Natuur
dagen

Halfpension in het Zwarte Woud nabij het Titisee meer

Schwarzwaldgasthof Zur Traube
Titisee-Neustadt, Schwarzwald, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen in het Zwarte Woud nabij het Titisee Meer o.b.v. halfpension

Wandel door het grootste bosgebied in Duitsland, dat voornamelijk uit dennen- en sparrenbomen bestaat. Titisee-Neustadt is de mooiste stad nabij het Zwarte Woud, het is een populair kuuroord en de ideale uitvalsbasis voor jong en oud. Ook het Steinwasen Park is een bijzonder leuk pretpark voor kinderen. Wilde dieren bekijken én van attracties genieten is een hele beleving. Voor de wat oudere kinderen is het Europa-park aan te raden. Indrukwekkende achtbanen en spectaculaire shows zullen jouw dag (en natuurlijk die van jouw kids) opvullen. De middelhoge beboste bergen, kuuroorden en historische stadjes staan op jouw bezoek te wachten. De adembenemende watervallen en prachtige wandelroutes zullen jouw hart stelen. Het Zwarte Woud is een geweldige vakantieregio met bezienswaardigheden en leuke parken. Ongetwijfeld veel plezier voor jou en jouw gezin!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Natuur
dagen

Halfpension in het Zwarte Woud nabij het Titisee meer

Schwarzwaldgasthof Zur Traube
Titisee-Neustadt, Schwarzwald, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangen diner
  • Inclusief KONUS-Card voor gratis gebruik van het openbaar vervoer in de regio Schwarzwald
  • Hotel gelegen op ca. 20 minuten rijden naar de Titisee
  • Perfecte uitvalsbasis voor gezinnen en families
  • Familiekamers met HOGE kinderkortingen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de mooiste kastelen!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

KONUS-Card

Met de KONUS-Card heb jij gratis toegang tot de trein en bus in de vakantieregio de Zwarte Woud, van Pforzheim tot Basel, Karlsruhe tot Waldshut, kriskras door negen vervoersverenigingen. Met deze extra kun jij de prachtige wandelingen, ontdekkingstochten maken of shoppen. Niemand hoeft zich zorgen te maken over tarieven en tickets.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Schwarzwaldgasthof Zur Traube
Sommerbergweg 1,
Titisee-Neustadt, Duitsland
Kaart
Sommerbergweg 1, Titisee-Neustadt, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tussen de Thurner en de prachtige Titisee kom je heerlijk tot rust in het Schwarzwaldgasthof Zur Traube hotel. De hotelkamers zijn modern en landelijk ingericht en zijn voorzien van een satelliet-tv, bureau, zithoek en eigen badkamer met föhn. Maak gebruik van de biertuin, barbecue faciliteiten en het kleine terras. Bij Schwarzwaldgasthof Zur Traube geniet je van regionale en traditionele gerechten uit het Zwarte Woud en wijnen uit Baden-Württemburg. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Triberg Watervallen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Gutach

In triberg zijn de Triberg Watervallen te vinden, welke de inwoners daar presenteren als de hoogste watervallen van Duitsland. Er loopt een mooie wandelroute langs de watervallen.

Triberg

Steden
Hauptstraße 65

Het gezellige stadje Triberg staat vooral bekend om de prachtige watervallen. In en rondom het stadje zijn leuke mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Rheinfall bij Schaffhausen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Rheinfallquai

Rheinfall is de grootste waterval van Europa en is gelegen in de Rijn, bij het Zwitserse Schaffhausen, vlakbij de grens met Duitsland. Het spectaculaire verschijnsel is een belangrijke toeristische trekpleister.

Freudenstadt

Bezienswaardigheden, Steden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro