Fletcher Specials
dagen

FLASHDEAL! ⚡ In Zeeland nabij het strand incl. ontbijt en diner

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ 3 dagen in Zeeland nabij het strand incl. ontbijt en diner

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede heeft een prachtige ligging op de kop van Schouwen-Duiveland, nabij de kust en duinen. Het is dé ideale bestemming voor wandelaars, fietsers, rustzoekers en natuurliefhebbers. Het sfeervolle hotel staat garant voor een compleet en onbezorgd verblijf aan zee. De omgeving van het hotel bestaat uit wilde duinen, omvangrijk zandstrand en het knusse centrum van de bekende badplaats. ’s Avonds kun je plaatsnemen in het restaurant van het hotel waar je geniet van een heerlijk diner. Bovendien geniet je hier van een adembenemend uitzicht over de natuurrijke duinen.

Let op: deze deal is extra in prijs verlaagd t/m 1 januari!

Fletcher Specials
dagen

FLASHDEAL! ⚡ In Zeeland nabij het strand incl. ontbijt en diner

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangendiner uit Fletcher Keuze menu t.w.v. € 24,00 p.p.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel is gelegen nabij strand en duinen
  • Ideale omgeving voor het maken van wandel- en fietstochten
Wat te doen in de omgeving

Wandelen
Ontdek het afwisselende Zeeuwse landschap. Trek de wandelschoenen aan en maak een lange strandwandeling, of wandel door de duinen en nostalgische dorpjes. Op deze manier ontdek je de mooiste plekjes van Zeeland én geniet je van de frisse zilte lucht.

Zierikzee
Zierikzee is een historische stad met 568 monumenten. Beklim de imposante Sint Lievensmonstertoren of bezoek de havens, het sfeervolle winkelcentrum en geniet op een terrasje van een Zeeuwse specialiteit, zoals de bolus of het palingbroodje.

De Burghse Schoole Museum
De Burghse Schoole is een authentiek schoolgebouw van rond 1845, dat karakteristiek is voor het dorp en waarin vele generaties Burghenaren onderwijs genoten. De Burghse Schoole is in 1992 geopend als museum. Het heeft 3 expositieruimten. Allereerst een authentiek klaslokaal anno 1920, verder een lokaal voor wisselexposities en een lokaal ingericht met als thema de Karolingische Ringwalburg, die achter het museum is gelegen. Ook zijn archeologische vondsten te zien van de Kop van Schouwen. Nostalgische herinneringen, uit de jeugd van velen, komen boven in het klaslokaal, dat is ingericht als een klas uit 1920. Het leitje, de griffel, de inktlap, het leesplankje, het schoolbord, de schooltas, de schoolplaten en nog vele attributen voeren je terug in de tijd.

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
Torenweg 1,
Burgh-Haamstede, Nederland
Kaart
Torenweg 1, Burgh-Haamstede, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede staat garant voor een compleet en onbezorgd nachtje of weekendje weg aan zee. Het sfeervolle hotel beschikt over aangename faciliteiten zoals een sauna, solarium, fitness en fiets- en e-bikeverhuur. De prachtige omgeving leent zich uitstekend om op zonnige dagen te zonnebaden of te struinen door de duinen. ’s Avonds kun je plaatsnemen in het culinaire restaurant van het hotel waar je geniet van een uitgebreide lunch of à la carte diner. Bovendien geniet je hier van een adembenemend uitzicht over de natuurrijke duinen. Voor een zakelijke bijeenkomst biedt het hotel eveneens diverse mogelijkheden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Nee
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€15,00 per hond per nacht.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Terras

Kamerfaciliteiten

  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Burgh-Haamstede

Steden, Stranden
Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede is een erg populaire vakantiebestemming. In totaal ligt hier meer dan 17 km. aan zandstrand en is op sommige plaatsen 100 m. breed.

Renesse

Steden, Stranden
Renesse

Renesse is één van de meest populaire vakantiebestemmingen aan de Nederlandse kust. Je vindt hier lange stranden met duinen, bosgebieden, polders en de zee.

Passagiersschip de Onrust

Boottochten en watersporten
Nieuwe Havenweg 5

Passagiersschip de Onrust maakt het gehele jaar door verschillende rondvaarten. Een rondvaart voor familie of bijvoorbeeld een natuur rondvaart, alles is mogelijk!

Plompe Toren

Bezienswaardigheden
Koudekerkseweg 12

Aan de Oosterschelde staat de Plompe Toren, slechts een paar kilometer ten zuiden van Burgh-Haamstede. De Plompe Toren is de enige bezienswaardigheid die is overgebleven van Koudekerke. Een inmiddels verdwenen dorp op Schouwen-Duiveland.

Watersport Brouwersdam

Outdooractiviteiten
Strand Brouwersdam 1

Watersport Brouwersdam verzorgen strand en watersport activiteiten aan de Brouwersdam. In het voor en naseizoen worden er groeps arrangementen georganiseerd voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes, vrijgezellenparty's en o.a. schoolreizen. Bij strandweer is Watersport Brouwersdam dagelijks geopend vanuit hun strandvoorziening tussen de paviljoens Beachclub Perry's en Beachclub Floor.

Deltapark Neeltje Jans

Attractieparken
Faelweg 5

Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€15,00 per hond per nacht.

Belangrijke informatie

Let op!
- Het diner is t/m 17.00 uur in het restaurant, daarna zal het diner plaats vinden op de kamer i.v.m de huidige maatregelen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro