Formule 1: Grand Prix
dagen

Formule 1: Grand Prix van Spanje in Barcelona incl. hotel en halfpension

Formule 1: Grand Prix van Spanje - 3*-hotel Malgrat de Mar
Malgrat de Mar, Costa Brava, Spanje bekijk op kaart
4 dagen naar de Formule 1: Grand Prix van Spanje in Barcelona incl. weekendticket en hotel o.b.v. halfpension

De Formule 1 brengt op verschillende manieren spanning met zich mee. Het is nooit saai om te kijken aangezien er altijd wel iets gebeurd tijdens de races of buiten de baan. En in 2022 ga jij dit met eigen ogen bekijken! Je verblijft tijdens je reis in het zonnige Santa Susanna, een leuke badplaats aan de Costa Brava dat vlakbij Blanes en Mataró gelegen is. 's Ochtends loop je langs het ontbijtbuffet en staat vervolgens de transfer voor je klaar om je naar het Circuit de Barcelona-Catalunya te brengen. Er staan een paar spannende en onvoorspelbare dagen op je te wachten! 's Avonds staat er een heerlijk dinerbuffet voor je klaar in het hotel. Geniet van spectaculaire momenten en indrukwekkende snelheden tijdens de Grand Prix!

Formule 1: Grand Prix
dagen

Formule 1: Grand Prix van Spanje in Barcelona incl. hotel en halfpension

Formule 1: Grand Prix van Spanje - 3*-hotel Malgrat de Mar
Malgrat de Mar, Costa Brava, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in een 3*-hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • 1 x weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Barcelona (staanplaatsen Pelouse)
  • Inclusief circuittransfers van en naar het hotel & reisbegeleiding op zaterdag en zondag
  • Hotel gelegen op ca. 45 minuten van het circuit
Hoe ziet de reis eruit?

Al sinds 1991 is het Circuit de Catalunya, gelegen nabij Barcelona, de gastheer van de Spaanse Grand Prix. De baan staat bekend als een uitdagende waar het erg lastig is om in te halen. Tevens is het Circuit de Catalunya het vaste toneel van de Formule 1-testdagen voorafgaand aan elk seizoen.

Vrijdag 20 mei 2022: Aankomst/kwalificaties
Je Formule 1 Grand Prix weekend is begonnen! Je reist op eigen gelegenheid naar Spanje.
Vandaag check je in bij het 3*-hotel in Malgrat de Mar. Het hotel is gelegen op ca. 45 minuten van het circuit. Je kunt vandaag naar het circuit om de kwalificaties bij te wonen! 's Avonds geniet je van een heerlijk dinerbuffet in het hotel.

Zaterdag 21 mei 2022: Dag van de kwalificatie
Na een heerlijke nachtrust en een lekker ontbijt vertrek je met een transfer om 08.30 uur richting het circuit om daar dan de hele dag hier rond te struinen! Je bent getuige van de kwalificatie en uiteraard de bijprogramma's. Na afloop vertrek je met een transfer naar het hotel. 's Avonds is het diner wederom inclusief, in de vorm van een uitgebreid buffet.

Zondag 22 mei 2022: Dag van de race!
Spring je bed uit en zorg ervoor dat je met een goedgevulde maag naar het Circuit de Barcelona-Catalunya toe gaat. Je wordt weer opgehaald bij het hotel en bent de gehele dag op het circuit om getuige te zijn van de Spaanse Formule 1 Grand Prix en bijprogramma's. Je beleeft de race vanuit de staanplaats Pelouse en bent getuige van de overwinning van één van de topcoureurs. Na een spannende racedag wordt je weer bij het hotel afgezet waar je 's avonds weer kunt genieten van een heerlijk diner.

Maandag 23 mei 2022: Einde van de reis
Helaas is de laatste dag aangebroken en is het tijd om uit te checken. Na het ontbijt reis je op eigen gelegenheid weer naar huis.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Formule 1: Grand Prix van Spanje - 3*-hotel Malgrat de Mar
.,
Malgrat de Mar, Spanje
Kaart
., Malgrat de Mar, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro