Fly & Drive
dagen

Fly & drive door Slovenië en Kroatië incl. huurauto

Rondreis Slovenië en Kroatië
Bled, Gorenjska, Slovenië bekijk op kaart
8-daagse fly & drive door Slovenië en Kroatië met verblijf in uitstekende 3*-hotels incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Stap in de auto en rijd langs de meest geweldige plekjes in het midden van Europa! Tijdens deze rondreis zal jij het onbekende Slovenië gaan ontdekken en bezoek je de prachtige kustlijn van Kroatië. Je komt langs reisbestemmingen waar je lekker actief kunt zijn, heerlijk kunt eten en goed kunt uitrusten. Slovenië en Kroatië barsten van de hoogtepunten, ideaal voor een fly & drive!

Fly & Drive
dagen

Fly & drive door Slovenië en Kroatië incl. huurauto

Rondreis Slovenië en Kroatië
Bled, Gorenjska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in uitstekende 3*-hotels
  • Retourvlucht naar Ljubljana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 8 dagen huurauto (Volkswagen Golf of gelijkwaardig) incl. basisverzekering en vignet
  • Het is een onvergetelijke reis
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Vintgar-kloof
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst op de luchthaven in Ljubljana - Bled (ca. 55 km)
Je verblijft de aankomende drie nachten in een 3*-hotel in Bled inclusief ontbijt

Het aftellen is voorbij, je staat op de luchthaven in Ljubljana! Hier haal je de huurauto op en rijdt door naar Bled. De rest van de dag rust je uit en heb je de mogelijkheid om de omgeving te verkennen.

Dag 2 en 3: Bled

De bergtoppen, het meer van Bled, de kristalheldere rivier en het kasteel dat aan de rotswand hangt zijn allemaal ingrediënten voor een perfect sprookje. Maak een romantische rit per Pletna-boot naar het eiland, waar een barokke kerk je uitnodigt. Ga verder naar het kasteel van Bled, dat tegen een steile rots boven het meer hangt. Het is een verbluffend en onvergetelijk uitzicht. Breng ook een bezoekje aan het meer van Bohinj, het grootste Sloveense meer. Ontdek de omgeving zelf met een kajak of kano. 's Middags is een goed moment om naar de Savica-waterval te gaan. Of wandel naar de Mostnica-kloof. Op zoek naar een koelere plek? Neem dan de kabelbaan naar Vogel Mountain.

Dag 4: Bled - Poreč (ca. 250 km)
Je verblijft de aankomende drie nachten in een 3*-hotel in Poreč inclusief ontbijt

Het is tijd om de fraaie stad Poreč te ontdekken! Wandelend door het oude centrum voel je dat je terug gaat naar de Romeinse tijd. Naast het bewonderen van de historie van deze stad kunnen er ook watersportactiviteiten gedaan worden.

Dag 5 en 6: Poreč

Bezoek de Eufrasiusbasiliek in Poreč die Byzantijnse mozaïeken verbergt met scènes en personages uit de Bijbel. De basiliek en de architectonische schatten behoren tot het Werelderfgoed (Unesco). Stop tijdens de rit ook even in Grožnjan, een oud dorp dat tegenwoordig een decor is voor tal van galerijen en winkels. Breng ook een bezoekje aan de vele wijnhuizen die verspreid zijn over het schiereiland Istrië.

Dag 7: Porec - Ljubljana (180 km)
Je verblijft de aankomende nacht in een 3*-hotel in Ljubljana inclusief ontbijt

Na het ontbijt vertrek je terug naar Ljubljana, de charmante hoofdstad van Slovenië. Hang een slotje aan de liefdesburg de Schoenmakersbrug. Een hoogtepunt van de stad is het kasteel van Ljubljana: Ljubljanski Grad. Het is al eeuwenoud en ligt op een 376 meter hoge heuvel. Je kunt de Ljubljanski Grad bereiken met de lift (tegen betaling) of zelf lopen. Slenter langs de rivier en bezoek de markt!

Dag 8: Ljubljana - terugreis naar huis

Helaas zit de reis er weer op! Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Ljubljana en vlieg je terug naar huis.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Slovenië en Kroatië
Prešernova cesta 44,
Bled, Slovenië
Kaart
Prešernova cesta 44, Bled, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Zipline Dolinka

Outdooractiviteiten
Cesta Svobode 1

Voel je zo vrij als een vogel terwijl je de Dolinka rivier meerdere keren oversteekt. Zipline Dolinka neemt je mee naar het langste ziplinepacours in Europa. Hangend in je tuigje leg je, verspreid over 7 ziplines, vier kilometer af. Vooraf maak je een kort testritje om te kijken of het iets voor je is.

Old Cellar Bled

Eten en drinken
Zagoriška Cesta 12

Buiten het centrum van Bled is restaurant Old Cellar verborgen. Hier valt het eten zo goed in de smaak, dat bezoekers gelijk weer reserveren voor de volgende dag. Bestel de runderwangetjes met panchetta en aardappelpuree en geniet van een ware smaaksensatie.

Meer van Bled

Natuur & Parken
Cesta Svobode 18

Een bijzonder stukje Slovenië. Het prachtige meer is met zijn smaragdgroene water en een klein eilandje in het midden dé toeristen trekpleister van het land.

Vila Bled

Bezienswaardigheden
Cesta Svobode 18

De villa is gebouwd in 1947 op de plaats van een voormalig koninklijk zomerhuis en diende sinds decennia als een van de residenties van president Tito.

Vintgar Kloof

Natuur & Parken
Turistično Društvo Gorje

De Vintgar Kloof is uitgesleten door de rivier Radovna en heeft een diepte van 300 meter. Er is een mooi en goed aangegeven wandelpad door de hoge Vintgar Kloof.

Meer van Bohinj

Natuur & Parken
Bohinjsko Jezero

Het meer van Bohinj is een schitterend en groot meer, uitgestrekt tussen de Alpenbergen in Slovenië. Rondom dit meer lopen verschillende wandelroutes waar een fantastisch uitzicht gegarandeerd is! Het is er minder toeristisch dan het meer van Bled. Hier kan je ook suppen, zwemmen en is het mogelijk om een kano te huren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • De prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en toeslagen voor tolwegen.
  • Er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro