Cruises
dagen

8-daagse all-inclusive cruise "de Egeïsche en Ionische oudheden"

Holland America Line - Egeïsche & Ionische Juwelen cruise
Civitavecchia - Cruise Terminal, Lazio, Italië bekijk op kaart
Verken de Juwelen van de Egeïsche en Ionische kust tijdens een 8-daagse cruise o.b.v. all-inclusive!

Maak een romantische 8-daagse cruise naar Italië en Griekenland via kuststeden en zonovergoten eilanden. Verken het ommuurde Dubrovnik en het boeiende Kotor, geniet van de zon op Korfoe, en ontdek de oude schatten van Olympia en Nafplion. Het schip de Nieuw Statendam van Holland America is een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Wanneer Je niet ontspant in de mooi ingerichte suites of hutten, heb je de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainment opties, van Rudi's Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King's Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Het ontbreekt je tijdens deze cruise aan niets!

Cruises
dagen

8-daagse all-inclusive cruise "de Egeïsche en Ionische oudheden"

Holland America Line - Egeïsche & Ionische Juwelen cruise
Civitavecchia - Cruise Terminal, Lazio, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in het door jouw geboekte huttype
  • Enkele vlucht naar Rome vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Enkele Transfer Luchthaven - Haven Rome Civitavecchia
  • Vertrek op 8 mei 2022!
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (waarvan 1 x bij een specialiteitenrestaurant)
  • Inclusief drankenpakket (incl. selectie wijnen, bier, sterke drank, cocktails, frisdrank, koffie en meer)
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Inclusief 1 x een landexcursie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi aan boord
  • Enkele transfer haven Athene (Piraeus) – luchthaven
  • Enkele vlucht naar Amsterdam vanaf luchthaven Athene
  • Inclusief: onvergetelijke vakantieherinneringen!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Waar zal het schip stranden?

Dag 1: Aankomst in Rome en de Inscheping
Vandaag gaat je reis beginnen! Vanaf Nederland vlieg je naar Rome. De transfer staat op de luchthaven al op je te wachten en zal je naar de haven van Civitavecchia brengen. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Het schip zal vertrekken ca. om 16:00 uur. Je ontvangt bij de reispapieren de definitieve vertrektijd.

Dag 2: Ontdek het schip
Vandaag heb je alle tijd om het schip te ontdekken, je vaart namelijk van Rome helemaal naar Kroatië. Dit is dus een fantastische gelegenheid om eens echt goed te bekijken wat er allemaal te zien en te doen is. Je zult je ogen uitkijken! Maak gebruik van één van de restaurants, geniet van een cocktail aan de bar of werk je zongebruinde kleur bij en neem plaats met een goed boek op het dek. Zin in entertainment? Bezoek één van de shows of bekijk de live optredens. Natuurlijk kun je jezelf vandaag ook in de watten leggen in het wellnesscentrum. Kortom; je zult je deze dagen zeker niet gaan vervelen!

Dag 3: Dubrovnik, Kroatië
Het schip meert aan om 08.00 uur en vertrekt om 17.00 uur

Welkom in Dubrovnik. Niet alleen bekend als zon-citytrip en prachtige havenstad, maar ook van TV! De serie Game of Thrones is hier voor een groot gedeelte opgenomen, en dat is niet voor niets. Het is hier echt betoverend. Zoek je de rust? Slenter door de stad en shop bij de leukste winkels en boutiques, of doe een drankje aan de boulevard. Toch liever avontuur? Beklim en ontdek de oude stadsmuren! Je hebt hier het mooiste zicht over de oude binnenstad, die in zijn geheel op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Als je echt veel wilt leren over de rijke geschiedenis moet je zeker een stadstour met gids doen. Deze worden vaak gegeven door locals die dus echt de geheimen van de stad kennen! Na deze indrukwekkende dag keer je terug naar het schip om heerlijk tot rust te komen.

Dag 4: Kotor, Montenegro
Het schip meert aan om 08.00 uur en vertrekt om 16.00 uur

Welkom in de baai van Kotor, het meest zuidelijke Fjord ter wereld! Dit land is niet erg bekend bij toeristen, en dat is erg jammer. Het is hier namelijk prachtig. De natuur is ruig, de bevolking is zeer gastvrij en de cultuur is heerlijk. Er zijn genoeg excursies bij te boeken, zo zie je nog meer van dit prachtige land!

De haven voor cruiseschepen ligt tegenover de zeepoort, de hoofdingang naar het oude centrum. Dankzij een gunstig gelegen taxistandplaats bij de havenpoorten kunt je ook gemakkelijk een taxi nemen om de regio verder te ontdekken.

Om 16.00 uur vertrek je weer uit Montenegro.

Dag 5: Kerkira, Korfoe
het schip meert aan om 08.00 uur en vertrekt om 17.00 uur

Korfoe is de parel van de Ionische Zee en trok in de 19e eeuw koninklijke families uit heel Europa aan, en sindsdien beroemdheden vanuit de hele wereld. Het eiland weerspiegelt een drievoudig erfgoed. Aan de ene kant is het zeker Grieks, maar de cultuur en het eten zijn ook beïnvloed door het nabijgelegen Italië, door Venetië in het bijzonder, met Italiaanse forten die over het eiland verspreid liggen. De Britse invloed komt misschien onverwachts, maar doordat zij vele jaren over het gebied heersten konden zij rond de Middellandse Zee verrassingen achterlaten zoals cricket en gemberbier.

De bruisende stad Korfoe blijft elegant, doordrenkt met cultuur en geschiedenis. Delen van de rest van het eiland zijn over-ontwikkeld, maar er zijn nog steeds uitgestrekte gebieden die aantonen waarom de Griekse eilanden nog steeds als de mooiste van de wereld worden gezien, met witte zandstranden tegen een achtergrond van groene bergen waarin traditionele oude dorpen verborgen liggen.

Het schip vertrekt om 17.00 uur, geniet aan boord van de vele faciliteiten die ze bied, of drink een cocktail op het zonnedek.

Dag 6: Katakolo, Olympia
Het schip meert aan om 08.00 uur en vertrekt om 16.00 uur

De haven van Katákolo is de toegangspoort tot de Peloponnesos, een van de meest intrigerende en minst bekende gebieden van Griekenland. Behalve de in de regio beroemde locatie van het oude Olympia, een van de meest geliefde overblijfselen van de klassieke wereld, krijgt de Peloponnesos weinig van de eer die aan de Griekse eilanden en Athene wordt gegeven. En zoals je gaat ontdekken, is dat zeer onterecht.

Je krijgt hier een typisch Grieks welkom zoals dat nergens anders te ervaren is. De regio laat zien wat het betekent om Grieks te zijn: tradities die duizenden jaren oud zijn, de eenvoudige maar heerlijke en gezonde keuken, hoog oprijzende bergen, kristalblauwe zee en, vooral, de echte gastvrijheid van de mensen.

Behalve het niet te missen Olympia, biedt de Peloponnesos minder bekende maar majestueuze en oude locaties, natuurwonderen en een inkijk in het traditionele landelijke leven dat in dit land nog steeds bestaat.

Dag 7: Nafplion, Griekenland
Het schip meert aan om 08.00 uur en vertrekt om 16.00 uur

Nafplion, ook wel Nafplio of Nauplia genoemd, is de oude hoofdstad van Griekenland en tegenwoordig een belangrijke toeristische bestemming voor zowel Grieken zelf als toeristen uit het buitenland. Atheners komen hier het hele jaar door en zien Nafplio als een geliefde weekendbestemming. Het is één van de mooiste stadjes van het schiereiland de Peloponnesos. Vanaf de boulevard Akti Miauli kijk je uit op de haven en het eilandje Bourtzi met daarop de gelijknamige kleine burcht.

Aan de boulevard kun je prima eten, maar leuker is het om het oude centrum in te wandelen. Hier kun je niet ontkomen aan de vele gezellige tavernes, mezzedakia, café’s en restaurants. Het oogt een beetje Venetiaans, en de met marmer geplaveide straatjes met chique boetieks maken Nafplion een prachtige stad. In opkomst is het nieuwe centrum aan de andere kant van het park. Hier vind je trendy restaurants in nieuwe Griekse stijl. Je begrijpt waarom Atheners hier graag een weekendje verblijven.

Dag 8: Piraeus (Athene)
Je komt vandaag aan in Piraeus, Athene. Helaas zit je reis er alweer op. Na ontscheping reis je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor je terugvlucht en kun je terugkijken op een fantastische reis met onvergetelijke herinneringen met veel avontuur!

Het vaarschema is ten alle tijden onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

*Het is gebruikelijk dat je ongeveer een uur na aanmeren van boort kunt, een half uur voor vertrek dien je weer aan boord te zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holland America Line - Egeïsche & Ionische Juwelen cruise
Porto di Civitavecchia, Banchina 25,
Civitavecchia - Cruise Terminal, Italië
Kaart
Porto di Civitavecchia, Banchina 25, Civitavecchia - Cruise Terminal, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Wanneer gasten niet ontspannen in de mooi ingerichte suites of hutten, hebben ze de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi's Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King's Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Game kamer
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Disco / Nightclub
  • Live entertainment
  • Casino
  • Sportveld
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Kidsclub
  • Bubbelbad
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Bioscoop
  • Theater
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!

Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren. Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven. Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.

Vereist voor inscheping:

Bij de reispapieren ontvang je de tijd van inscheping, d.m.v. een tijdslot, gecommuniceerd. Dit om drukte in de terminal te reguleren. Inschepen kan meestal v.a. ca. 11.00 uur.

LET OP:

  • Volledige vaccinatie is verplicht bij deze maatschappij anders mag je niet aan boord.
  • Zowel voorafgaand aan de cruise als het einde van de cruise wordt je PCR getest door het personeel aan boord. Deze testen zijn zonder kosten maar wel verplicht.

Crew Appreciation bedraagt US$ 15.50 p.p.p.n. (binnen- buiten- & balkonhut) of US$ 17,-p.p.p.n. (suites)!

Je kunt optioneel het 'Have it All' pakket bijboeken. Dit pakket kost € 45,00 p.p.p.d. Het pakket voor 6-9 dagen geeft je o.a. gratis drankjes, 1x diner in een specialiteiten restaurant, 1x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en een Wi-Fi. Het pakket voor 10-20 dagen geeft je o.a. gratis drankjes, 2x een diner in een specialiteiten restaurant, 2x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en een Wi-Fi. Meer informatie vind je op deze pagina: https://www.hollandamerica.com/blog/topics/news/have-it-all-inclusive-fare-introduces-a-new-way-to-cruise-with-holland-america-line. Indien je dit pakket bij wilt boeken geeft dit dan aan in het opmerkingenveld bij het maken van de boeking.

Inchecken

Vanaf 11:00 uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro