Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie in Winterberg met verblijf in luxe appartement

UplandParcs Haus Bergsicht
Winterberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Ontdek het skigebied Winterberg en verblijf 4, 5 of 8 dagen in een luxe appartement

UplandParcs Haus Bergsicht is gelegen in Winterberg. In de straten van Winterberg vind je winkels, restaurants, bars en après-skicafés. Vergeet vooral niet een keer van de heerlijke apfelstrudel te genieten! Ontdek de 30 kilometer aan pistes in Winterberg. Laat de adrenaline gieren tijdens een rit op de rodelbaan of door een rit met de automatische bob. Tijdens je vakantie in Winterberg heb je de mogelijkheid om naar het wellnesscenter (met zwembad) te gaan. De ideale manier om even heerlijk te ontspannen na een actieve dag in de buitenlucht.

Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie in Winterberg met verblijf in luxe appartement

UplandParcs Haus Bergsicht
Winterberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een luxe appartement
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek ook skigebied Willingen
Skigebied Skiliftkarussell Winterberg

Het skigebied Skiliftkarussell Winterberg bestaat uit ca. 30 kilometer aan pistes, verdeeld over 34 afdalingen van verschillende bergen. Het gebied is het grootste skigebied van heel Sauerland! Door de sleepliften en stoeltjesliften sta jij binnen no time op het hoogste puntje. De blauwe (14km), rode (12km) en zwarte piste (1,5km) zullen geven jou de meest geweldige mogelijkheden geven voor een onvergetelijke afdaling.

Richtlijnen skipasprijzen (onder voorbehoud van prijswijzigingen voor komend seizoen)

  • 1 dag: Volwassenen € 37,00 p.p. Kinderen t/m 15 jaar € 25,00 p.p.
  • 2 dagen: Volwassenen € 68,00 p.p. Kinderen t/m 14 jaar € 45,00 p.p.
  • 3 dagen: Volwassenen € 81,00 p.p. Kinderen t/m 14 jaar € 63,00 p.p.
  • 4 dagen: Volwassenen € 100,00 p.p. Kinderen t/m 14 jaar € 76,00 p.p.
  • 5 dagen: Volwassenen € 120,00 p.p. Kinderen t/m 14 jaar € 85,00 p.p.
  • 6 dagen: Volwassenen € 138,00 p.p. Kinderen t/m 14 jaar € 96,00 p.p.
  • 7 dagen: Volwassenen € 147,00 p.p. Kinderen t/m 14 jaar € 105,00 p.p.
UplandParcs Haus Bergsicht
Am Gerkenstein 27,
Winterberg, Duitsland
Kaart
Am Gerkenstein 27, Winterberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De luxe en sfeervolle ingerichte appartementen van UplandParcs Haus Bergsicht liggen op 5 minuten lopen van het skigebied en op 10 minuten van het centrum. Op het vakantiepark is ook een bakker aanwezig voor de verse broodjes en er is een uitgebreide speeltuin met voetbalveldje. Het appartement voor 2- 4 personen heeft een heerlijk balkon op het zuiden. Ook vanuit de sfeervolle woonkamer en comfortabele open keuken heb je een mooi uitzicht op de omgeving. De keuken is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Verder zijn er twee slaapkamers, beide met een luxe 2-persoons boxspringbed. De slaapkamers beschikken over voldoende kastruimte. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en er is een gastentoilet.

Op de bovenverdieping vind je het ruime appartement voor 6 personen. Vanuit de lichte woonkamer heb je toegang tot het balkon en geniet je van een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De open keuken is rijk uitgerust en kan je hier plaatsnemen in een gezellige eethoek. Dit appartement heeft 3 slaapkamers, met daarvan één sfeervolle 2-persoons slaapkamer op de zolderverdieping. Alle slaapkamers zijn ingericht met luxe boxspringbedden. De badkamer is modern en uitgerust met een inloopdouche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Wintersportmuseum

Musea
Neuastenberger Strasse

In het Westdeutches Wintersport Museum kan je de geschiedenis en ontwikkeling van de skisport in de regio Hochsauerland bekijken.

Kletterwald

Outdooractiviteiten
Am Waltenberg

In het Kletterwald Winterberg kan je op een hoogte van één tot maar liefst elf meter een prachtig klim en klauterparcours afleggen.

Winterberg

Steden
Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte en wordt omgeven door bergen met een hoogte tot 842 meter.

St. Georg Skischans

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
St. Georg Sprungschanze

De St. Georg Skischans is het icoon van Winterberg. De springschans bevindt zich in de skiliftcarrousel. Er zijn geregeld wedstrijden en er wordt veelvuldig op getraind ‘Skiclub Winterberg’. De schans wordt niet alleen ’s winters gebruikt maar ook in de zomer. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van skimatten.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

Zoutgrotten

Bezienswaardigheden
Im Orketal 33

Wie denkt dat zout vrijwel alleen gebruikt wordt in eten en als bestrijdingsmiddel tegen gladheid die moet eens een kijkje gaan nemen in de zoutgrotten van Winterberg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro