtige wandelingen door de parken
  • Je rijdt in ca. 40 minuten naar Parijs
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het kasteel Chantilly!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 32 dagen voor aankomst

Informatie over Parc Aterix

Corona maatregelen Parc Astérix

Naar aanleiding van de aankondigingen vanaf 21 juli een gezondheidspas of een bewijs van een negatief testresultaat van minder dan 48 uur oud (antigeen- of PCR-tests) vereist voor personen van 18 jaar en ouder.

Bezoekers moeten bij de ingang van Parc Astérix laten zien:
• Ofwel een vaccinatiebewijs op basis van een volledig vaccinatieschema*
• Of een bewijs van een RT-PCR of antigeentest van minder dan 48 uur (Zelftesten zijn niet geldig)

De Health Pass of het bewijs van test kan worden getoond op de Anti-COVID-applicatie of op papier. Uw ID-kaart kan ook worden gevraagd.

*alle noodzakelijke doses en alle vaccins die minstens een week geleden zijn gedaan.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
• Van 14 juli t/m 20 juli is het park geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur
• Vanaf 21 juli is het park geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur en wordt het Banquet Gaulois / Gaul Feast om 19.00 uur gehouden en geserveerd.

Het park neemt o.a. de volgende maatregelen omtrent voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus:

  • Minder gasten in het park
  • Contactloos betalen
  • Afstandsmarkeringen op de grond
  • Desinfectiestations door het gehele park
  • Let op! Het dragen van een mondkapje is verplicht

Voor de actuele maatregelen verwijzen we je door naar deze link.


Parc Astérix is een Frans attractiepark in Plailly, ongeveer 35 km ten noorden van Parijs. Het is gebaseerd op de stripverhalen van Asterix en Obelix van Albert Uderzo en René Goscinny. Het park werd in 1989 geopend en is erg populair. Het complex omvat het pretpark en een themahotel: het "Hotel des Trois Hiboux". In het park staan zeven achtbanen waaronder de houten achtbaan, Tonnerre de Zeus. Deze 33 meter hoge achtbaan bereikt snelheden van 80 km/h, en is een van de langste houten achtbanen in Europa. Ook heeft het park een omgekeerde achtbaan van de Zwitserse achtbaan fabrikant B&M in hun assortiment, deze is open sinds april 2012. Ook is er een stalen achtbaan met zeven inversies, Goudurix genaamd. Andere bekende attracties zijn onder andere Transdemonium, een darkride door een middeleeuws spookhuis, Le défi de César, een madhouse, L'oxygénarium, het glijden in een rubberband van een glijbaan, en de Menhir Express en Grand Splatch, zijn de twee waterattracties. Het park staat ook bekend om zijn vele shows, waaronder een voorstelling met dolfijnen, een stuntshow en een komisch spektakel rond Romeinse soldaten. Genoeg te beleven dus!

Klik hier voor meer informatie over het park!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 32 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hôtel Mercure Chantilly Resort & Conventions
Route d'Apremont 4,
Vineuil-Saint-Firmin, Frankrijk
Kaart
Route d'Apremont 4, Vineuil-Saint-Firmin, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen in het hart van het bos en op 40 minuten rijden van Parijs, vind je het Hôtel Mercure Chantilly Resort & Conventions. Een plek waar alles mogelijk is. Kom hier voor een weekendje weg, kort verblijf of een lange vakantie. Het hotel is in een 19e-eeuwse stijl gebouwd maar beschikt over de moderniteit van het hedendaagse leven. Dit zie je terug in de verschillende faciliteiten die zij bieden. Dat zijn o.a. een bar, pooltafel, restaurant, fitnesruimte en een sauna en andere wellnessfaciliteiten. De kamers zijn comfortabel en fris en beschikken over een kluisje, televisie, Wi-Fi en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Chateau de Chantilly

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Chantilly

Het kasteel van Chantilly herbergt onder andere het Musée Condé. Op het gebied van oude schilderkunst is dit na het Louvre het belangrijkste museum van Frankrijk.

Musée Vivant du Cheval

Musea
Grandes Ecuries

In de grote stallen van het Kasteel van Chantilly is het Musée Vivant du Cheval gevestigd. In dit museum worden dagelijks shows en demonstraties met paarden gegeven.

Senlis

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
3 Place Henri Iv

De middeleeuwse stad Senlis is uitgerust met geplaveide straten en herenhuizen. De bijzonder charmante oude stad heeft als decor gediend voor talrijke films.

Parc Asterix

Attractieparken
Plailly

Ongeveer 20 km van Chantilly, vind je Parc Asterix. Het park is gebaseerd op de stripverhalen van Asterix en Obelix van Albert Uderzo en René Goscinny. Het park werd in 1989 geopend en is erg populair. Je vindt er 45 attracties en shows.

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro