Autovakanties
dagen

Geniet in een 4*-hotel in Fulda incl. ontbijt, diner en extra's

Hotel Fulda Mitte
Fulda, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in Fulda in de Duitse deelstaat Hessen incl. ontbijt, diner en extra's

Fulda is gelegen in de deelstaat Hessen. De stad staat bekend om de barokke architectuur en wordt ook wel eens de Barokstad genoemd. In de stad zijn historische kerken te bezichtigen en in de Altstadt kun je enkele prachtige vakwerkhuizen bewonderen. Je kunt Hotel Fulda Mitte in het stadscentrum vinden vlak bij een treinstation in Fulda. Town Palace en Sint-Michaëlkerk zijn twee lokale bezienswaardigheden. Andere attracties in de omgeving zijn bijvoorbeeld Kloster Frauenberg en Observatorium Bad Salzschlirf. Maak van de gelegenheid gebruik om de buitenactiviteiten in de omgeving te ontdekken, zoals wandel- en fietsroutes afleggen. Ook kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten voor een ontspannen overnachting in dit hotel. Bovendien is de ligging perfect voor een gezellig dagje uit. Trek er samen op uit en verken de prachtige omgeving van Fulda. Gegarandeerd een heerlijke tijd bij Hotel Fulda Mitte.

Autovakanties
dagen

Geniet in een 4*-hotel in Fulda incl. ontbijt, diner en extra's

Hotel Fulda Mitte
Fulda, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangendiner
  • Late-check-out tot 14.00 uur
  • Halve dag toegang tot Sieben Welten Therme
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Wartburg
Tips tijdens je verblijf

Dom zu Fulda
Bezoek absoluut de Dom zu Fulda. Dit is absoluut het hoogtepunt qua architectuur van de stad. De Dom van Fulda of de Sint-Salvatorkathedraal is een voormalige kloosterkerk in de stad Fulda. Sinds 1752 is de dom de kathedraal van het Bisdom Fulda. De dom is de begraafplaats van Sint-Bonifatius, de architect van het christelijke West-Europa. In 1802 werd de abdij opgeheven; de kerk bleef echter de kathedraal van het bisdom. Het godshuis werd gewijd aan Christus de Verlosser. De kathedraal vormt in Hessen een hoogtepunt van barokke bouwkunst. Het is dagelijks te bezoeken

Schlossgarten, Stadtschloss en Orangerie
De paleistuin vormt een groene oase midden in de stad. De ruime kasteeltuin, omsloten door muren en tralies, bestaat uit verschillende delen: het kasteel- en oranjerieterras, de tussenverdieping met de grote fontein en de voormalige boskettuin, die zich naar het oosten uitstrekt.

Hotel Fulda Mitte
Lindenstraße 45,
Fulda, Duitsland
Kaart
Lindenstraße 45, Fulda, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterrenhotel Fulda Mitte is gevestigd in het centrum van de stad, op 600 meter van het centraal station van Fulda. Het hotel biedt elegante accommodaties met zowel gratis Wi-Fi als vast internet. Er zijn 2 restaurants en het hotel is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A7. Het Hotel Fulda Mitte heeft diverse kamers en suites. Sommige units bevinden zich aan de straatkant, en de kamers van de hogere categorie bieden uitzicht op de rustige en groene binnenplaats. Alle kamers beschikken over een moderne badkamer, gratis thee- en koffiefaciliteiten en comfortabele bedden met diverse kussens. De tapijten in de kamers tonen allemaal een kaart van Fulda. Het Hotel Fulda Mitte biedt een uitgebreid ontbijt met vele opties

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Fulda

Steden
Johannes-Dyba-Allee

De stad Fulda staat bol van de barokke bouwwerken. Diverse burchten en musea zijn zeker een bezoekje waard.

Kletterwald Wasserkuppe

Outdooractiviteiten
Wasserkuppe 60

Kletterwald Wasserkuppe is een groot klimbos met de ligging aan de berg de Wasserkuppe. Er zijn vele verschillende parcours die je hart sneller laten kloppen! Ook is er een rodelbaan.

Bad Hersfeld

Steden
Weinstrasse 14

Bad Hersfeld staat bekend als festivalstad. De vele evenementen in de historische binnenstad zijn elk jaar weer een feestje. Ook is de stad een officieel kuuroord met vele wellness mogelijkheden

Wartburg

Bezienswaardigheden
Auf Der Wartburg 1

De Wartburg is één van de best bewaarde middeleeuwse burchten van Duitsland. Deze imposante burcht is misschien wel de bekendste van het land.

Aussichtsturm Inselberg

Bezienswaardigheden
Inselsbergstraße 126

In de 21 meter hoge voormalig telecommunicatie toren geniet u niet alleen van een prachtig uitzicht, ook zijn er verschillenden tentoonstellingen te vinden.

Funpark Inselberg

Attractieparken
Kleiner Inselsberg 3

In dit gezellige park is een 1000 m. lange rodelbaan te vinden, een speciale 'vliegende achtbaan' en nog veel meer leuke attracties.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 14:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro