Stedentrips
dagen

4*-stedentrip naar Kopenhagen incl. ontbijt

Scandic Sydhavnen
Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken bekijk op kaart
Maak een 4-daagse stedentrip naar Kopenhagen incl. vlucht, 4*-hotel en ontbijt

Vlieg naar de veelzijdige hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. De stad staat bekend om zijn kleurrijke havenpanden, statische paleizen, mooie parken en zijn vele bezienswaardigheden. Maak kennis met de geschiedenis van de stad met een bezoekje aan het Nationalmuseet. Ook kun je de kunst bewonderen en oog in oog staan met een Picasso in het Louisiana Museum. Een dagje shoppen is zeker de moeite waard. De stad zal je zeker niet teleurstellen met designwinkels, maar ook souvenirwinkels. Na een drukke dag slenteren door het centrum plof je neer op een van de terrassen en geniet je van de Deense specialiteiten en een heerlijk drankje.

Stedentrips
dagen

4*-stedentrip naar Kopenhagen incl. ontbijt

Scandic Sydhavnen
Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Kopenhagen vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ca. 3 km van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Louisiana Museum
De leukste tips in Kopenhagen

Maak een fietstochtje door de stad
Het is niet gek dat Kopenhagen verkozen is tot meest fietsvriendelijke stad ter wereld. Het is ook dan ontzettend leuk om via de fiets de stad te leren kennen. Fietsen is gezond, milieuvriendelijk én snel! Tip: liever begeleid fietsen? Boek een fietstour met een gids.

Het uitzicht bewonderen!
Kopenhagen van bovenaf zien kan bij de Rundetaarn! Een spiraalvormig pad brengt jou naar boven... ideaal! Geniet van één van de mooiste uitzichten over de stad. De entree voor de Rundertaarn is ca. 25 DKK.

Struin over de oude haven
Nyhavn (wat letterlijk nieuwe haven betekent) staat bijna op iedere souvenirkaart en lijkt daardoor erg toeristisch. Maar het is daar redelijk rustig! De herenhuizen langs de haven zijn helemaal omgetoverd tot gezellige restaurants en bars. Met de kleurrijke panden en een lekker drankje geniet jij van Kopenhagen! Tip: bezoek de kade 's avonds voor een geweldig uitzicht op de zonsondergang.

Heerlijk rondvaren
Vanaf het water heb jij een uniek uitzicht op de kade. Een gids kan jou alles vertellen over de omgeving van Kopenhagen. De rit start en eindigt bij Nyhavn. De rondvaart duurt ongeveer 60 minuten!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15,
Kopenhagen, Denemarken
Kaart
Sydhavns Plads 15, Kopenhagen, Denemarken
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Scandic Sydhavnen is gelegen in Kopenhagen en ligt op slechts 10 km van de luchthaven en op 3 km van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een restaurant, speelkamer en fitnessruimte. De kamers zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Carlsberg brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Ny Carlsberg Vej 100

Het bekende Calsberg bier wordt hier gebrouwen. De brouwerij is te bezoeken en hier komt u alles te weten over dit biermerk en wat er bij komt kijken om dit bier te maken.

Kopenhagen

Steden
Bernstorffsgade 4

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en ligt aan de oostkust van het eiland Seeland en op het eiland Amager. De binnenstad is ruim opgezet en bevat vele monumentale panden uit de 17e eeuw.

Attractiepark Tivoli

Attractieparken
Vesterbrogade 3

Midden in het centrum van Kopenhagen is dit pretpark gelegen. Het park opende zijn deuren al in 1843 en telt zo'n 25 attracties.

Strøget

Shoppen
Amagertorv 23

De winkelstraat Strøget is de langste winkelstraat van Europa. U vindt er grote winkelketens en kleine boetiekjes.

Nyhavn

Bezienswaardigheden
Nyhavn 14

De knusse haven van Denemarken met vele gekleurde vakwerkhuizen en gezellige terrasjes. De beroemde schrijver Hans Christian Andersen heeft aan deze haven gewoond.

Rosenborg Slot

Bezienswaardigheden
Øster Voldgade 4A

Dit prachtige slot in het centrum van Kopenhagen is een echte eye-catcher. U vindt er kroonjuwelen, verschillende kunstwerken en tentoonstellingen. Het slot is opengesteld voor publiek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro