Formule 1: Grand Prix
dagen

Formule 1: Grand Prix in Hongarije incl. vlucht, hotel ontbijt en weekendticket!

Hotel City Inn
Boedapest, Boedapest, Hongarije bekijk op kaart
Beleef de Formule 1: Grand Prix in Hongarije tijdens een 4- of 5-daagse reis incl. vlucht, hotel, ontbijt en weekendticket

Ben jij ook zo'n fan van de Formule 1? Pak dan deze unieke kans en beleef de Grand Prix van dichtbij. Met een weekendticket kan je de trainingen en de kwalificatie met eigen ogen meemaken. Hoe gaaf is dat! De Grand Prix Hongarije 2022 wordt gereden op de Hungaroring in Mogyorad, ten noorden van de stad Boedapest. Het circuit is 4,5 kilometer lang en is gelegen in een vallei, waardoor er 70 ronden worden gereden. Naast de geweldige beleving van de Grand Prix, verblijf je ook nog eens in hartje centrum van Boedapest bij Hotel City Inn. Hier zijn de bezienswaardigheden zijn binnen handbereik, ideaal! Waar wacht je nog op?

Let op: Geboekte tickets kunnen niet meer gewijzigd worden!

Formule 1: Grand Prix
dagen

Formule 1: Grand Prix in Hongarije incl. vlucht, hotel ontbijt en weekendticket!

Hotel City Inn
Boedapest, Boedapest, Hongarije bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Boedapest vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Hongarije (tribune- of staanplaats)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Hotel gelegen in het hart van Boedapest
Zo ziet jouw reis eruit

De Grand Prix van Hongarije wordt gereden op de Hungaroring in Mogyoród nabij Boedapest. De race werd voor het eerst gehouden in 1986. Het uitdagende circuit wordt gekenmerkt door vele bochten en weinig inhaalmogelijkheden, wat altijd zorgt voor veel spektakel.

Dag 1 - Donderdag: Aankomst op de luchthaven in Boedapest

Het is eindelijk zo ver! De reis naar Hongarije is begonnen. Na je aankomst op de luchthaven in Boedapest reis je op eigen gelegenheid naar Hotel Gloria Budapest City Center. Je hebt vandaag de tijd om te ontspannen en bij te komen van de heenreis. Verken de stad, plof neer bij één van de leuke restaurantjes of kom helemaal tot rust in je hotelkamer.

Dag 2 - Vrijdag: Trainingen

Nu gaat het eindelijk beginnen. Vandaag ga je naar het Circuit. Je krijgt een voorproefje van de races en komt helemaal in de sfeer. Van ca. 11.30 tot 12.30 uur zijn de eerste trainingen en van ca. 15.00 tot 16.00 uur de tweede.

Dag 3 - Zaterdag: Kwalificatie dag

's Ochtends zit je lekker aan het ontbijt zodat je voldoende energie hebt om volop te genieten van de races van vandaag. Van ca. 12.00 tot 13.00 uur zijn de laatste trainingen. Hierna beginnen de kwalificaties, dit is van ca. 15.00 tot 16.00 uur.

Dag 4: Zondag: De race

Na een stevig ontbijt in het Hotel Gloria Budapest City Center heb je de tijd om nog even de stad te verkennen. De race begint om ca. 15.00 uur, dus wees op tijd want dit moet je zeker niet missen!

Dag 5: Terugreis

Helaas zit vandaag je reis er alweer op. Na het ontbijt check je uit en kun je eventueel nog een wandeling maken langs de Donau. Mocht je nog meer tijd overhebben kun je nog bezienswaardigheden in de omgeving ontdekken of de laatste souvenirs inkopen. Op eigen gelegenheid reis je naar de luchthaven.

Let op!

  • Bovenstaande beschrijving is gebaseerd op de 5-daagse reis. Indien je kiest voor de 4-daagse reis, zal je arriveren op vrijdag i.p.v. donderdag.
  • Sessietijden op basis van voorgaande editie
  • Wanneer de accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel City Inn
Futo u. 55,
Boedapest, Hongarije
Kaart
Futo u. 55, Boedapest, Hongarije
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het hart van de veelzijdige stad Boedapest, is het heerlijk vertoeven bij het 4*-Hotel City Inn. Op slechts enkele minuten lopen sta je al middenin het stadscentrum en van twee metrostations. Alle bezienswaardigheden zijn binnen handbereik. Hotel City Inn heet jou van harte welkom en biedt alle nodige comfort tijdens jouw verblijf. Per lift bereik je de hotelkamer en de receptie is 24 uur per dag geopend voor vragen en in- en uitchecken. De hotelkamers hebben een extra comfort met, in de meeste kamers, een terras. Je kunt gebruik maken van de kluis en de minibar. Bovendien kun je gebruik maken van de gratis WiFi, de telefoon met directe buitenlijn, de televisie met satelliet-/kabelontvangst en de radio. De badkamers zijn uitgerust met een föhn en douche en/of een bad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro