Zonvakanties
dagen

All-inclusive zonvakantie in een 4*-hotel op Kreta incl. vlucht

Eva Bay - Adults Only
Rethymnon, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen van een all-inclusive zonvakantie in een 4*-hotel op Kreta incl. vlucht

Eva Bay Hotel grenst aan een zandstrand, waar je gratis gebruik kunt maken van ligbedden en parasols. Er worden (mogelijk tegen betaling) diverse watersporten aangeboden. Rondom het hotel vind je diverse restaurants. De badplaats Rethymnon ligt op ca. 7 km. Slenter langs de haven en breng een bezoek aan het historisch centrum. Meer van de omgeving zien? Dat kan door een excursie te boeken of een auto te huren. Rijd bijvoorbeeld naar Chania, een stad met een historisch centrum, smalle straatjes en Venetiaanse huizen. Of ga naar de opgegraven stad Knossos en snuif cultuur op in het nabijgelegen archeologisch museum in Heraklion. Nog meer zien tijdens je verblijf in Eva Bay Hotel? Het Venetiaanse fort Frangokastello is ook een bezoek waard.

GRATIS UPGRADE
Bij een verblijf tussen 29/04-31/05 & 01/10-20/10 krijg je een gratis upgrade naar een Deluxe kamer

Zonvakanties
dagen

All-inclusive zonvakantie in een 4*-hotel op Kreta incl. vlucht

Eva Bay - Adults Only
Rethymnon, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Heraklion vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.30 – 10.00 uur)
  • Dagelijks warme snacks en ijs (10.00 – 16.00 uur)
  • Dagelijks uitgebreid lunchbuffet (12.30 – 14.00 uur)
  • Koffie en koekjes in de namiddag (16.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet (19.00 – 21.15 uur)
  • Gratis upgrade naar een Deluxe kamer als je verblijft in de periode van 29/04-31/05 & 01/10-20/10
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (10.00 – 23.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het Archeologische Museum van Rethymnon
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Sofokli Venizelou
Sofokli Venizelou is de hoofdstraat van Rethymnon. De weg loopt parallel aan het strand. Aan de ene kant heb je het hoofdstrand van Rethymnon en aan de andere kant vind je vooral veel restaurants en bars met al hun terrassen. Tijdens de zomerse avonduren is het hier over het algemeen gezellig druk. Overdag is het veel rustiger.

Strand
Het strand van Rethymnon strekt zich vanuit de Venetiaanse haven kilometers in oostelijke richting uit. Het fijne zandstrand behoort absoluut tot de aangenamere stranden van Kreta. Houd er overigens rekening mee dat het bij stuk strand dat direct naast de haven gelegen is mogelijk niet toegestaan is om te zwemmen.

Fortezza
Op een heuvel in het noordwesten van het centrum van Rethymnon staat het Fortezza. Deze fortificatie is door de Venetianen aangelegd en behoort tot de best bewaard gebleven burchten van Kreta. De oorsprong van het Fortezza is terug te vinden in de zestiende eeuw na Christus, toen de Venetianen het tijd vonden om hun nederzetting op Kreta veilig te maken tegen aanvallen van buitenaf. Het fort heeft de Venetianen tot in 1646 kunnen beschermen tegen de Ottomanen. Die verorden toen het Fortezza en hebben het tot begin twintigste eeuw gebruikt. Uit die tijd stamt ook de moskee die binnen de vestingmuren staat. Een groot deel van de huizen die er stonden zijn in de jaren zestig van de vorige eeuw vernietigd.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Eva Bay - Adults Only
117 Adelianos Kampos,
Rethymnon, Griekenland
Kaart
117 Adelianos Kampos, Rethymnon, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Eva Bay Hotel (Adults Only) ligt op een privé-gedeelte van het strand Adelianos Kampos. Het wordt omgeven door goed onderhouden tuinen en heeft 2 zwembaden. Het biedt een stijlvol buffetrestaurant. De kamers van het Eva Bay Hotel zijn elegant ingericht en hebben vanaf het balkon uitzicht op de Kretenzische Zee of op de tuin. Ze zijn uitgerust met een lcd-tv met satellietzenders, een koelkastje en airconditioning. De eigen badkamer is uitgerust met gratis toiletartikelen en een haardroger. Het restaurant van het hotel heeft zowel binnen als buiten een eetgedeelte en serveert Griekse en internationale gerechten. 's Ochtends wordt er een Amerikaans ontbijtbuffet verzorgd, en er zijn ook 2 bars, waarvan 1 met een oneindig uitzicht over zee.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Rethymnon

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken, Steden
Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 4

Rethymnon bestaat uit een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Frangokástello

Cultuur, Musea
Fragkokastello

Het Venetiaans fort Frangokastello is een romantische kasteelruïne met daarbij een rustig plaatsje en een breed zandstrand.

Samaría Kloof

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Tours & activiteiten
Epar.od. Chanion-Omalou

De Samaría Kloof is de smalste kloof ter wereld. U dient 1200 meter af te dalen, om te beginnen aan een prachtige wandeling. In 1962 is de Samariakloof tot nationaal park bestempeld.

Knossós

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro