Autovakanties
dagen

Geniet van de zon in Zuid-Oost Sardinië

Residence Le Fontane
Villasimius, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 6, 8 of 15 dagen in een appartement in Zuid-Oost Sardinië

Villasimius is een perfecte bestemming voor een zon- en strandvakantie op Sardinië. De stranden Campulongu, del Riso en Simius bijvoorbeeld. Die liggen stuk voor stuk aan een kristalheldere Middellandse Zee, die door gunstige stromingen ook heel aangenaam van temperatuur is. Voor duikers is de kust van Villasimius een waar paradijs. In de ongerepte onderwaterwereld zijn verschillende oorlogswrakken te vinden. Naast zon, zee en strand heeft Villasimius echter nog meer te bieden. De restanten van bewoning uit de oudheid in het centrum zijn zeer de moeite waard. Maar ontdek ook de dichtbegroeide bossen, gastronomie, natuur en prachtig landschappen die hier te vinden zijn. Het dorpsplein in het centrum is het kloppend hart van Villasimius: ’s avonds verzamelt jong en oud zich hier. Naast een ruim aanbod van restaurants en pizzeria’s, zijn er ook vele bars en nachtclubs om een gezellige avond door te brengen!

Autovakanties
dagen

Geniet van de zon in Zuid-Oost Sardinië

Residence Le Fontane
Villasimius, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 2-kamerappartement voor 2, 3 of 4 personen
  • Inclusief gas, water en elektriciteit (alleen in de periode 02/04/22 – 03/06/22 en 10/09/22 – 29/10/22)
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief fietshuur (o.b.v. beschikbaarheid en met borgsom)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de gehele accommodatie
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Op 100m gelegen van het stadcentrum
  • Tip: relax bij het mooie strand Spiaggia di Porto Giunco
Ontdek ook de hoofdstad Cagliari

Cagliari is de hoofdstad van Sardinië en daarom ook een van de grotere steden op het eiland. In de stad vind je enerzijds de overblijfselen van een versterkte burcht met daaronder het oude kwartier waar de rijken woonden en tot slot dichter gelegen tegen de haven de volkse buurten. De stad werd zwaar echter beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog en nooit helemaal opgeknapt. Je vindt er wel nog steeds een Romeins amfitheater, een leuke en levendige overdekte markt en een kathedraal. Er hangt een heerlijke zeegeur in de stad en je kan er ook genieten van een aangename drukte rond de ferryboten en onder de arcaden van de Via Roma.

Bastione San Remy
Een van de belangrijkse en meest kenmerkende monumenten van de stad is het Bastione San Remy, de toegangspoort tot het oude gebied castello. Het is een trap die je brengt vanaf het lagergelegen en drukke Piazza Costituzione naar het Bastione di San Remy. De trap is gebouwd rond 1900 en heeft vooral een Neoclassische stijl. Bovenop heb je niet alleen toegang tot de wijk castello maar ook een werkelijk prachtig uitzicht!

Marina
Naast de wijk castello heeft Cagliari nog een andere oude wijk: Marina. De wijk is opgebouwd door de Pisanen in de 13de eeuw als ondersteuning op de haven van de stad (zoals de naam al doet vermoeden). Deze oude visserswijk is nu vooral een hippe plek waar je heerlijk doorheen kunt zwerven opzoek naar een goed restaurantje of voor een goede aperitief. Je vindt de wijk ten zuiden van de (autovrije) Via Giuseppe Manno, welke Marina verbindt met Il Castello.

Leuk om te weten!
Wist je dat Cagliari een van de meest groene steden van Italië is? Zo heeft iedere inwoner toegang tot 88 m2 van een tuin of park. Het meest bijzondere stuk 'groen' is vooral blauw: Parco Naturale Regionale Molentargius Saline is een groot meer van zo'n 1600 hectare aan de rand van de stad. Het park is opgericht in 1999 om de vele vogels die leefden in dit gebied een plek te geven om te rusten en te broeden.

Residence Le Fontane
Via Giovanni Pascoli 50/52,
Villasimius, Italië
Kaart
Via Giovanni Pascoli 50/52, Villasimius, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Residence Le Fontane ligt in Villasimius, op een paar honderd meter van het stadscentrum. Het biedt 2-kamerappartementen voor 2, 3 of 4 personen. De appartementen zijn voorzien van eigen kookgelegenheid, een seizoensgebonden buitenbad en een zwembad en gratis parkeergelegenheid. De appartementen van Residence Le Fontane zijn allemaal licht en voorzien van airconditioning, een kitchenette en een tv. Ze bevinden zich op de eerste of tweede verdieping en hebben een balkon met tafels en stoelen. Je kunt gebruikmaken van een gedeelde wasmachine. De accommodatie beschikt over een ruim zonneterras met barbecuefaciliteiten. Gratis WiFi is beschikbaar bij de receptie van het Residence, waar ook een supermarkt en een bar zijn te vinden. Residence Le Fontane ligt in een rustige woonwijk, op 10 minuten te voet van het centrum van Villasiumius. Deze accommodatie ligt op ongeveer 50 km van de luchthaven en de haven van Cagliari.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 30,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Wasserette
  • Terras
  • Minimarkt

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Airconditioning
Hoogtepunten

Cagliari

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Bonaria, Cagliari

De veel bezochte hoofdstad van Sardinië met o.a. het indrukwekkende amfitheater en kathedraal di Bonaria

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Arzachena

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Alcide De Gasperi, 4-10, 07021 Arzachena Ot, Italië

Hier vind je de monumentale Tomba dei Giganti Coddu Vecchju. Deze grafkamer dateert uit de bronstijd dit was tussen 1800-1600 voor Christus.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 200,00 per accommodatie
  • Eindschoonmaak 2-3 personen € 60,00 per accommodatie
  • Eindschoonmaak 4 personen € 70,00 per accommodatie
  • Gebruikskosten van gas, water, elektriciteit en bedlinnen (alleen in de periode 04/06/22 – 09/09/22) € 5,00 per persoon per dag
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:

  • Badlinnen € 10,00 per set (1 grote, 1 medium en 1 kleine handdoek per set)
  • Kinderstoel € 2,00 per dag
  • Koffiezetapparaat € 2,00 per dag
  • Babybedje € 5,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 30,00 per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00-13.00 uur en 16.30-20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro