Zonvakanties
dagen

Luxe 4*-hotel op Ibiza incl. vlucht en transfer

Hotel Torre del Mar
Playa d'en Bossa, Ibiza, Spanje bekijk op kaart
6, 8, 11 of 15 dagen luxe 4*-hotel op Ibiza incl. vlucht, transfer en ontbijt

Hotel Torre del Mar is een perfect vakantieadres in het levendige Playa d'en Bossa. Het ligt pal naast het haventje en een klein strandje. Even verderop is het lange strand waar je heerlijk geniet van zon en zee! In het hotel blijven kan ook, want er is een prachtig zwembad en een mooi aangelegd hip terras. Hier is het de hele dag goed toeven. Er is ook een wat hoger gelegen terras dat een nog mooier uitzicht heeft over zee en de kust. Naast het zwembad zit de leuke, ronde bar waar de barman graag jouw lievelingsdrankje serveert. Ook als je tussen de middag trek hebt in wat lekkers, bestel je dit buiten op het terras, maar dan bij de snackbar, handig!

Zonvakanties
dagen

Luxe 4*-hotel op Ibiza incl. vlucht en transfer

Hotel Torre del Mar
Playa d'en Bossa, Ibiza, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Ibiza vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het centrum Playa d'en Bossa!
  • Hotel gelegen op loopafstand van het strand
  • Levendige omgeving!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Torre del Mar
C. de Carles Roman Ferrer, s/n,,
Playa d'en Bossa, Spanje
Kaart
C. de Carles Roman Ferrer, s/n,, Playa d'en Bossa, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-superior Hotel Torre del Mar ligt in het bruisende Playa d'en Bossa. Het hotel ligt direct aan de zee, dit zorgt voor een fantastisch uitzicht. Naast het hotel vind je dan ook een haventje met een klein strandje, wanneer je iets verder rijd kom je bij het grote strand uit. Het hotel heeft een moderne uitstraling, er is een zwembad, bad, terras, en een wellnesscenter met binnenzwembad, sauna, jacuzzi en uitzicht op de hoteltuin. De kamers zijn modern ingericht en Ibiza-stad ligt om de hoek. De ideale locatie dus voor een zonnige vakantie!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ibiza Stad

Bezienswaardigheden, Wijken
Ibiza

De grootste monumentale trekpleister van Ibiza is Dalt Vila met daar vlakbij de haven ‘La Marina'. Vele boetiekjes en barretjes zijn hier te vinden.

Sant Joseph de sa Talaia

Steden
Sant Joseph De Sa Talaia

Vanuit deze meest zuidelijke plaats op het eiland Ibiza, heb je een schitterend uitzicht op het vlakbij gelegen eiland Formentera.

Sant Antoni de Portmany

Steden
Sant Antoni De Portmany

In deze stad is het ei van Columbus te vinden. Er wordt gezegd, dat Columbus hier geboren zou zijn. Het ei is een monument wat je vindt in de haven van Sant Antoni de Portmany.

Santa Eulària des Riu

Wijken
Santa Eulària Des Riu

Deze haven is vernoemd naar de enige rivier van Ibiza. Je treft hier o.a. twee leuke hippie markten, een golfbaan, jachthaven en een leuke boulevard met strand en vele watersporten.

Hippie Markt Punta Arabi

Shoppen
Avinguda Punta Arabi

Op deze grootste hippie markt van Ibiza in Es Canar vind je meer dan vijfhonderd kramen met uiteenlopende en veelal kleurige artikelen. Je ziet er o.a. mooie sieraden en kunstwerken.

Bootreis naar Formentera

Tours & activiteiten
Formentera

Vanaf Ibiza kun je met de boot naar Formentera. Op Formentera vind je stranden van heel fijn (en wit) zand met een azuurblauwe zee, totaal is hier meer dan 20 km van de kustlijn strand!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro