Winterzon
dagen

All-inclusive op Lanzarote incl. vlucht en huurauto

Hotel BLUESEA Lanzarote Palm
Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanje bekijk op kaart
Een zonnige 8- of 15-daagse all-inclusive vakantie op Lanzarote incl. vlucht en huurauto

Lanzarote: het meest noordelijke bewoonde eiland van de Canarische Eilanden. Het kleine, vulkanische eiland voor de kust van Marokko is een populaire bestemming om te bakken in de zon. Ontdek de charmante dorpjes, torenhoge kliffen, beeldschone stranden en verlaten baaien. Je denkt nu natuurlijk... 'hoe kom ik bij die mooie plekjes?' Met de huurauto (inbegrepen!) natuurlijk! Geniet van de omgeving tijdens de autorit en stop ondertussen bij de leukste plekjes. 's Ochtends kies je voor jus d'orange of appelsap bij je ontbijt, 's middags smul je van de lekkerste snacks en 's avonds geniet je van een heerlijk drankje bij in de lounge of het terras. Even een dagje niks doen? Gooi je handdoek maar op het ligbed en neem een duik in het zwembad!

Winterzon
dagen

All-inclusive op Lanzarote incl. vlucht en huurauto

Hotel BLUESEA Lanzarote Palm
Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht Lanzarote vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreid lunchbuffet
  • Dagelijks diverse snacks (11.00 – 18.00 uur)
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Onbeperkt lokale (alcoholische) dranken (10.00 – 00.00 uur)
  • 8 dagen huurauto incl. basisverzekering (Categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Must sees op Lanzarote

Get to know Lanzarote
Bezoek het Trimanfaya Nationaal Park. Je kunt met de auto tot aan het bezoekerscentrum met restaurant komen. Het hart van het park kun je alleen bezoeken per touringcar. Je rijdt over kronkelige weggetjes met opgedroogde lavastromen. Tip: maak een ritje op een dromedaris!

Grotten en gangen
De Cueva de los Verdes is een mooie verzameling grotten, onderdeel van een 8 kilometer lange lava tunnel die ontstaan is door een vulkaanuitbarsting 5000 jaar geleden. Tijdens een uitbarsting van de vulkaan Corona is er een prachtig vulkanisch grottenstelsel ontstaan. Het is niet toegestaan om op eigen gelegenheid de grotten in te gaan, dit gebeurt altijd onder leiding van een gids.

Act like a local
Ga lekker zonnebaden op zwart zand. Ja echt! Het bestaat. Het strand Playa Quemada wordt eigenlijk alleen bezocht door bewoners van Lanzarote, dus het is nog een onontdekt plekje voor toeristen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel BLUESEA Lanzarote Palm
C. Anzuele 60,
Puerto del Carmen, Spanje
Kaart
C. Anzuele 60, Puerto del Carmen, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op het zonnige eiland Lanzarote ligt het moderne Hotel BLUESEA Lanzarote Palm. Om jouw vakantie helemaal compleet te maken beschikken de appartement over alle faciliteiten die jij nodig hebt. De 120 nette en moderne appartementen zijn voorzien van o.a. een televisie, airconditioning, kluisje (tegen betaling) en een kitchenette met koffiezetapparaat, elektrische kookplaten, koelkast, magnetron en broodrooster. Tevens is er een volledig uitgeruste badkamer met douche en toilet. De appartementen van Hotel BLUESEA Lanzarote Palm beschikken over tuin-, zwembad- of zijzeezicht. Neem een verfrissende duik in het zwembad en geniet op het zonneterras waar ligbedjes en parasols klaarstaan. Voor ontbijt en diner kun je plaatsnemen in het buffetrestautant. Een drankje bestel je aan de poolbar van het complex. Overige (deels betaalde) faciliteiten van Blue Sea Lanzarote Palm zijn WiFi in het hele hotel, een minimarkt, biljarttafel en was service.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Privé zwembad
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Rancho Texas Lanzarote Park

Recreatie en spellen
Alcalde Cabrera Torres

Je kunt in dit familiepark meedoen met verschillende activiteiten zoals ponyrijden, zwemmen met zeehonden, kanoën of zoeken naar goud. Ook zijn er vele dieren van dichtbij te bewonderen.

Fundacion César Manrique

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken, Cultuur, Eilanden
Calle Jorge Luis Borges

De kunstwerken van deze beroemde man kom je op verschillende plaatsen tegen. Naast de kunstwerken is er ook bijzonder vormgegeven architectuur terug te vinden, waaronder het huis van deze kunstenaar.

Teguise

Steden
Teguise

Dit dorp is in Andalusische stijl vormgegeven. Op zondag wordt hier de drukbezochte markt gehouden waar je o.a. streekproducten, tassen en zonnebrillen aantreft.

Jardin de Cactus

Bezienswaardigheden
Guatiza

Deze grote groene oase is een fantastische rustplek op het eiland Lanzarote. Meer dan 2.000 verschillende soorten cactussen staan onder de 6.000 exemplaren verspreid.

Corralejo

Bezienswaardigheden, Steden
Corralejo

In het noordoosten van Fuerteventura liggen de allermooiste witte stranden. De grote stranden (Grandes Playas) maken deel uit van het grotere natuurpark dat je hier vindt. Deze stranden van Corralejo worden veel bezocht door surf en kite liefhebbers.

Guinate Tropical Park

Dierentuinen en aquaria
Calle La Majadita 14

In dit kleinschalige doch mooi aangelegde dierenpark staan vooral veel tropische vogels centraal. Daarnaast zijn er een aantal andere dieren te vinden zoals stokstaartjes, otters en eekhoorns.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro