Roompot Vakantieparken
dagen

Genieten in de natuur van de Eifel op Roompot vakantiepark bij Monschau

Roompot Eifelpark Kronenburger See
Kronenburg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf een weekend, midweek of week met het hele gezin in een bungalow op luxe Vakantiepark in Duitsland tussen Monschau en Blankenheim

Het gezellige vakantiepark Eifelpark Kronenburger See ligt op een prachtige berghelling met uitzicht over het Eifelgebied. Je bevindt je dan ook midden in de Duitse Eifel. Op slechts 2 km afstand van het vakantiepark vind je Kronenburg. Kronenburg is een oud stadje gelegen aan de Kyll. Het is een middeleeuws dorp dat ligt op een hoogte van circa 560 meter. Het hele jaar door zijn er redelijk wat toeristen te vinden die afkomen op dit mooie middeleeuwse plaatsje en de mooie natuur in de omgeving. Je kunt veel doen in de omgeving, zoals wandelen en fietsen. Maar er zijn ook de nodige bezienswaardigheden. Denk hierbij aan de oude vestingmuur, een kerkje uit de 16e eeuw en het iets verderop gelegen Kronenburger See, een groot stuwmeer van 27 hectare. Ook op het vakantiepark zelf is er genoeg te ondernemen om deze vakantie tot een groot succes te maken. Zo vind je hier een overdekt zwembad, verschillende speeltoestellen en een animatieteam speciaal voor kinderen!

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 5 december!

Roompot Vakantieparken
dagen

Genieten in de natuur van de Eifel op Roompot vakantiepark bij Monschau

Roompot Eifelpark Kronenburger See
Kronenburg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 6-persoons bungalow Eifel Comfort
  • Park gelegen in Nationaal Park Eifel
  • Vlak bij een recreatiemeer gelegen
  • Kinderanimatieteam Koos Kids Club aanwezig tijdens Nederlandse schoolvakanties
  • Mogelijkheid fietsen te huren (tegen betaling)
  • Met indoor speelparadijs voor de kinderen
  • Park beschikt over gratis Wifi
  • Let op! Deze deal is boekbaar t/m 5 december!
  • Tip: bezoek Monschau of Blankenheim
  • Tip: bezoek de kerstmarkt in Monschau
Activiteiten in de omgeving

Monschau als kerststad
Vanaf vr 26 november t/m do 23 december 2021 is Monschau in de kersstemming. Het idyllische centrum is geheel versierd en de geur van wafels en glühwein hangt in de straatjes. Op gezette tijden zijn er live muzikanten en met wellicht een beetje sneeuw erbij zorgt dit voor dat héle speciale kerststad-gevoel wat u eens meegemaakt moet hebben. Elk jaar voor én met Kerstmis ontvangen wij vele duizenden gasten in het romantische Monschau. Dit jaar zijn er geen kraampjes maar vindt je in elk winkeltje het fijne kerstgevoel.

Openingstijden
Vr-za 11:00 tot 21:00
Zo 11:00 tot 20:00

Kyll-fietspad
Het Kyll-fietspad is ca. 125 km lang en loopt van Weywertz (België) naar Trier. Je kunt je fietstocht starten bij Stausee en van daaruit richting België of Trier fietsen. Aan de Belgische zijde voert de fietstocht langs Weywerts richting het Meer van Bütgenbach, door Büllingen, het Zitterwald, Honsfeld en Buchholz tot aan Losheim. De weg gaat verder langs het snel veranderende landschap van het middelgebergte richting Kronenburg, Stadtkyll en Jünkerath. Vanaf hier fiets je via het Kyll-fietspad naar Trier.

Euskirchen
Euskirchen ligt gunstig tussen de grote steden Keulen, Bonn en Aken en wordt omringd door prachtige natuur. Wat deze stad zo bijzonder maakt is de combinatie van historische kenmerken die bewaard zijn gebleven en het moderne stadskarakter. Binnen de middeleeuwse stadsmuren kun je heerlijk wandelen langs de beroemde warenhuizen, vele winkels en cafés. Het City-Forum en het stadtheater vormen het culturele middelpunt van de stad Euskirchen.

Wandelen in de Eifel
Ervaar het fascinerende landschap van de Eifel, adembenemende uitzichten, romantische beekjes, rotsen en gesteenten. De plaatselijke Eifelvereniging heeft verschillende wandelroutes rondom Eifelpark Kronenburger See uitgezet. Het Eifeler Bronnenpad is een wandelpad naar Eifelsteig, in totaal 68 km lang. Het Vulkaanpad is ook een wandelpad naar Eifelsteig, 27 km lang. Het Moorpfad Dahlem is 9 km lang en loopt door “Wasserdell”, een prachtig stukje natuur met hoogveenvlakten en veenmos. Eifeler Kräuterpfad is een bijzondere themaroute van 20 km die naar Bad Münstereifel loopt.

Roompot Eifelpark Kronenburger See
Zum Kleebusch 15,
Kronenburg, Duitsland
Kaart
Zum Kleebusch 15, Kronenburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het familiepark Roompot Eifelpark Kronenburger See is gelegen in de prachtige natuur van de Nordeifel. het park ligt op een steile helling waardoor de bungalows speels op terrassen van verschillende hoogten liggen. Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig en aan de voet van het park is een stuwmeer waar bij mooi weer gezwommen kan worden. In de recreatiehal vermaakt jong en oud zich uitstekend. In de vakantieperiodes wordt er animatie verzorgd. Naast het café en de snackbar is er ook een restaurant en een minishop voor boodschappen. Bijna alle bungalows zijn vrijstaand en bereikbaar per trap. Hierdoor is het park niet, of minder, geschikt voor mindervaliden. Het interieur en exterieur kan verschillen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,75 per huisdier per nacht (max. 2 huisdieren)
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Hoogtepunten

Monschau

Steden
Auf Dem Schloss 2

'De parel van de Eifel', zo wordt Monschau ook wel genoemd. Het is een prachtige stad met een historierijk verleden. Bezoek bijvoorbeeld de mosterdmolen of maak een prachtige wandeling.

De mosterdmolen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Am Wiesenthal 6

De Mosterdmolen van Monschau werd vroeger in beweging gebracht door een waterrad, maar nu gebeurd dit elektrisch. De mosterd wordt bij deze molen nog traditioneel gemaakt.

Eifel-Vulkanmuseum

Musea
Leopoldstrasse 9

In dit museum krijg je een goede uitleg over de vulkanische oorsprong van de Eifel.

Schlosshotel Kurfürstliches Amtshaus

Bezienswaardigheden, Cultuur
Burgfriedstraße 28

Het voormalig jachtslot, dat tot het prinsbisdom Trier behoorde, staat op het steile basaltgesteente van een uitgedoofde vulkaan. Sinds 1981 is het complex privébezit.

Watervallen van Coo

Natuur & Parken
Coo

De watervallen van Coo zijn één van de beroemdste attracties van de Ardennen. Hier zijn stoeltjesliften aanwezig die naar een hoger punt voeren voor een mooi uitzicht op de hele vallei.

Eifelpark Gondorf

Attractieparken, Dierentuinen en aquaria
Weißstraße

Eifelpark Gondorf is een pretpark en dierentuin in één. Naast dieren zoals beren, wolven, roofvogels en kangoeroes zijn er ook attracties voor jong en oud.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 65,00 per accommodatie per verblijf (borg)
  • Eindschoonmaak: € 85,00 per accommodatie per verblijf
  • Bedlinnen: € 7,50 per persoon per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken dien je contact op te nemen met ons service center:

  • Handdoekenset € 6,50 p.p.
  • Keukendoeken set € 4,95 per set
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,75 per huisdier per nacht (max. 2 huisdieren)

Belangrijke informatie

Let op:
- De bungalows liggen op een steile helling en zijn alleen bereikbaar via een trap. Hierdoor zijn ze niet geschikt voor mindervalide gasten of gasten slecht ter been.
- Binnenzwembad is gesloten
- De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar te zijn.

Voor verschillende parken wordt een groepenborg gerekend. De hoogte van de waarborg kan verschillen per park en per groepssamenstelling. De waarborgsom zal een bedrag tussen de €50 en €500 per persoon bedragen. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering. De receptie van het park beslist of de waarborgsom noodzakelijk is. Indien de accommodatie netjes is achtergelaten wordt de waarborgsom binnen 5 tot 10 werkdagen retour gestort.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro