Stedentrips
dagen

4*-hotel in Barcelona incl. vlucht en ontbijt

Hotel DWO Garbi Millenni
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Geniet 3, 4 of 5 dagen van een stedentrip naar Barcelona incl. 4*-hotel, vlucht en ontbijt

Hotel DWO Garbi Millenni is ideaal voor een bezoek aan Barcelona. Het hotel is comfortabel en centraal gelegen. In deze fantastische stad aan de Costa Brava hoef je je zeker niet te vervelen. Je kunt er heerlijk shoppen, zonnen op het strand en tot in de late uurtjes uitgaan. Maar ook slenteren door smalle straatjes en genieten op terrasjes van de lekkerste sangria behoort tot de mogelijkheden. Wat je zeker niet mag missen tijdens je stedentrip naar Barcelona is een bezoek aan de unieke Sagrada Familia. Aan deze kathedraal wordt al sinds 1882 gebouwd. Het is een zeer indrukwekkend gebouw met waanzinnige details. Ook bijzonder is het kleurrijke Park Güell vol prachtige mozaïek. Echt een aanrader dus!

Stedentrips
dagen

4*-hotel in Barcelona incl. vlucht en ontbijt

Hotel DWO Garbi Millenni
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de overdekte markt op de Ramblas La Boqueria
Leuke tips in de omgeving

Sagrada Familia
De Sagrada Familia is misschien wel de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad. De wereldberoemde Katholieke Basiliek is ontworpen door de net zo beroemde architect Antoni Gaudi. Tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds gebouwd aan de kerk. Naar verwachting zal de kerk in 2030 afgerond worden.

Parc Güell
Bij een bezoek aan Barcelona mag Parc Güell zeker niet ontbreken. Dit prachtige park is ontworpen door de wereldberoemde architect Antoni Gaudi. Het park is ontworpen in een geheel modernistische stijl. Het park is maar liefst iets groter dan 17 hectare en bestaat uit meerdere verdiepingen.

Lekker relaxen
Een stadspark in Barcelona. Het is gelegen in het stadsdeel Gràcia, met een oppervlakte van maar liefst 15 ha dicht dennenbossen, lanen met palmen en en door bomen omzoomd plein. Een kleurrijke bank (een reuzenslang) kronkelt door het park als afspreekplek.

Wees avontuurlijk!
De kabelbaan Montjuïc biedt een uniek panoramisch uitzicht over Barcelona. Bekijk de hele stad vanuit een vogelperspectief terwijl je naar het kasteel van Montjuïc rijdt. De kabelbaan van Montjuïc is al jaren de meest bijzondere manier om de charmes van Barcelona te ontdekken . Dankzij de 750 meter lange route kunt u genieten van geweldige uitzichten

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel DWO Garbi Millenni
Ronda de Sant pau 14,
Barcelona, Spanje
Kaart
Ronda de Sant pau 14, Barcelona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Millenni is een boetiekhotel op 50 meter van het metrostation Paral.lel. Het beschikt over een klein dakterras met een hot tub en een indrukwekkend uitzicht op de stad. Alle kamers zijn stijlvol en bieden gratis Wi-Fi. De accommodaties van het Millenni zijn licht ingericht. De temperatuur van de kamers wordt gereguleerd en ze zijn voorzien van satelliet-tv en een volledig uitgeruste badkamer. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd en er zijn verscheidene traditionele bars en restaurants in de omliggende wijk Raval. Je kunt gebruikmaken van de fitnessruimte, de hot tub en de sauna. Het hotel beschikt over 2 computers met internet en een kleine bibliotheek met dagelijkse kranten. Er is ook een loungeruimte waar je tv kunt kijken. De beroemde straat La Rambla ligt op slechts 10 minuten lopen van het hotel. De kabelspoorweg naar het kasteel van Montjuïc vertrekt vanaf het nabijgelegen metrostation.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Mercat de la Boqueria

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Shoppen
Les Rambles 91

Deze markt is de grootste en mooiste versmarkt van Spanje. Dit paradijsje voor wie van lekker eten houdt, prikkelt werkelijk alle zintuigen. De markt heeft internationale faam en wordt dagelijks bezocht door zeer veel toeristen en lokale klanten.

Plaça Reial

Eten en drinken
Plaça Reial

Plaça Reial is een prachtig plein naast La Rambla in de gotische wijk Barri Gòtic. Hier vindt u gezellige restaurants met leuke terrasjes aan het plein.

La Rambla

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Shoppen, Wijken
La Rambla

Via de Rambla werd vroeger water afgevoerd naar zee, wat van de bergen af kwam. Nu is dit een zeer gezellige boulevard waar altijd wat te beleven is. La Rambla loopt vanaf Plaça Catalunya tot aan de haven Port Vell. Via het meest zuidelijke stuk van de Rambla loopt u zo richting de haven.

Catedral de Santa Eulalia (Kathedraal van Barcelona)

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Pla De La Seu

De Kathedraal van Barcelona is het hart van de Gotische wijk. De Kathedraal is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is een belangrijk monument van zowel historisch als artistiek belang. Daarnaast is het ook het symbool van het bisdom van Barcelona.

Barcelona

Steden
Via Laietana 44

Barcelona is één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft veel te bieden. Prachtige gebouwen, musea, vele winkels en heerlijke Spaanse restaurantjes.

Font Màgica Montjuïc

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Plaça De Carles Buïgas 1

Tijdens de Grote Wereldtentoonstelling van 1929 werd er iets spectaculairs gebouwd: de Font Màgica Montjuïc. De fontein is tot vandaag de dag een van de populairste toeristische bestemmingen van Barcelona en een van de mooiste fonteinen in de wereld. Overdag is het er rustig, maar na zonsondergang komt de fontein tot leven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.60 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro