Zonvakanties
dagen

Zon- en strandvakantie op Mallorca met verblijf in een 4*-hotel, o.b.v. halfpension

Hotel Bakour Garbi Cala Millor
Son Moro, Mallorca, Spanje bekijk op kaart
Heerlijke zon- en strandvakantie op Mallorca met verblijf in een 4*-hotel, o.b.v. halfpension en incl. vlucht

Dobberen in de zee of relaxen op het strand. Cala Millor is een heerlijke zon- en strandbestemming met een strand van maar liefst twee kilometer. Struin over de boulevard en plof neer bij de leukste restaurantjes of barretjes en geniet van het uitzicht op het witte strand en de turquoise blauwe zee.. een lust voor het oog dus! Daarbij is het strand van Cala Millor het langste strand aan de oostkust, en heeft daarom een Blue Flag Award. Deze award wordt uitgereikt aan stranden met een uitstekende waterkwaliteit, schone stranden en faciliteiten en aandacht voor de natuur. Wandel over de boulevard, welke vol staat met sierlijke palmbomen. Is winkelen jouw ding? Dan zit je hier ook zeker goed. Van authentieke winkels tot moderne kledingwinkels, in Cala Millor zie je alles wel voorbij komen. Bezoek de markt, doe mee aan leuke activiteiten en leer het eiland kennen. Om Cala Millor heen liggen ontzettend leuke dorpjes, dus je kunt dit eigenlijk niet overslaan. Lekker uiteten en een feestje bouwen. In Cala Millor zit je aan het juiste adres.

Zonvakanties
dagen

Zon- en strandvakantie op Mallorca met verblijf in een 4*-hotel, o.b.v. halfpension

Hotel Bakour Garbi Cala Millor
Son Moro, Mallorca, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Mallorca vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga zwemmen in afgelegen baaien
Er zijn heel veel redenen waarom jij naar Mallorca moet gaan

Iedereen heeft wel zijn of haar eigen droomvakantie, maar Mallorca wordt in dit geval wel héél vaak genoemd. Waarom eigenlijk? Een Spaans eiland in de Balearische Zee, tussen Menorca en Ibiza. Waarom zou je voor Mallorca kiezen? Nou... daar hebben wij wel een antwoord op!

Om maar even met de deur in huis te vallen
Het weer. Gemiddeld schijnt de zon op Mallorca 300 dagen per jaar, logisch dat het dan ook hét zonne-eiland wordt genoemd. Zelfs in de winter wordt het niet kouder dan 16 graden. Heerlijk!

Geschikt voor echt iedereen
Het maakt niet uit wat jouw favoriete vakantie is, Mallorca it is. Natuur of cultuur, zon, zee en strand of stedentripjes. Voor wie graag een feestje wilt bouwen of wie op zoek is naar rust. Hier vind je het. Hoe je je vakantie ook wilt vieren is helemaal aan jou... en dit is dé plek!

Ook nog een award?!
Jazeker, Mallorca heeft een award voor uitstekend waterkwaliteit, schone stranden en faciliteiten en aandacht voor de natuur. Wie wilt nou niet op een award-winnend strand liggen? Ontspan op de wat drukkere stranden of geniet van verstopte baaien. Natuurlijk is er ook een kiezelstrand op Mallorca, want ja... wat heeft Mallorca nou niet? Wil je helemaal genieten van een prachtig natuurstrand dan moet je Es Trenc bezoeken. En ben je van plan langs alle stranden te gaan? Trek er dan maar een jaar voor uit!

Dat is lekker!
De keuken van Mallorca is smaakvol, traditioneel en vooral heel lekker. Mallorcanen eten voornamelijk veel vis en groente. Maar ook de knoflook is niet te missen in de keuken. Op de terrassen ruik je overal wel Spaanse tapas, verrukkelijk! We raden natuurlijk ook een lekkere Sangria aan.

Voordat het vergeten wordt...
Het is ook zeker aan te raden om een keer heel vroeg op te staan om van de zonsopkomst te genieten. Ook in de bergen, op het platteland, in de dorpen en aan het strand word je beloond met een geweldig mooi uitzicht. Het eiland is rijk aan mooie plekjes waar jij vol voldoening van het moment geniet.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Bakour Garbi Cala Millor
Carrer Cristofol colom 146,
Son Moro, Spanje
Kaart
Carrer Cristofol colom 146, Son Moro, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Heerlijk overnachting in het 4*-hotel Bakour Garbi Cala Millor. De hotelkamers hebben een rustige uitstraling en de meeste kamers zijn voorzien van een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Waardevolle spullen kun je veiling in een kluis opbergen. Zet de televisie aan of ga maak gebruik van de WiFi. De hotelkamers hebben een eigen badkamer, uitgerust met een douche en/of een bad en een föhn. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel om je met een warm welkom te ontvangen. Kinderen kunnen zich vermaken op de speelplaats.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Cuevas del Drach

Bezienswaardigheden, Musea, Tours & activiteiten, Cultuur
Ctra. De Les Coves

Het grottenstelsel van Drach bevindt zich ten zuiden van het dorp Porto Cristo. Het is ongeveer 2,4 kilometer lang en gaat maximale 25 meter diep onder de grond.

Museu De Historia De Manacor

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Carretera

Museum van Manacor ligt in la Torre dels Enagistes, een middeleeuwse constructie uit de 13e eeuw. Het heeft 4 zalen gewijd aan de Romeinse cultuur en Islamitische periode.

Aqualand El Arenal

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Autovia Palma

Het grootste waterpretpark in Mallorca. Aqualand biedt iets voor iedereen van snelle bochtige glijbanen voor adranaline junkies tot een rustige cruise over de “Congo River” voor het hele gezin.

Los Delfines Aquapark

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Avinguda Los Delfines 4-8

Het heerlijke waterpark Los Delfines heeft alles in huis voor een heerlijk dagje uit. Allerlei glijbanen, de avonturen rivier en watertunnels bieden veel vertier.

Ciutadella

Bezienswaardigheden, Steden
Carrer Major Des Born 1

Ciutadella ligt in het zuiden en heeft een verrassend charmante architectuur. De smalle steegjes bieden een aangename wandeling. Er zijn bijzonder romantische hoekjes te ontdekken!

Catedral de Santa María de Ciudadela

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur, Eilanden
Carrer Ca'l Bisbe

Heilige kathedraal-basiliek van Santa Maria kerk is gelegen in het centrum en het hoogste punt van de stad Ciutadella, die behoren tot het bisdom van Menorca.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro