Autovakanties
dagen

Halfpension in Bad Herrenalb in het Zwarte Woud

Vinothek LAMM
Herrenalb Rotensol, Schwarzwald, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5, 6 of 8 dagen in Bad Herrenalb in het Zwarte Woud o.b.v. halfpension

In het dal van de beek de Alb ligt het kuuroord Bad Herrenalb, een trekpleister voor jong en oud. De plaats is vooral geliefd door het adembenemende landschap van het op twee na grootste natuurpark van Duitsland: het Zwarte Woud. De vele landschappelijke attracties, lokale tradities en de culinaire specialiteiten zullen jouw tijd onvergetelijk maken. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of een dag vol activiteiten... Bad Herrenalb heeft voor ieder wat wils! Ontspan bij de wellness of boek een sightseeingtour in het Zwarte Woud. Wandel door het Zwarte Woud en bewonder de hoogste watervallen van Duitsland: de Triberger Watervallen!

Autovakanties
dagen

Halfpension in Bad Herrenalb in het Zwarte Woud

Vinothek LAMM
Herrenalb Rotensol, Schwarzwald, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een glaasje Rieslingsekt
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Inclusief KONUS-card voor gratis gebruik van het openbaar vervoer in de regio Schwarzwald
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de veelzijdige stad Baden-Baden
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Het magische Zwarte Woud

Met naaldbomen, meren en bergen uitgestrekt over een gebied van 150 kilometer lang, is er volop natuur te verkennen in het Zwarte Woud. Je beleeft een nieuwe wereld tussen de bomen en op het water. Trek je goede schoenen maar aan!

  • Het sprookjesachtige Burg Hohenzollern is een historisch hoogtepunt vlakbij het stadje Hechingen (ca. 120 km van Herrenalb Rotensol). Het is een stukje rijden maar zeker de moeite waard. Het kasteel ligt op ca. 855 meter hoogte en is als een soort kers op de taart. Deze plek is één van de meest bezochte kastelen van Duitsland en populair vanwege de puntdaken. Het voelt alsof je terug in de tijd bent gegaan.

  • De hoogste watervallen zijn te vinden in Triberger (ca. 120 km van Herrenalb Rotensol). Door natuurlijk gevormde treden stroomt het water trapsgewijs van de Gutach-rivier naar beneden langs granieten rotswanden. Bewonder de watervallen van een hoogte... maar dan zou je wel een stevige klim moeten maken van ca. 2 kilometer. Tip: na 20.00 uur wordt de waterval verlicht.

  • Ga naar Bad Wildbad (ca. 20 km van Herrenalb Rotensol)! De bruisende stad Bad Wildbad ligt aan de voet van de ca. 750 meter hoge Wildbader Sommerberg. Neem de Sommerbergbahn-kabelbaan of wandel naar de top. Onderweg kom je veel uitdaging tegen, waaronder een draaipuzzel! Loop naar de uitkijktoren en bewonder het Zwarte Woud. Geen zin meer om naar beneden te lopen? Ga dan lekker met de spiraalvormige glijbaan!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Vinothek LAMM
Mönchstraße 31,
Herrenalb Rotensol, Duitsland
Kaart
Mönchstraße 31, Herrenalb Rotensol, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het knusse Vinothek LAMM wordt gerund door een familie, biedt goed uitgeruste hotelkamers en heeft een traditionele wijnkelder. Vinothek LAMM is gelegen in het dorp Rotensol, in het natuurpark het Zwarte Woud. De hotelkamers van Vinothek LAMM zijn voorzien van een televisie, moderne badkamer en een balkon met uitzicht op het natuurpark. Het restaurant serveert overheerlijke Duitse specialiteiten uit het Zwarte Woud. Probeer ook eens de lokale wijnen uit de wijnkelder! Bij Vinothek LAMM is het mogelijk om gratis te parkeren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Baden-Baden

Spa en Wellness, Steden
Werderstraße

Uit een diepte van maar liefst 2 duizend meter borrelt hier heet bronwater omhoog. De stad biedt wel twaalf verschillende thermen.

Freudenstadt

Steden, Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Schloss Solitude

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Solitude 21

Het Schloss Solitude werd gebouwd in de 18e eeuw als jachtslot voor de hertog van Württemberg. Door de jaren heen heeft het slot op vele manieren dienst gedaan.

Schillerplatz Stuttgart

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schillerplatz

Schillerplatz is een groot plein met twee bekende bezienswaardigheden: de Stiftskirche en de Fruchtkasten. Midden op het plein staat een groot monument als centraal punt.

Stuttgart

Steden
Schillerplatz 6

Stuttgart, staat ook wel bekend als autostad vanwege de namen Carl Benz, Ferdinand Porsche en Gottlieb Daimler. De heuvels en wijnbergen zorgen voor een prachtig panorama over Stuttgart. Stuttgart heeft verschillende populaire pleinen en paleizen, maar ook voor een levendig uitgaansleven bent u aan het goede adres.

Neues Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßplatz 7

Het Neues Schloss is een groot kasteel in laat-barokke stijl. Vroeger werd hier gewoond door de graven van Württemberg. Rondleidingen in het gebouw worden bij uitzondering gegeven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro