Zonvakanties
dagen

Appartement aan het strand op 4*-complex op Gran Canaria

Hotel BlueBay Beach Club
Bahia Feliz, Gran Canaria, Spanje bekijk op kaart
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in een appartement aan het strand op een 4*-complex op Gran Canaria

BlueBay Beach Club bevindt zich in Bahia Feliz. Bahia Feliz beschikt over een klein centrum en rustige mooie kiezelstrandjes, dit is daarom een mooie plek om jouw vakantie door te brengen. Ook staat er in Bahia Feliz altijd een windje, wat de plaats ontzettend populair en geschikt maakt bij windsurfers. In de avonduren is het vrij rustig in Bahia Feliz, rondom het pleintje in het centrum vind je verschillende sfeervolle restaurantjes waar je heerlijke, typisch Spaanse gerechten kunt proeven. Dit charmante badplaatsje is een ideale plek voor een ontspannen vakantie op Gran Canaria! Op slechts 15 minuten afstand liggen de schitterende stranden van Playa del Inglés en Maspalomas. Op het complex zelf is ook genoeg vertier. Voor verfrissing neem je een duik in het zwembad of een drankje bij de poolbar. Hier heb je een schitterend uitzicht over zee. Ook voor wat actie zit je hier goed! Het animatieteam staat klaar voor jong en oud; fitness, biljart, darts, tafeltennis of jeu de boules, alles kan.

Zonvakanties
dagen

Appartement aan het strand op 4*-complex op Gran Canaria

Hotel BlueBay Beach Club
Bahia Feliz, Gran Canaria, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Gran Canaria vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Gebruik van Wi-Fi tegen betaling
  • Tip: ga windsurfen
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tip: boek een culturele stedentrip in Las Palmas

Bezoek de Sahara van Gran Canaria, Dunas de Maspalomas
Las Dunas de Maspalomas is een uniek natuurgebied van 400 hectare op Gran Canaria! Dit natuurreservaat heeft een prachtig strand, palmbomen, een lagune en natuurlijk de indrukwekkende duinen! Dit natuurgebied ontstond in 1755 als gevolg van een aardbeving en een hierop volgende tsunami. Het goudgele zand waaruit de duinen bestaan, is een combinatie van verpulverd kalk en schelpen aangevuld met vulkanisch zand. Wil jij hier nou graag een wandeling maken? Bezoek dan vooraf het informatiecentrum en het uitzichtpunt. Wil je de duinen liever niet te vet bewandelen? De duinen van Maspalomas vormen een ideale setting voor een kameelrit door de Sahara van Gran Canaria.

Bewonder de Jardín Canario
Als je gek bent op alles wat met flora en fauna te maken heeft, is deze botanische tuin echt een bezienswaardigheid die je moet zien! De volledige naam van de tuin is Jardin Canario Viera y Clavijo, vernoemd naar de Spaanse geleerde José Viera y Clavijo. In deze tuin vind je meer dan 500 verschillende planten, een aantal watervallen, grotten en prachtig groene velden. De botanische tuin is voornamelijk gericht op de inheemse bloemen en planten van de 7 eilanden van de archipel. En het leukste.. deze botanische tuin is gratis te bezoeken!

Breng een bezoek aan Las Palmas:
Las Palmas bruist van de sfeer, cultuur en historie. De stad is voorzien van winkelstraten vol boetiekjes en bekende winkelketens gecombineerd met een kilometerslang zandstrand. Vegueta is de oude stadskern, vol met historische gebouwen, charmante straatjes en gezellige pleinen. Een wandeling door deze oude binnenstad is een reis terug in de tijd. Om verder de historie in te duiken, breng dan vooral een bezoekje aan de Santa Ana kathedraal.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel BlueBay Beach Club
Paseo Pablo Picasso 6,
Bahia Feliz, Spanje
Kaart
Paseo Pablo Picasso 6, Bahia Feliz, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

BlueBay Beach Club ligt op slechts 15 minuten rijden van de stranden van Playa del Inglés en Maspalomas. Het complex heeft een zwembad met een hot tub, een sauna en een fitnesscentrum. Alle appartementen van BlueBay Beach Club hebben een privéterras, het merendeel met uitzicht op zee. Ze beschikken allemaal over een flatscreen-tv. De appartementen bieden een keuken met een magnetron, een koelkast en strijkfaciliteiten. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Het complex beschikt over een kinderzwembad, een recreatieruimte, een supermarkt en een boetiek. Restaurant La Hacienda serveert à-la-cartegerechten en er is ook een bar bij het zwembad. BlueBay Beach Club bevindt zich in de exclusieve wijk Bahía Feliz. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein en in de nabije omgeving vind je vele bars, winkels en restaurants. Je kan gebruik maken van de Wi-Fi tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Airconditioning

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Dunas de Maspalomas

Bezienswaardigheden
San Bartolomé De Tirajana

De duinen van Maspalomas worden omringd door de badplaatsen Costa Meloneras/Maspalomas en Playa del Inglés. Binnen deze toeristische zone vormen de deels begroeide zandduinen een prachtig stukje rustige natuur.

Santa Lucía de Tirajana

Cultuur, Wijken
Calle Leopoldo Matos

Het in de Barranco de Tirajana gelegen dorp Santa Luciá is één van de vele fraaie dorpjes die het eiland Gran Canaria telt.

Gran Canaria

Eilanden
Las Palmas

Gran Canaria is onder Nederlanders één van de meest populaire vliegbestemmingen als het gaat om zonvakanties.

Dolfijnentocht

Boottochten en watersporten
Avenida De La Cornisa

Puerto Rico is het vertrekpunt voor diverse dolfijnentochten. Je vaart dan richting het leefgebied van dolfijnen om deze geweldige zoogdieren in het wild te gaan spotten.

Roque Nublo

Bezienswaardigheden
Las Palmas

Na een wandeling van ongeveer een half uur kom je oog in oog te staan met een tachtig meter hoge basaltrots. Deze Roque Nublo wordt gezien als hét symbool van Gran Canaria.

Teror

Bezienswaardigheden, Cultuur, Wijken
Teror

Bedevaartplaats Teror wordt door de meesten gezien als het mooiste dorp van Gran Canaria. Aan het Plaza Nuestre Señora del Pino staat de indrukwekkende basiliek waar het eeuwenoude beeld van Maria bewaard wordt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro