Autovakanties
dagen

Verblijf met het hele gezin bij Salzburg incl. ontbijt

Landgasthof Torrenerhof
Golling an der Salzach, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 5- of 8-daagse familievakantie nabij Salzburg in Oostenrijk incl. ontbijt

Ben jij een echte avonturier? Dan is dit echt iets voor jou! De kleine stad Golling an der Salzach ligt aan de voet van de gebergtes Hagengebirge en Tennengebirge, in een alpijns landschap van weiden, heuvels, beken en rivieren. Hier kun je wandelen, genieten van watersporten of een reusachtige ijsgrot bezoeken. Wandel naar de Waterval van Golling, waar een beek zo'n 75 meter naar beneden in de vallei stort. Maak een begeleide tocht door de Salzachöfen, een diep ravijn tussen de bergen Tennen en Hagen. Waag jezelf in Eisriesenwelt, één van de grootste ijsgrotten ter wereld. Het ondergrondse netwerk van grotten en zalen dekt een gebied van 42 kilometer. Zie kolossale ijskristallen, muren van ijs en bevroren watervallen. Één ding is zeker, vervelen zal je hier zeker niet!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Verblijf met het hele gezin bij Salzburg incl. ontbijt

Landgasthof Torrenerhof
Golling an der Salzach, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks gratis entree tot de Kuchl Badesee
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Ca. 30 minuten rijden naar Salzburg
  • TIJDELIJK in prijs VERLAAGD!
  • Kinderen t/m 8 jaar verblijven GRATIS!
  • Tip: huur een boot en vaar over de Salzach-rivier
  • Tip: maar een rit in de 1980 meter lange rodelbaan
Wat te doen in Salzburg

Dwaal door de prachtige straatjes van Altstadt
Salzburg heeft een prachtige autovrije stadskern, beter bekend als Altstadt. Dit historische deel van Salzburg staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets. Altstadt is een romantisch geheel van slingerende straatjes, oude gebouwen, verborgen pleinen en fotogenieke doorkijkjes. De Getreidegasse is de bekendste straat in Altstadt. Dit is namelijk dé winkelstraat van Salzburg. Ook vind je aan het einde van deze straat één van de meest gefotografeerde plekken van de stad, namelijk het uitzicht vanuit de straat op het oude kerkje St. Blasius. Andere prachtige straatjes zijn bijvoorbeeld Goldgasse en Sigmund-Haffnergasse. Ook de vele mooie pleinen zoals Altermarkt, Kapitelplatz en Mozartplatz zijn niet te missen tijdens een vakantie nabij Salzburg.

Beklim de Kapuzinerberg voor het mooiste uitzicht
Salzburg is gebouwd op verschillende heuvels dus aan een prachtig uitzicht over de stad is er geen gebrek! Eén van beste plekken voor een weids uitzicht over de stad is de Kapuzinerberg. Deze berg ligt vanaf Altstad gezien aan de overkant van de rivier, waardoor je een goed zicht hebt op het water, de karakteristieke huizen en Festung Hohensalzburg. Beklim de berg bijvoorbeeld vanaf de ingang aan de Linzergasse of de Steingasse. Wandel wat rond voor verschillende mooie fotospots of plof neer op een bankje om te genieten van de rust. Eén van de mooiste uitkijkpunten is het terras van het Kapuzinerklooster dat op de berg gevestigd is.

Staar naar de Salzburger Dom
De Salzburger Dom is misschien wel de bekendste bezienswaardigheid van Salzburg. Dit imposante bouwwerk met twee torens een een 71 meter hoge koepel komt uit 1611 en is de vervanger van de allereerste kerk van Salzburg uit het jaar 774, die eeuwen later in een brand verwoest werd. Ook de binnenkant van deze barokke kerk is indrukwekkend. Je zult hier zoals in de meeste katholieke kerken veel mooie schilderingen vinden. Een bezoek aan de kerk is gratis.

Landgasthof Torrenerhof
Wasserfallstraße 24,
Golling an der Salzach, Oostenrijk
Kaart
Wasserfallstraße 24, Golling an der Salzach, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 3-sterrenhotel Torrenerhof is gelegen in een bergachtig landschap en beschikt over 50 kamers. De kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, televisie, telefoon, haardroger, toilet en douche en/of bad. In het restaurant kun je genieten van Oostenrijkse specialiteiten, zoals huisgemaakt gebak. Je vindt er ook een zomerterras en een wintertuin. Het hotel biedt tevens gratis parkeergelegenheid. Het Torrenerhof ligt midden in het natuurgebied de Kalkhochalpen. Hotel Torrenerhof heeft een eigen imkerij, een boomgaard, een distilleerderij, en een stoeterij met Hafllinger-paarden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.h.p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Waterval van Golling

Bezienswaardigheden
Wasserfallstraße 23

Aan de rand van het dorp Golling begint de korte wandeling naar de waterval van Golling. Op de brug heb je een mooi uitzicht op de waterval. Rond de waterval lopen wandelingen door de natuur.

Schloss Mirabell Salzburg

Bezienswaardigheden
Mirabellplatz 4

Voel de romantiek zodra je hét 'liefdeskasteel' met prachtige tuinen, standbeelden en fonteinen te zien krijgt.

Salzburg

Steden
Salzburg

Wie aan Salzburg denkt, denkt vooral aan de beroemde componist Wolfgang Amadeus Mozart. Maar Salzburg heeft veel meer. Zo is het voor bierliefhebbers een leuke bestemming!

Bad Ischl

Bezienswaardigheden, Steden
Bad Ischl

Een kleine charmante stad én een kuuroord met traditie! Zo kwamen hier de adel en de rijken te kuren en van de zon te genieten. Je vindt hier de keizerlijke villa in het oude keizerlijke park.

Hallstatt

Steden
Seestraße 56

In deze stad kun je niet voorbijgaan aan het Hallstattmuseum, waar je de prehistorie herbeleeft.

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.h.p.d.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 21:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro