Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel o.b.v. halfpension in Benalmádena incl. vlucht

Hotel Best Benalmadena
Benalmádena, Málaga, Spanje bekijk op kaart
Heerlijk 6, 8, 11 of 15 dagen genieten in een 4*-hotel o.b.v. halfpension in Benalmádena incl. vlucht

In Benalmádena kun je eindeloos genieten van zon, zee en strand. Benalmádena ligt tussen Torremolinos en Fuengirola aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje. Deze kustplaats staat bekend om zijn jachthaven (Puerto Marina) en is vooral een geliefde zonbestemming, maar je kunt er ook zeker terecht om meer te ontdekken van de cultuur! Naast de haven is er nog een bijzonder plekje in de stad. Het is één van de symbolen van de stad: “La Niña de Benalmádena“, een bronzen beeld van een meisje. Ook voor families is Benalmádena een perfecte locatie. Hotel Best Benalmadena ligt direct aan het strand, ideaal! Neem een duik of ga snorkelen in het prachtige turquoise water.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel o.b.v. halfpension in Benalmádena incl. vlucht

Hotel Best Benalmadena
Benalmádena, Málaga, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Hotel gelegen direct aan het strand
  • Het treinstation is gelegen op ca. 3km. wandelen van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: neem een kijkje bij Europa's grootste Stupa: de Stupa de Iluminación!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

La Niña de Benalmádena

Een van de symbolen van de stad is “La Niña de Benalmádena“, een bronzen beeld van een meisje dat al sinds de late jaren ‘60 uitkijkt over de Plaza de España. Het werd gemaakt door Jaime Pimentel en het voorspelt de heropleving van de lokale economie door toerisme en een internationale cultuur. Een kopie van het standbeeld diende tevens als prijs voor de winnaar van het “Festival de Cine de Autor de Benalmádena“. Tevens kun je in Brussel een replica van het standbeeld bewonderen, waarmee de verbroedering tussen de twee steden wordt gesymboliseerd.

Castillo de Colomares

Dit is een oud kasteeltje vlakbij Benalmádena en is gewijd aan Christopher Columbus. Het kasteel zelf is niet zo super groot en kan dus prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld de Vlindertuin. Wel is een bezoekje het meer dan waard. Het kasteel staat vrij hoog, waardoor het goede uitzichten biedt, en zit vol met ambachtelijke versieringen en frutsels. Een perfecte plek voor het maken van goede foto’s of simpelweg het bewonderen van een stukje Spaanse geschiedenis. Met zijn omliggende tuin ook een prima stek om tot rust te komen.

El Teleférico, de Kabelbaan

De kabelbaan van Benalmádena, bekend als “Teleférico”, gaat van Tivoli Park naar Mount Calamorro, gelegen op zo‘n 771 meter boven de zeespiegel. Vanaf hier geniet je van een spectaculaire uitzicht over de zee en heb je de kans om deel te nemen aan diverse wandel- en MTB- routes. Tickets voor deze kabelbaan zijn online verkrijgbaar, waarmee je ook nog wat geld bespaard.

De La Paloma Park

Voor hen die graag ook een stukje natuur meepakken tijdens hun vakantie, is er het De La Paloma Park. Je kunt hier gerust een middag wandelen over alle paadjes en zijweggetjes. Buiten tropische planten, een uitgebreide cactustuin een speelplaats voor de kinderen, vind je hier ook een heleboel loslopende kippen en hanen. Wanneer het de goede van het jaar is, lopen de dieren met hun kuikentjes door het park. Ondertussen zijn ze natuurlijk meer dan tam en kun je ze van dichtbij bewonderen. Bovenop de kippen, lopen er ook nog konijnen rond in De La Paloma Park. Overdag zijn deze iets moeilijker om op te speuren, maar met name ’s avonds wemelt het van de flaporen.

De haven van Benalmádena

Dankzij de aantrekkingskracht van de Costa del Sol en de daarmee gepaard gaande ontwikkeling van het gebied, biedt Benalmádena haar bezoekers een aantal bijzonder leuke plekjes zoals de Puerto Marina, Tivoli World (een van Spanje’s eerste attractieparken parken) en het Torrequebrada Casino.

De jachthaven van Benalmádena heet Puerto Marina Deportivo en is een spectaculair woon- en havengebied. Haar architectuur is zowel eigenaardig als charmant en de voorzieningen van zeer hoog niveau. Het is meerdere malen bekroond met de prijs voor “Beste jachthaven in de wereld“, mede dankzij de 1.100 ligplaatsen, en het draagt sinds 1987 een blauwe vlag ter erkenning van de kwaliteit van het zeewater.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Best Benalmadena
Avenida del Sol, s/n,
Benalmádena, Spanje
Kaart
Avenida del Sol, s/n, Benalmádena, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vanuit het hotel geniet je van het uitzicht over de Middelandse Zee. Het hotel ligt tegenover het strand. De kamers hebben een lichte uitstraling en beschikken over een balkon, minibar, tv en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft een buitenzwembad, bubbelbad en spa. Daarnaast is er een fitnessruimte, game room, speeltuin en terras aanwezig. Voor een hapje eten hoef je niet ver. Geniet van een heerlijk diner in het restaurant of neem een verfrissend drankje aan de bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 6,- tot € 18,- per auto, per dag (seizoensgebonden)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

Fuengirola

Steden
Fuengirola

Fuengirola aan de Costa del Sol is vooral bekend om haar lange zandstranden en hotels/appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de kustlijn.

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op!
- Kinderen/extra bedden zijn op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 6,- tot € 18,- per auto, per dag (seizoensgebonden)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro