Uniek overnachten
dagen

Verblijf in een 17e-eeuws kasteel in Tilques nabij Saint Omer incl. ontbijt en optioneel diner

Hôtel Château Tilques
Tilques, Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf in een 17e-eeuws kasteel in Tilques nabij Saint Omer incl. ontbijt en optioneel diner

Uniek overnachten in een 17e-eeuws kasteel nabij het gezellige stadje Saint-Omer. De voortreffelijke keuken en authentieke Franse charme maken dit landhuis onvergetelijk. Maak een wandeling in het fraaie aangelegde park met een meertje en gazon. Bezoek het stadje Sint-Omaars, waar de statige kathedraal heerst. Bekijk de architectuur en bewonder het oude stadhuis. De omgeving wordt gevuld met een rijke historie. Je bewondert er onder andere een voormalig bisschoppelijk paleis, de indrukwekkende ruïnes van de Abdij van Sint-Bertinus en een voormalig jezuïetencollege. Ben je toe aan wat ontspanning? Neem dan een duik in het overdekte binnenzwembad of ga een dagje uitwaaien aan de Opaalkust.

Uniek overnachten
dagen

Verblijf in een 17e-eeuws kasteel in Tilques nabij Saint Omer incl. ontbijt en optioneel diner

Hôtel Château Tilques
Tilques, Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 1 x wafels op de kamer
  • Optioneel: inclusief dagelijks diner (exclusief dranken)
  • Vrij gebruik van het binnenzwembad
  • Verblijf in een 17e-eeuws kasteel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga ondergronds in de crypte van de basiliek in Boulogne-sur-Mer
De adembenemende Opaalkust

Hoge kliffen, lange stranden en een prachtige natuur maken deze plek ongelofelijk mooi. De kustlijn van de Pas-de-Calais biedt alles voor een fijne vakantie. Plan een dagje naar dit gebied en winkel bij het gezellige Le Touquet of stap terug in de tijd bij Wimereux. Bewonder het zeeleven bij Boulogne-sur-Mer, want dit is Frankrijks grootste vissershaven. Sla Les Deux-Caps niet over, de magnifieke kliffen zijn fascinerend! In de buurt van het kasteel biedt de natuurrijke omgeving verschillende emoties door de moerassen van St. Omer. Te voet of met traditionele boten kun je de omgeving van ca. 4.000 hectare verkennen en de ongelofelijke biodiversiteit ontdekken.

Hôtel Château Tilques
12 rue du Château,
Tilques, Frankrijk
Kaart
12 rue du Château, Tilques, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Château Tilques werd in 1891 gebouwd op de ruïnes van een 17e-eeuws landhuis en ligt op slechts 5 km van Saint Omer. Alle kamers van het hotel hebben een moderne inrichting en zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Je kunt 's avonds genieten van een gastronomische maaltijd in het restaurant van het hotel, dat is gevestigd in de voormalige stallen van het kasteel. Elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet verzorgd. Daarnaast beschikt het hotel over een tennisbaan, zwembad en er is gratis privé-parkeergelegenheid beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Boulogne sur Mer

Steden
12 Place Godefroy De Bouillon

Boulogne-sur-Mer is één van de grotere steden aan de Opaalkust. Het oude historische centrum van Boulogne is nog volledig ommuurd.

Natuurreservaat De Westhoek

Natuur & Parken
Schuilhavenlaan

Natuurreservaat De Westhoek is het grootste aaneengesloten duingebied aan de Vlaamse kust. Het bestaat uit een zeeduinlandschap van strand en jonge duinen.

Plopsaland de Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Bezoek Plopsaland de Panne en ontmoet de Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy en Amika. Kom langs en geniet van ruim 50 verschillende attracties.

Plopsaqua De Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Maak je klaar voor talrijke waterattracties die je meevoeren op de meest onvergetelijke avonturen. Laat je betoveren door de wondere waterwereld van Plopsaqua De Panne, dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt!

Nausicaá

Dierentuinen en aquaria
Bd Sainte-Beuve

Nausicaá is het grootste aquarium van Europa en is gelegen in Boulogne-sur-Mer (Pas-de-Calais). Bewonder de maar liefst 1600 diersoorten in het aquarium en aanschouw met eigen ogen de indrukwekkende onderwaterwereld.

Veurne

Steden
Veurne

Al in de 9e eeuw was Veurne een vestingstad, die in de 14e eeuw werd ommuurd. Bekijk hier de prachtige architectuur. De deels gotische gebouwen vind je rond de Grote Markt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro