Veluwe
dagen

Verblijf nabij N.P. De Hoge Veluwe incl. ontbijt en een 3-gangen wilddiner

Hotel Kruller
Otterlo, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Geniet van een wildarrangement nabij De Hoge Veluwe tijdens een 3-daags verblijf in een hotel incl. ontbijt en een 3-gangen wilddiner

Geniet 3 dagen van een verblijf op de Veluwe in Otterlo. Je verblijft op slechts 950 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een fantastische plek voor een combinatie van natuur en landschappen, kunst en cultuur, architectuur en historische verhalen. Samen met de boswachter op pad om sporen te zoeken en wilde dieren te observeren? Of wat dacht je van een bezoek aan een schaapherder en zijn kudde? Ontdek het allemaal tijdens een verblijf in Otterlo. De Veluwe is een ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten, maar ook voor kunst kun je hier goed terecht. Bij het Kröller-Müller Museum (950 m.), ontdek je de internationale collectie van moderne kunst met o.a. schilderwerken van Vincent van Gogh. Hou je van architectuur? Breng dan een bezoek aan het Jachtslot Sint Hubertus. Daarnaast zijn leuke steden als Arnhem, Ede en Apeldoorn op zo’n 15 kilometer afstand. Ben jij een wild liefhebber? Dan zit je hier helemaal goed! Na een heerlijke dag eropuit te zijn geweest, schuif je aan in het Grand Café voor een heerlijk wilddiner. Maak de avond compleet met een goed glas wijn in de sfeervolle bar.

Veluwe
dagen

Verblijf nabij N.P. De Hoge Veluwe incl. ontbijt en een 3-gangen wilddiner

Hotel Kruller
Otterlo, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen wilddiner op de dag van aankomst
  • Hotel gelegen op 950 meter van Nationaal Park De Hoge Veluwe & Kröller-Müller Museum
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Op Zoover beoordeeld met een 8,5!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga wild spotten op de Veluwe!
Tips voor tijdens je verblijf!

Wild spotten op de Veluwe!
De pootafdruk van een edelhert ontdekken. De diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen. Ooggetuige zijn van een havik in glijvlucht. Met een beetje geluk en de goed getrainde ogen van een gids geeft het bos veel van z’n geheimen prijs en met nog meer geluk vang je een hert, ree, vos of das in je verrekijker. De meeste kans op een wildontmoeting met deze Veluwe-bewoners heb je 's morgens vroeg of juist tegen schemering.

Fietsen en wandelen
Grand Café Hotel Kruller is de ideale uitvalsbasis om te wandelen op de Veluwe. Ons hotel ligt midden in het dorpje Otterlo, dat omgeven wordt natuurgebied Planken Wambuis, Nationaal Park de Hoge Veluwe, zandverstuiving Mosselse Zand en de Ginkelse Hei. Vanuit Otterlo starten er diverse routes om te wandelen variërend van 2 tot 16 km en uiteraard lopen er verschillende lange afstand wandelroutes door het dorp Otterlo, te lopen met en zonder GPS. Wilt u een kleine wandeling met de kinderen? Dan tippen wij u graag op De Grote 5 van Otterlo.

Ontdek het Kröller-Müller Museum
De naam ‘Kruller’ in de hotelnaam is geen toeval. Het hotel ligt namelijk op 10 minuten lopen van het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Tijdens je verblijf in Otterlo is het Kröller-Müller Museum een must-see. In het Kröller-Müller Museum vind je de op één na grootste Van Gogh-verzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. In de Van Gogh Galerij zijn in wisselende opstelling circa 40 werken van Vincent van Gogh te zien. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. In een van de grootste beeldentuinen van Europa staan ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars, van Aristide Maillol tot Jean Dubuffet, van Marta Pan tot Pierre Huyghe.

Hotel Kruller
Dorpsstraat 19,
Otterlo, Nederland
Kaart
Dorpsstraat 19, Otterlo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontbijthotel Kruller ligt in een rustige omgeving. Het hotel is gelegen op slechts 950 meter van Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller Müller Museum. Dagelijks staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Gedurende de rest van de dag is de lounge met Honesty Bar geopend. De inrichting van de kamers zijn geïnspireerd op Hollandse kunstenaars en kunstenaar welke te vinden zijn in het Kröller Müller Museum. De kamers beschikken over een tv, een bureau voor de harde werkers, koffie- en theefaciliteiten en Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met een regendouche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,50 per huisdier per nacht // Let op: kamers alleen via een wenteltrap bereikbaar
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Het Nederlands Tegelmuseum

Musea
Eikenzoom 12

Hier kunt u één van de grootste tegelverzamelingen van Nederland bewonderen.

Kröller Müller Museum

Musea
Houtkampweg 6

Breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum en bewonder de kunst van 's werelds bekendste kunstenaars. Ook beschikt dit museum over één van de grootste beeldentuinen van Europa.

De Hoge Veluwe National Park

Natuur & Parken
Houtkampweg 13

Natuur, landschap, cultuur, kunst en historie. De Hoge Veluwe biedt het je allemaal in dit prachtige park.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Musea, Outdooractiviteiten, Cultuur
Houtkampweg 13

Nationaal Park de Hoge Veluwe is een natuurpark in de provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het park biedt natuur, kunst en historie. Hierbij is het mogelijk om het landschap te ontdekken per fiets of te voet.

Met de huifkar op pad door de Hoge Veluwe

Natuur & Parken, Recreatie en spellen
Houtkampweg 9A

Misschien wel de meest unieke manier om de Veluwe te ontdekken. Iedere derde zaterdag van de maand trekken twee imposante viervoeters je per huifkar langs alle highlights. Een tour duurt 45 minuten en kost € 4,00

Oorlogsmuseum

Musea
Kemperbergerweg 780

Naast de vele vuurwapens en voertuigen laat dit museum u ook bijvoorbeeld zien hoe het verzet dingen verstopte voor de vijand.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,50 per huisdier per nacht // Let op: kamers alleen via een wenteltrap bereikbaar

Belangrijke informatie

Let op: Het hotel restaurant is momenteel geopend van woensdag t/m zaterdag voor het diner.

Kamers alleen via een wenteltrap bereikbaar zijn en dat dit lastig kan zijn voor mensen die minder goed ter been zijn of een grote hond meenemen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 11:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

11.00 - 15.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro