Winterzon
dagen

4*-hotel aan de kust in de Algarve incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Holiday Inn Algarve
Armacao de Pera, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen aan de kust in de Algarve incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Tijdens de winterdagen er even lekker tussenuit? Kies dan voor het mooie Algarve! Er is hier onwijs veel te doen en laten we niet de heerlijke zon vergeten. In de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur nog 25 graden, hoe lekker is dat! De Algarve is de perfecte plek om te verkennen met de huurauto (inbegrepen). Bezoek het strand van Praia da Marinha, bewonder Sintra met haar kasteel 'Castelo dos Mouros' of geniet van typische visgerechten in de haven van Portimão. Het landschap in de omgeving van Armação de Pêra is adembenemend en zeker het bezoeken waard. Bekijk de wondere onderwaterwereld tijdens een middagje Zoomarine of verken de grotten in de Algarve. Tijdens deze vakantie hoef je je geen moment te vervelen!

Winterzon
dagen

4*-hotel aan de kust in de Algarve incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Holiday Inn Algarve
Armacao de Pera, Algarve, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Faro vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 4, 6 of 8 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Dit wil je gezien hebben!

Stranden
Het lange zandstrand van Quarteira is een heerlijke plek om te genieten van zon, zee en een frisse versnapering. Het is aan te raden om tegen de avond een mooie strandwandeling te maken. Dat is pas echt genieten. Falesia Beach ligt ook vlakbij, dat is volgens velen een van de mooiste stranden van geheel Europa!

Bezoek Faro
De grootste stad van de Algarve, de historische zetel van de macht en het huidige centrum is dichtbij genoeg om een bezoek te brengen. De oude wijk wordt nog steeds omringd door zijn verdedigingsmuren, waarvan sommige stukken niet zijn veranderd sinds de Moren de leiding hadden. Er is een krachtige gotische kathedraal, afgezonderde pleintjes en de monumentale Arca da Vila-poort die de oude wijk met de haven verbindt. Aan de griezelige kant bekijk het bizarre knekelhuis in de Nossa Senhora do Carmo-kerk, waarin de muren zijn bekleed met menselijke botten en schedels (die toebehoren aan 1.000 monniken van de Karmelieten) om gelovigen te herinneren aan de kortheid van het leven.

Loulé
Als je jezelf een middagje cultuur buiten het strand hebt beloofd, is Loulé een goede optie. Er is een middeleeuws kasteel, gebouwd door de Moren in de 8e eeuw en onder hun beheer tot 1249. De vierkante Torre Albarrã is een overblijfsel van het Almohad-kalifaat in de 12e eeuw.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Holiday Inn Algarve
Av. Marginal,
Armacao de Pera, Portugal
Kaart
Av. Marginal, Armacao de Pera, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Holiday Inn Algarve biedt een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan, en beschikt over een buitenzwembad met uitzicht op de zandstranden van Armação de Pêra. Het beschikt over 2 panoramische restaurants en 2 bars. Alle kamers zijn voorzien van een satelliet-tv en koffie- en theefaciliteiten. Sommige bieden een gemeubileerd balkon met uitzicht op de oceaan. Holiday Inn Algarve beschikt over een fitnesscentrum en voor de ultieme ontspanning kan je een heerlijke massage nemen of lekker zonnen op het terras bij het zwembad. 's Avonds biedt de Bar Boa Vista diverse verfrissende drankjes en volop amusement. Restaurant Por Do Sol serveert internationale en Portugese buffetmaaltijden en restaurant Raj is gespecialiseerd in Indiase gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Albufeira

Eten en drinken, Steden
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Lagos

Steden, Bezienswaardigheden
Lagos

Lagos is een prachtig klein stadje aan de kust in de regio Algarve. Lagos heeft een lange geschiedenis die zijn sporen op het kleine plaatsje hebben achtergelaten.

Faro

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Sagres

Steden, Cultuur
Sagres

Sagres is een plaatsje die op het meest zuidwestelijke puntje van Europa ligt. In het dorpje hangt een relaxte sfeer en is zeer geliefd bij surfers.

Kaap St. Vincent

Natuur & Parken
Cape Saint-Vincent

Vanaf de Kaap Sint-Vincent heb je een eindeloos uitzicht over de Atlantische Oceaan. Voor een geweldige zonsondergang zou je hierheen moeten gaan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro